- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.221
Ya kızlar bu topikte kimler Dilek adında benimde adım Dilek isimleri bilmiyorumda sedece nick ismini biliyorum kusura bakmayın...
Buarada herkese tünaydınlar sabah iyi değildim aslında 2 gün oldu iyi değilim eşimi işe geçirince yatmazdım ama sabah girip tekrar yatmak zorunda kaldım kızlar
ayy eed canım ya bulantım oluooo sabahtan daha cokk pek bıse yıyemıorumm kana kana su ıcmeyı osldeımm walla yaa ınsallahh kısa sure benmkı sende de war dımı bulantıı ?
Patikim senin adın neydi pekim? Ben de biliim benim nick adıma da bensio zaten sen ne tarafında oturuyosun çorlunun canım ben bağlariçindeyimvalla bende bilyorummmm kimsenin ismini söleselerde karıştırıyorummmm nickleryle hitap edıyom bi elifi biliyom bide mirage serap galiba sen neresindensin tekirdağınn
Patikim senin adın neydi pekim? Ben de biliim benim nick adıma da bensio zaten sen ne tarafında oturuyosun çorlunun canım ben bağlariçindeyim
Tünaydıın hoşgeldin, yat tabi noolcak dinlen hazır fırsatın varken akşam tam ben yasdım sen çıktın sen neresindensin tekirdağın?Buarada herkese tünaydınlar sabah iyi değildim aslında 2 gün oldu iyi değilim eşimi işe geçirince yatmazdım ama sabah girip tekrar yatmak zorunda kaldım kızlar
ayy kotu bı durum yaa ama bebısler saglıklı olsunda napalımmm dayancazz artıkkk
Girişi derken? Sağlık mah. tarafı mı canım? İki girişi varya biz genelde kipa tarafından gidip geliyoruz çünkü öbür tarafları pek bilmiyorumbirsen bende cnm çorlunun girişindeyim benn
yaaa noldu ama şimdiiiii.....neyse canım bı bıldıgın vardır elbet ama bızı merakda bırakmadan çabuk ıyı ol ve aramıza dön kuzucummmm çok sebıyom senı unutmaa datlummm...günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...her hafta yasinimi okuyup duamı yapacağım..nohutum her hafta ekle beni tatlım...hepinizi öpüyorum..
isoldem sana kım ne dedı kızzzz merak ettım bak şincikk......sen söle döverım ben onları:mymeka:kızlar yasemine nolmuşşş..
niye girmicekmiş biş demedi dimi..
aslına bakarsanız yaseminin yazdıklarını dün bend eyazıcaktım..
o ne sebeble bukararı aldı bilmiorum ama dün burda bi arkadaşın söledikleri biraz canımı sıktı..
tabi böle söleyip kimseyide zan altında bırakmak istemiorum ama üzüldüm yinede..
belkide ben abarttım..
girmim bi süre dedim..
sonrada vazgeçtim....
evet cnm bunyeylede alakalı sanırım.....nohutummmmmmmmm ben bütün hamileler içinn istifrada ediyom midemde bulanıyoo benim 1,5 aylıkkken başladı halada sürüyoo çok ağır geçiyo 1 ay komalık yattım cnm ben hiç bir hamilelin benim gibi geçmesinnn çok zor oluyooo evet doktorumda öle demişti bulantı hamilelikte iyimiş ama bünyeden bünyeyede değişiyo cnm
kaydirigubbakcemile3şaka dıomm be kuzuuuuuu ben ıyı oldugum zmanlarda gırebılıom ancakk ama aklım hep burda cancagzımm..ewdekı tek arkadasımm lavabo oldu artıkk:)
Buarada herkese tünaydınlar sabah iyi değildim aslında 2 gün oldu iyi değilim eşimi işe geçirince yatmazdım ama sabah girip tekrar yatmak zorunda kaldım kızlar
Girişi derken? Sağlık mah. tarafı mı canım? İki girişi varya biz genelde kipa tarafından gidip geliyoruz çünkü öbür tarafları pek bilmiyorum
valla bende bilyorummmm kimsenin ismini söleselerde karıştırıyorummmm nickleryle hitap edıyom bi elifi biliyom bide mirage serap galiba sen neresindensin tekirdağınn
Merkez canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?