Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultancım canım piskoloğun ilaçalarını içme bence rahatlamak için dertleşmeye ihtiyacın varken ilaç mı yasdı sana.
en güsel ilaç dua etmek inanarak dua okumak her derde deva canım

adetin gelcekse gelsin canım senin için cuma günü biz okuruz
ağlma sakın gönlünü ferah tut güzel olcak görürsün

dilay bebem ben bulaşık mak. yerleştirirorum canım
ara ara bakıorum. o yüsden yazamadım

sen kaçıncı günündesin acaba test yapsan olur mu tatlım

dilay bi önceki sayfada sana bi msj yazmıştım görmedin galiba datluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

geçen gün beni nasıl üsmüştün didim :gitme:

kızçem gördünmü kırmızı kartı hayırlısı olsun kuşum bidahaki ay inş.Şeniz

canım ilaçlar bıraktım zaten. o kadar çok dua ettimki o kadar çok şey yaptım ki ama olmayınca olmuyor. dedim ya kader. demek ne yaparsan yap değişmiyor. duaların için çok sağol canım benim İnşallah sizin için faydası olur ben yine dua etmeye devam edecem ama kendim için değil. çünkü kendim için ettiğim dua yeter artık. başkaları için hep ediyorum ve yine devam edecem

günaydın kızçeler nasılsınız bakemm

dün 9 da evde oldum yavvvvvvvvv bu kaaa çalıştırılırmı insancık yazık bize

ay nebilim canım ben en son martın 1 inde oldum ama 36. günde gecikti yani geçen ay strezten 1 martta olduğuma göre en son bugün 24-25 gün olmsş oluyo

kızçem gördünmü kırmızı kartı hayırlısı olsun kuşum bidahaki ay inş.Şeniz

yok canım daha yemedim kırmızı kartı. ama ben önceden test yaparım arkasından en fazla 1 gün geçerdi adet olurdum. hatta bazen 1 saat sonra. bakalım artık bekleyecez. eşimde diyorki o test dandik ben inanmıyorum diyor. senin adetin hiç bu kadar gecikmedi diyor. zaten ilk aldığımdada dedi bende başka bulamadım mecburen aldım.

günaydın kızlar ben de kırmızı kartı gördüm malesef ama ne yalan söyliyim cok üzüldüm artık positif olmıycam cünkü ben hamile kalamıycam benim bebegim olmıycak sizleri cok seviyorum ama artık bu siteye de girmiycem hamile olan kızlar saglıkla bebklerini kucaklarına alırlar inşallah hepinizi cok öptüm hoşcakalınsenağlama

üzülme çiçeğim sen bebiimizide üzme ben o aksam hem senin hamele oluşuna sevincimden hemde sizden ayrıucam diye üzüntümden ağladım

nan bu kıslara noluo
benim hamile kalmamımı bekliodunus
üsülüom nannn.

pelin bebem bence sevin adet olduğun için
kısım daha ggeçmişin ne ki ağlıon hamile olamıom die
3. günü bi doktora git bakem.homon testlerini yapsın.yumurtluon mu bakalım
bence seninkide kafaya takmaktan bebem
ditme bırakma bisiii .bu topiğin uğurundan geri kalma bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…