- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.401
serapım bende öyle diye diye 4. güne geldim canım. göğüslerim yanıyor yazmışsın yukarda kuşum nasıl yanma.yani ciğerlerinmi göğüslerinmi. benimkilerin ucu acıyordu önce son 3 gündür heryeri acıyor. dün çok kötü oldu yaaa. geriliyordu sanki
tatlım gögüslerimde sızı var yanmadan kastım oo ama her yeri değil uçları daha çok
olabılır canım..inşallah...senın adet tarıhın ne gun..bilmiyorumkismile
Senle aynı zamanlarda adet bekliicez sanırım canım inşallah olmayız kaydirigubbakcemile31 nisan canım
olabilirmi bilmiyom ama sanmıyomda kısmet bakalım böyle belirti yok zatii benneyaptımki
Senle aynı zamanlarda adet bekliicez sanırım canım inşallah olmayız kaydirigubbakcemile3
1 nisan canım
olabilirmi bilmiyom ama sanmıyomda kısmet bakalım böyle belirti yok zatii benneyaptımki
Senle aynı zamanlarda adet bekliicez sanırım canım inşallah olmayız kaydirigubbakcemile3
tatlım gögüslerimde sızı var yanmadan kastım oo ama her yeri değil uçları daha çok
inşallah bebiş vardır..az kaldı..1 nısan şakası yapcek size bebış inşallah..kaydirigubbakcemile3
Aaaamin canım amin 1 nisan olmadı 1 mayıs şakası yapsınlar yeterki gelsinler :dance:inşallah bebiş vardır..az kaldı..1 nısan şakası yapcek size bebış inşallah..kaydirigubbakcemile3
hee işte sultan öyle karıncalanma gibi ağrıda varda sızı daha çok hissediliyo
Aaaamin canım amin 1 nisan olmadı 1 mayıs şakası yapsınlar yeterki gelsinler :dance:
Yaa canım şaka gibi ama iki gündür o tarz bişey bende de war ama bende psikolojik olabilir diyorum bide normalde hiiç sivilce olmaz bende 5 tane sivilcem çıktı canımı yakıyolar ona da strestendir diyorum insan ümitlenmek istemiyoevet yeterkı gelsınler ıster 1 mayıs ıster 1 hazıran yeterkı saglıkla gelsınler..bendede goguslerımın uçlarında ani karıncalanmalar oldu bu ay...bazen yanma hıssı verdı..ama yınede psıkolojık mıdır dıye dusunmeden edemıyorum..umarım gelırler saglıkla..herkesın kıler gelsın...bekletmesınler.. :hulya:
Yaa canım şaka gibi ama iki gündür o tarz bişey bende de war ama bende psikolojik olabilir diyorum bide normalde hiiç sivilce olmaz bende 5 tane sivilcem çıktı canımı yakıyolar ona da strestendir diyorum insan ümitlenmek istemiyo
Bende bide iki haftadır kabızlık ve gaz problemi de var daha önce de demiştim ona da süttendir diye bahane uyduruyorum kendime hayal kırıklıına uğramaktansa böylesi daha ii geliyoyerimsenibenhaklıısn can can..insan uöutlenınce yoksa çok üsülüyor..
inşallah vardır..
bendede oluyordu ama yazmadım çunku psıkolojık her belırtıyı yaşıyorum ben..olmasada bebek..akannehir
kızlar hani şu uzayan akıntı nezamn geliyo çatladığındamı benden geçen haftada geldi bugünde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?