Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ya kızlar bu topikte kimler Dilek adında benimde adım Dilek isimleri bilmiyorumda sedece nick ismini biliyorum kusura bakmayın...

Buarada herkese tünaydınlar sabah iyi değildim aslında 2 gün oldu iyi değilim eşimi işe geçirince yatmazdım ama sabah girip tekrar yatmak zorunda kaldım kızlar

ayy eed canım ya bulantım oluooo sabahtan daha cokk pek bıse yıyemıorumm kana kana su ıcmeyı osldeımm walla yaa ınsallahh kısa sure benmkı sende de war dımı bulantıı ?

Ya kızlar bu topikte kimler Dilek adında benimde adım Dilek isimleri bilmiyorumda sedece nick ismini biliyorum kusura bakmayın...

valla bende bilyorummmm kimsenin ismini söleselerde karıştırıyorummmm nickleryle hitap edıyom bi elifi biliyom bide mirage serap galiba sen neresindensin tekirdağınn

ayy eed canım ya bulantım oluooo sabahtan daha cokk pek bıse yıyemıorumm kana kana su ıcmeyı osldeımm walla yaa ınsallahh kısa sure benmkı sende de war dımı bulantıı ?

ay kıyamammmm bennn 2,5 aydır çekiyorum cnmm hemde nasıl çekmekkk 1 ay komalık geçtii su hiç içemedimmm devamlı istifra hiç bişi yiyemedimm halada devam edıyo ama en azından evimin işini yapabilyorum şimdi istifra etsemde bide gribim hiç geçmiyo benimmm inş seninki 4 ay sürer benimki doğurana kadr sürcek kesin

valla bende bilyorummmm kimsenin ismini söleselerde karıştırıyorummmm nickleryle hitap edıyom bi elifi biliyom bide mirage serap galiba sen neresindensin tekirdağınn
Patikim senin adın neydi pekim? Ben de biliim benim nick adıma da bensio zaten sen ne tarafında oturuyosun çorlunun canım ben bağlariçindeyim

Buarada herkese tünaydınlar sabah iyi değildim aslında 2 gün oldu iyi değilim eşimi işe geçirince yatmazdım ama sabah girip tekrar yatmak zorunda kaldım kızlar
Tünaydıın hoşgeldin, yat tabi noolcak dinlen hazır fırsatın varken akşam tam ben yasdım sen çıktın sen neresindensin tekirdağın?

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...her hafta yasinimi okuyup duamı yapacağım..nohutum her hafta ekle beni tatlım...hepinizi öpüyorum..
yaaa noldu ama şimdiiiii.....neyse canım bı bıldıgın vardır elbet ama bızı merakda bırakmadan çabuk ıyı ol ve aramıza dön kuzucummmm çok sebıyom senı unutmaa datlummm...
isoldem sana kım ne dedı kızzzz merak ettım bak şincikk......sen söle döverım ben onları:mymeka:
evet cnm bunyeylede alakalı sanırım.....
şaka dıomm be kuzuuuuuu ben ıyı oldugum zmanlarda gırebılıom ancakk ama aklım hep burda cancagzımm..ewdekı tek arkadasımm lavabo oldu artıkk:)
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın tatlım...

Of ya rahatla şu sitede gezinemedim kızlar kayın validem geldi kapatıyorum aman yazıyı görmesin kayın valide dendiğinde dilini eşek arısı soksun diyor..Offff OFFFFF gitsin dönecem hemen kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…