- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.241
geçmişe bakıyom canım.....selcan senın canının çektıgı bışey oluyo mu kuzuu benım bu ara çok sık olmaya başladı ekşi ve tuzlu çok ıstıyocanımceylan kıoz gecmıstemıs nerdesınn kuzuzuuu
Of ya rahatla şu sitede gezinemedim kızlar kayın validem geldi kapatıyorum aman yazıyı görmesin kayın valide dendiğinde dilini eşek arısı soksun diyor..Offff OFFFFF gitsin dönecem hemen kızlar....
evet cnm yakın....yazın çok sık gelıyoruz her hafta sonu eşim biraz denız mannagıda...oranın denızının daha temız oldugunu düşünüyo..amcamın da yazlıgı var tekırdag da bazende oaya elıyoruz keşke görüşme imkanımı olsa belkıde olur yazınkaydirigubbakcemile2welcome yakalandınohutlu sende yakınsın kız istanbul te şurası
ya ızmıtlıı yokmu benden baskaa
slcn bebeğe patikmi örüyon kızzz sahiii varmı örgülere başlıyanlar benim kayınvalide paso çalışıyoo
Kolay gelsin :) ben de gelin lafına uyuzum ama en azından kaynanadan daha sempatik kaydirigubbakcemile3Of ya rahatla şu sitede gezinemedim kızlar kayın validem geldi kapatıyorum aman yazıyı görmesin kayın valide dendiğinde dilini eşek arısı soksun diyor..Offff OFFFFF gitsin dönecem hemen kızlar....
evet cnm yakın....yazın çok sık gelıyoruz her hafta sonu eşim biraz denız mannagıda...oranın denızının daha temız oldugunu düşünüyo..amcamın da yazlıgı var tekırdag da bazende oaya elıyoruz keşke görüşme imkanımı olsa belkıde olur yazınkaydirigubbakcemile2
ohh gezin valla ben bu tarafın denizini sevmıyom hiçççç bana pek temiz gelmiyo kısmet olunca görüşürzzzz tabi cnmm tabi ben yazınnn ne durumda olucağım bilmimdeeee sıcaklarda son günlerim olucak kısmetsee doğum ağustos sonu eylül başı gibi
kuzu ya cenım hersey ıstıo ama yıyemıom canım cekıo ama sımdı onumde olsa dıom mıdem bulanıo hemenn walla bende 2 gundur salatalık tursusu yıom:) bıde dondrmaya dadandımmm:)bı arada baklavaya dadanmıstımm :) benm canımm cok sey ıster walla ıyı olım da kocısı mahvetcem:)
Evet aslında bazı yerlerin denizi de sahili de kötü ama sultanköyün kocaman sahili var yazları kayınvaldemlerin yazlıkta kalıyoruz görümcemle bakıyoruz balkondan denize güselse dooru kumsala :) ayy yaz gelsin ya özledim vallaevet cnm yakın....yazın çok sık gelıyoruz her hafta sonu eşim biraz denız mannagıda...oranın denızının daha temız oldugunu düşünüyo..amcamın da yazlıgı var tekırdag da bazende oaya elıyoruz keşke görüşme imkanımı olsa belkıde olur yazınkaydirigubbakcemile2
ohh gezin valla ben bu tarafın denizini sevmıyom hiçççç bana pek temiz gelmiyo kısmet olunca görüşürzzzz tabi cnmm tabi ben yazınnn ne durumda olucağım bilmimdeeee sıcaklarda son günlerim olucak kısmetsee doğum ağustos sonu eylül başı gibi
bende uyuz oluyorum gelın lafına ıyyyyyyalsanaalsanasmileKolay gelsin :) ben de gelin lafına uyuzum ama en azından kaynanadan daha sempatik kaydirigubbakcemile3
evet cnm yakın....yazın çok sık gelıyoruz her hafta sonu eşim biraz denız mannagıda...oranın denızının daha temız oldugunu düşünüyo..amcamın da yazlıgı var tekırdag da bazende oaya elıyoruz keşke görüşme imkanımı olsa belkıde olur yazınkaydirigubbakcemile2
eşim çok sevıyo oranın denızını valla 10 dk denızı bırakıp oralara gelıyoruz bızde...ayyy bende agustosda nasıl dayancam o sıcaga bılmıyom valla allah yardıcımız olsun sen tam kurtuluyon sıcakdan hayırlısı ılee
Kolay gelsin :) ben de gelin lafına uyuzum ama en azından kaynanadan daha sempatik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?