Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hg melike-ecesu cnm ,,,,kisslaar kusura bakmayin bende cikmak zorundayim,,,biraz dinleneyim sandalye tepesinnde oturcak halim yokmus zor duruyorum ,,,optum sekerler aksam iyi hissedersem gelirim insallah...

ooooooo hoşgeldin melikecim amin inşallah yeni topigimiz hayırlı gelir zaten bu topikte pozitif düşüncez her şey pozıtıf olcek canım

hg melike-ecesu cnm ,,,,kisslaar kusura bakmayin bende cikmak zorundayim,,,biraz dinleneyim sandalye tepesinnde oturcak halim yokmus zor duruyorum ,,,optum sekerler aksam iyi hissedersem gelirim insallah...

çok tesekkür ederim tatlımm iyiyim cok sükür ya sen nasılsın bidenemmmmmopuyorumnanaktan gecmiş olsun hastamı odun canımcımmmm

görüşürüz bebem yorma kendini sen dinlen ama bizi fazla yanlız bırakma canım öptum opuyorumnanaktan

bırakımıyım bebem yaaa ruyama bıle gırıyonuz artık yaaaaolumunekankayizsmile

slm sekerler yeni topigimiz yeni ve hayırlı bebeler getirsin inşallah nasılsınız bacılarımmmmmmmmmmm

kuzuuu hoş geldınn nasılsın bakemmm...mesaj yazıp haber vercektım ama yanlış anlaşılıyo o zaman da o yuzden yazmadımm...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun şimdi gördüm aman nazar değmesin...

hoş geldın datlummm nasılsınn cnmmmkaydirigubbakcemile2

ayyy eşim dukkanın dekarosyonunu degıştırıyoo bugun geç gelcenı söledı bende uyuyım barı o gelen kadar dedımm bı uyumuşum kı valla sormayın yaaaa...gece nasıl uyuycam bılmıyommm:icecream:

kızlar kistim küçülmüş atılcak yani haftaya salı film çekilecek bayıltılcam adetimin böyle gelmeside prolaktin yüksekmiş biraz bugün gene onlarla ilgili kan verdim sonuçlarına göre hareket etçez azcuk rahatladım çok şükür allahıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…