- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.261
Ooohoo maşallah kız seninki yelek fabrikası kurmuş desene kaydirigubbakcemile3 benim annemle teysem de şimdiden model biriktiriyolar hamilelik haberimi alınca vakit kaybetmesinler diye ne battaniyeler ne hırkalar... Haftasonu gittim model gösteriyolar içim açıldıbenim kayınvalide hem erkeğe hem kıza gidicek olan renkleri örüyo şimdi 15 tane yeleği olmşşş benimmm tospamınnn allahımm hayırlısıylaa gelsinnn yavrularımız
ayy canım kıyamam yaaa....ayy musakkaya bende bayılırımmmmmmmmmm...nohutlu pılavaa tabıııbende en cok ne ıstıom bılıonmu:):):):): walla nohutlu pılavv hergun yesem bıkmam sankıı bıde bugun anneme dıcemm musakka yapsınn belkı yıyemem ama gorıyım:)
benim ilk aşermemmmm siyah domatestiii ilk hamile kaldığımda zar zor buldukk kipadaa sonra yeşil eriktiii onu da geçenlerde bulabildikkk bide şeftaliydiii kışın bulunmıycak en zor ları istedi benimkiii eheheheh şeftalinin kompostosunu bulduydukkk ama şimdi istede herşey var çıkmışşşşş kızlar avucunuzu yaalayınn bakk sonrada popoya sürün bişicik olmasınn
Ayy bilmezmiyim güzelim o soğukları bitaraflarım dondu bu sene kar bitmek bilmedi. Lahana gibi kat kat giyinmekten de fenalık geldi bu kışslcn bizim burası çok soğuk oluyoo şekerimmmm kışın ayazı öldüryüooo valla insanıı o yüzden yeleğimiz çokk doğurana kadr kaç tane olucak bilmimmmm bendee
eşim çok sevıyo oranın denızını valla 10 dk denızı bırakıp oralara gelıyoruz bızde...ayyy bende agustosda nasıl dayancam o sıcaga bılmıyom valla allah yardıcımız olsun sen tam kurtuluyon sıcakdan hayırlısı ılee
slcn bizim burası çok soğuk oluyoo şekerimmmm kışın ayazı öldüryüooo valla insanıı o yüzden yeleğimiz çokk doğurana kadr kaç tane olucak bilmimmmm bendee
Ooohoo maşallah kız seninki yelek fabrikası kurmuş desene kaydirigubbakcemile3 benim annemle teysem de şimdiden model biriktiriyolar hamilelik haberimi alınca vakit kaybetmesinler diye ne battaniyeler ne hırkalar... Haftasonu gittim model gösteriyolar içim açıldı
Heykel meydanında wenice mağazası açıldı ya galeri irfanın yerine 2 ay önce fln onda çok güsel bebek cicileri var yaa fiyatları da uygun. Bu taraflara gelirsen bi bak bence birsencim aklında bulunur çook ciciler. Geçenlerde kuzenimin bebeğine aldım bişeyler bayıldımheyaa örüyolaarrr napimmmm örsünnn babannesiiii halasıdaa battaniye örüyoo annesiiii hiç bişi yapmıyooo ehehehehe ben cinsiyeti belli olsunda ondan sona ciciler alcam hastane çıkışlarını falan
kızlarrr dualarımı okudum geldimmm. ceylanım nasılsın canım. kızlar benim annem zavallı evlendiğimden beri patikler yelekler ceketler depolamış bi sürü örmüş yorgan bile katmış :)) sıpanın bi kendi yok yaaa.
Heykel meydanında wenice mağazası açıldı ya galeri irfanın yerine 2 ay önce fln onda çok güsel bebek cicileri var yaa fiyatları da uygun. Bu taraflara gelirsen bi bak bence birsencim aklında bulunur çook ciciler. Geçenlerde kuzenimin bebeğine aldım bişeyler bayıldım
kızlarrr dualarımı okudum geldimmm. ceylanım nasılsın canım. kızlar benim annem zavallı evlendiğimden beri patikler yelekler ceketler depolamış bi sürü örmüş yorgan bile katmış :)) sıpanın bi kendi yok yaaa.
Benim kayınvalide gitti kızlar bende uçtum aranıza...
Ay ne güzel ya örünmeye başlamışsınız benimde içim gidiyor ama örme şeylere değil o mağazada minik minik bebek kıyafetlerine o süslü bebek beşiklerine görünce kendimi bakmaktan alamıyorum...
orasının adı başka ama dimi bende wenice tekirada var biliyodum cnisiyeti belli olsaydı oraya götürtecektim kendimii evet orasını gördümm ama hiçç gitmedim daha engellemeye çalışıyorum kerndimiii cinsiyeti belli olsun öle alıcam dedimm çarşıay çıkınca bakarım cnm bu aralar cnm bi yere gitmek istemıyo yaa benim kuaförün yanında orası tanere gidim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?