Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tatlım gögüslerimde sızı var yanmadan kastım oo ama her yeri değil uçları daha çok

evet yeterkı gelsınler ıster 1 mayıs ıster 1 hazıran yeterkı saglıkla gelsınler..bendede goguslerımın uçlarında ani karıncalanmalar oldu bu ay...bazen yanma hıssı verdı..ama yınede psıkolojık mıdır dıye dusunmeden edemıyorum..umarım gelırler saglıkla..herkesın kıler gelsın...bekletmesınler.. :hulya:

hee işte sultan öyle karıncalanma gibi ağrıda varda sızı daha çok hissediliyo

tamam işte canım yaaa. İnşallah Rabbim boş çıkarmayacak canım. çok az kaldı. geri sayım çoktan başladı. bu perşembe ve cumada var daha dua edilecek. ve hergün

Aaaamin canım amin 1 nisan olmadı 1 mayıs şakası yapsınlar yeterki gelsinler :dance:

canım olacak inşallah elifim yaa. 1 mayıs değil 1 nisan. anneler günündede kalp atışları hediyeniz olacak.

Yaa canım şaka gibi ama iki gündür o tarz bişey bende de war ama bende psikolojik olabilir diyorum bide normalde hiiç sivilce olmaz bende 5 tane sivilcem çıktı canımı yakıyolar ona da strestendir diyorum insan ümitlenmek istemiyo

haklıısn can can..insan uöutlenınce yoksa çok üsülüyor..
inşallah vardır..
bendede oluyordu ama yazmadım çunku psıkolojık her belırtıyı yaşıyorum ben..olmasada bebek..akannehir

canım olacak inşallah elifim yaa. 1 mayıs değil 1 nisan. anneler günündede kalp atışları hediyeniz olacak.[/QUOTE]

Aaamin canım amin çok uzatmazlar diye umuyorum bende

haklıısn can can..insan uöutlenınce yoksa çok üsülüyor..
inşallah vardır..
bendede oluyordu ama yazmadım çunku psıkolojık her belırtıyı yaşıyorum ben..olmasada bebek..akannehir
Bende bide iki haftadır kabızlık ve gaz problemi de var daha önce de demiştim ona da süttendir diye bahane uyduruyorum kendime hayal kırıklıına uğramaktansa böylesi daha ii geliyoyerimseniben

kızlar hani şu uzayan akıntı nezamn geliyo çatladığındamı benden geçen haftada geldi bugünde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…