- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.281
allah kabul etsın tatlım....oohh annen bıtırmış herşeyi ne guzel sıpa da tez zaman da gelır ınşallahhh
hoşgeldin cnm kaynananla berabermi oturuyonuz kız biz alt üst oturuyoruz
Ewet canım wenice tekirada var ama aslında bıcırık diye vardı bir mağaza tekira içinde ama kapandı fiyatlarıda uygundu ama neden kapandı bilemedik...
Yok canım beraber oturmuyoruz o bize 15 dk uzaklıkta oturuyor ama eltimle karşılıklı dairelerde oturuyoruz oda ewi vardı kiracıları çıkacakmış eltimde o ewine taşınacak bu sefer kayınvalide gelecek karşıma yandım vallah...
allh kabul etsin cnmmm oooo senin her şey hazırrr iş bebişe kaldı oda gelicek en kısa zamanda inşşş bizim burda saten yorgana göre bebişede yorgan dikiyolar kızlar mevlüt içinn sizlerdede yapılıyomu
Yok canım beraber oturmuyoruz o bize 15 dk uzaklıkta oturuyor ama eltimle karşılıklı dairelerde oturuyoruz oda ewi vardı kiracıları çıkacakmış eltimde o ewine taşınacak bu sefer kayınvalide gelecek karşıma yandım vallah...
Amin canım İnşallah yaa. İnşallah gelmiştir canım ve benimledir. öyle istiyorum ki anlatamam. yok canım bizde mevlüt için değilde normalde yaparlar sate yorgan annem pamuğunu katmış mitil derler bizde öyle yani daha sateni yapılacak sadece. kendi gelsinde canım yorganı olmasada olur. ben onu koynuma sarar yine ısıtırım
kızlar konunun en yukarısında 5 tane yıldız varya ordan topıce puan verınde belkı konuyu etıketlerler hep sabıt kalır olarmı...
inşşşşşşşşş inşşş bak görücen gelicek hayatımmm aman herşeyin hazırıda var cnmmm yeterki dediğin gibi sağlıkla gelsin onlar
kılar ben şinci kaçar yemegımı yıyım ılacımı içeyim gelırım yıne ıyı bakın kendınıze öpüyorum hemınızıııı...
Allah yardımcın olsun canım inşallah manacı dırdırcı tiplerden diildir.Yok canım beraber oturmuyoruz o bize 15 dk uzaklıkta oturuyor ama eltimle karşılıklı dairelerde oturuyoruz oda ewi vardı kiracıları çıkacakmış eltimde o ewine taşınacak bu sefer kayınvalide gelecek karşıma yandım vallah...
bende çıkıyorum kızlarr çamaşırları serim sonrada uzanırım birazz öpüyoum sizleriii
Güle güle canım ii dinlenmelerbende çıkıyorum kızlarr çamaşırları serim sonrada uzanırım birazz öpüyoum sizleriii
hımmm anladım cnmmm dırdırcıysaa vay haline benimki alt katta oturuyo ama iyidir sağolsun karışmaz etliye sütlüyee
Günaydıın geçmişin bi ksımını okudum ondan geciktim kıslar. Eylem de çorludaydı devlet hastanesinde çalışıyo sanırım. Ben de çorludayım. Bana da uyar bir ara ayarlayıp tanışabiliriz. Çorlu zaten ne kadarlık biyerki yakınızdır muhtemelen. Ben bağlariçinde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?