Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan kıoz gecmıstemıs nerdesınn kuzuzuuu
geçmişe bakıyom canım.....selcan senın canının çektıgı bışey oluyo mu kuzuu benım bu ara çok sık olmaya başladı ekşi ve tuzlu çok ıstıyocanım
Of ya rahatla şu sitede gezinemedim kızlar kayın validem geldi kapatıyorum aman yazıyı görmesin kayın valide dendiğinde dilini eşek arısı soksun diyor..Offff OFFFFF gitsin dönecem hemen kızlar....

:roflol:tmm cnm görüşürüz...

welcome yakalandı nohutlu sende yakınsın kız istanbul te şurası
evet cnm yakın....yazın çok sık gelıyoruz her hafta sonu eşim biraz denız mannagıda...oranın denızının daha temız oldugunu düşünüyo..amcamın da yazlıgı var tekırdag da bazende oaya elıyoruz keşke görüşme imkanımı olsa belkıde olur yazınkaydirigubbakcemile2
ya ızmıtlıı yokmu benden baskaa

sen tek kaldın orda kuzu ben hepınızın tam ortasındayım....

kuzu ya cenım hersey ıstıo ama yıyemıom canım cekıo ama sımdı onumde olsa dıom mıdem bulanıo hemenn walla bende 2 gundur salatalık tursusu yıom:) bıde dondrmaya dadandımmm:)bı arada baklavaya dadanmıstımm :) benm canımm cok sey ıster walla ıyı olım da kocısı mahvetcem:)

kız ordum ben basklaranıa hedıye ordum ama sımdık benmkının cınsıyetı bellı olsunn ona da orcem:) yelek oruom ben patık ogrenemedım daha:)

Of ya rahatla şu sitede gezinemedim kızlar kayın validem geldi kapatıyorum aman yazıyı görmesin kayın valide dendiğinde dilini eşek arısı soksun diyor..Offff OFFFFF gitsin dönecem hemen kızlar....
Kolay gelsin :) ben de gelin lafına uyuzum ama en azından kaynanadan daha sempatik kaydirigubbakcemile3

inşallah en kısa zamanda geçer mıde bulantıların canım.. ben etden tavuk dan balık dan nefret ettım nedense görünce midem bulanıyo 1.5 aydır agzıma sürmuyorum...buggg tuhaf oldum yıne aklıma geldıbenneyaptımki

benim kayınvalide hem erkeğe hem kıza gidicek olan renkleri örüyo şimdi 15 tane yeleği olmşşş benimmm tospamınnn allahımm hayırlısıylaa gelsinnn yavrularımız

bende en cok ne ıstıom bılıonmu:):):):): walla nohutlu pılavv hergun yesem bıkmam sankıı bıde bugun anneme dıcemm musakka yapsınn belkı yıyemem ama gorıyım:)

benim ilk aşermemmmm siyah domatestiii ilk hamile kaldığımda zar zor buldukk kipadaa sonra yeşil eriktiii onu da geçenlerde bulabildikkk bide şeftaliydiii kışın bulunmıycak en zor ları istedi benimkiii eheheheh şeftalinin kompostosunu bulduydukkk ama şimdi istede herşey var çıkmışşşşş kızlar avucunuzu yaalayınn bakk sonrada popoya sürün bişicik olmasınn

Kolay gelsin :) ben de gelin lafına uyuzum ama en azından kaynanadan daha sempatik kaydirigubbakcemile3
bende uyuz oluyorum gelın lafına ıyyyyyyalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…