Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin cnm kaynananla berabermi oturuyonuz kız biz alt üst oturuyoruz

Yok canım beraber oturmuyoruz o bize 15 dk uzaklıkta oturuyor ama eltimle karşılıklı dairelerde oturuyoruz oda ewi vardı kiracıları çıkacakmış eltimde o ewine taşınacak bu sefer kayınvalide gelecek karşıma yandım vallah...

bende tam dıcektım kı oh ne guzel 15 dk var ama yakın da sanıyelere düşecegini sonradan okudum:)) hayılısı olsun inşallah canımmmboshayallersmile

allh kabul etsin cnmmm oooo senin her şey hazırrr iş bebişe kaldı oda gelicek en kısa zamanda inşşş bizim burda saten yorgana göre bebişede yorgan dikiyolar kızlar mevlüt içinn sizlerdede yapılıyomu

Amin canım İnşallah yaa. İnşallah gelmiştir canım ve benimledir. öyle istiyorum ki anlatamam. yok canım bizde mevlüt için değilde normalde yaparlar sate yorgan annem pamuğunu katmış mitil derler bizde öyle yani daha sateni yapılacak sadece. kendi gelsinde canım yorganı olmasada olur. ben onu koynuma sarar yine ısıtırım

hımmm anladım cnmmm dırdırcıysaa vay haline benimki alt katta oturuyo ama iyidir sağolsun karışmaz etliye sütlüyee

inşşşşşşşşş inşşş bak görücen gelicek hayatımmm aman herşeyin hazırıda var cnmmm yeterki dediğin gibi sağlıkla gelsin onlar

inşşşşşşşşş inşşş bak görücen gelicek hayatımmm aman herşeyin hazırıda var cnmmm yeterki dediğin gibi sağlıkla gelsin onlar

evet canım herşeyin hazırı var yeterki sağlıkla gelsin kuzular. var ya ben aklımı kaybederim herhalde. konuşurken bile içim bi tuhaf. olsa düşünemiyorum kendimi

Allah yardımcın olsun canım inşallah manacı dırdırcı tiplerden diildir.
Ben daha tekiraya hiç gitmedim alışverişimi fln hala istanbuldan yapıyorum bu taraflarda gezcek pek biyer yok ne yasıkki

hımmm anladım cnmmm dırdırcıysaa vay haline benimki alt katta oturuyo ama iyidir sağolsun karışmaz etliye sütlüyee

Ya bana karıştığı falan yok zamanında eltime çok yapmış ama onlarda beraber oturmak zorunda kalmışlar o nednele hep katlanmış.
Bana karışmıyor canım zaten bana hep der sen eltin gibi değilsin arada dinlemem kayınvalidemi oda bana öyle der.
Beni yanında gezdirmeye bayılır herzaman beraber gidelim der.
Benim sıkıldığım konu sadece bişey aldığımızda karışması insanın canını sıkması...

efellacım inanamıyorum bende zafer kolejinin üst kısmında salı pazarında oturuyorum çok yakınmışız ya,muhakkak görüşelim dr buldunmu kendine hangisine gitçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…