Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eşim çok sevıyo oranın denızını valla 10 dk denızı bırakıp oralara gelıyoruz bızde...ayyy bende agustosda nasıl dayancam o sıcaga bılmıyom valla allah yardıcımız olsun sen tam kurtuluyon sıcakdan hayırlısı ılee[/QUOTE]

kız gezmeyi seven koca iyidir benimkide sever çok hafta sonları pikniğe gitsin değişik yerlere gidelim bayılırr bende koyu sıcağıı geçircem cnm yaaa allh sabrını vericek inşşş

slcn bizim burası çok soğuk oluyoo şekerimmmm kışın ayazı öldüryüooo valla insanıı o yüzden yeleğimiz çokk doğurana kadr kaç tane olucak bilmimmmm bendee

benim kayınvalide hem erkeğe hem kıza gidicek olan renkleri örüyo şimdi 15 tane yeleği olmşşş benimmm tospamınnn allahımm hayırlısıylaa gelsinnn yavrularımız
Ooohoo maşallah kız seninki yelek fabrikası kurmuş desene kaydirigubbakcemile3 benim annemle teysem de şimdiden model biriktiriyolar hamilelik haberimi alınca vakit kaybetmesinler diye ne battaniyeler ne hırkalar... Haftasonu gittim model gösteriyolar içim açıldı

bende en cok ne ıstıom bılıonmu:):):):): walla nohutlu pılavv hergun yesem bıkmam sankıı bıde bugun anneme dıcemm musakka yapsınn belkı yıyemem ama gorıyım:)
ayy canım kıyamam yaaa....ayy musakkaya bende bayılırımmmmmmmmmm...nohutlu pılavaa tabııı

ben çilek. ekşi elma. fıstıklı çikolata. bide mevsım salatası..
en çok bunları istiyodum hala da bunları çok tüketıyorum...

slcn bizim burası çok soğuk oluyoo şekerimmmm kışın ayazı öldüryüooo valla insanıı o yüzden yeleğimiz çokk doğurana kadr kaç tane olucak bilmimmmm bendee
Ayy bilmezmiyim güzelim o soğukları bitaraflarım dondu bu sene kar bitmek bilmedi. Lahana gibi kat kat giyinmekten de fenalık geldi bu kış

kız gezmeyi seven koca iyidir benimkide sever çok hafta sonları pikniğe gitsin değişik yerlere gidelim bayılırr bende koyu sıcağıı geçircem cnm yaaa allh sabrını vericek inşşş[/QUOTE]
evet çok sever ama bır gunu var malesef pazar......gerçi evet sen agustos sonu deın dımııboshayallersmilehayırlısı olsun ınşallah...

evet tekırdag tarafı kışın mannak soguk oluyo yaa ben hi ısınamıyorum orda kışın buuz resmenn

heyaa örüyolaarrr napimmmm örsünnn babannesiiii halasıdaa battaniye örüyoo annesiiii hiç bişi yapmıyooo ehehehehe ben cinsiyeti belli olsunda ondan sona ciciler alcam hastane çıkışlarını falan

ay çieleğe ben taktıdım bi ara ard arda alıyodum aama hormonlu diyee de içim rahat etmıyodu şimdi aramıyorum o kadr ben yazdan difrize koymuştum bişilerr ordan çıkartıyorum salınıncada bişiye benzemıyo ama mis gibi yaz meyvesine kokuyolar

heyaa örüyolaarrr napimmmm örsünnn babannesiiii halasıdaa battaniye örüyoo annesiiii hiç bişi yapmıyooo ehehehehe ben cinsiyeti belli olsunda ondan sona ciciler alcam hastane çıkışlarını falan
Heykel meydanında wenice mağazası açıldı ya galeri irfanın yerine 2 ay önce fln onda çok güsel bebek cicileri var yaa fiyatları da uygun. Bu taraflara gelirsen bi bak bence birsencim aklında bulunur çook ciciler. Geçenlerde kuzenimin bebeğine aldım bişeyler bayıldım

kızlarrr dualarımı okudum geldimmm. ceylanım nasılsın canım. kızlar benim annem zavallı evlendiğimden beri patikler yelekler ceketler depolamış bi sürü örmüş yorgan bile katmış :)) sıpanın bi kendi yok yaaa.

allah kabul etsın tatlım....oohh annen bıtırmış herşeyi ne guzel sıpa da tez zaman da gelır ınşallahhh

orasının adı başka ama dimi bende wenice tekirada var biliyodum cnisiyeti belli olsaydı oraya götürtecektim kendimii evet orasını gördümm ama hiçç gitmedim daha engellemeye çalışıyorum kerndimiii cinsiyeti belli olsun öle alıcam dedimm çarşıay çıkınca bakarım cnm bu aralar cnm bi yere gitmek istemıyo yaa benim kuaförün yanında orası tanere gidim bende

Benim kayınvalide gitti kızlar bende uçtum aranıza...
Ay ne güzel ya örünmeye başlamışsınız benimde içim gidiyor ama örme şeylere değil o mağazada minik minik bebek kıyafetlerine o süslü bebek beşiklerine görünce kendimi bakmaktan alamıyorum...

allh kabul etsin cnmmm oooo senin her şey hazırrr iş bebişe kaldı oda gelicek en kısa zamanda inşşş bizim burda saten yorgana göre bebişede yorgan dikiyolar kızlar mevlüt içinn sizlerdede yapılıyomu

hoşgeldin cnm kaynananla berabermi oturuyonuz kız biz alt üst oturuyoruz

Ewet canım wenice tekirada var ama aslında bıcırık diye vardı bir mağaza tekira içinde ama kapandı fiyatlarıda uygundu ama neden kapandı bilemedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…