Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bugün idrardan bakılıcam hayatım idrar testleri bır haftada anca kesin sonuç veriyor saglık ocakları falan bır haftan gecmeden yapmıyorlar bence bekle bır haftaya kadar sonra kandan bakın

dilay geçen akşam beni dağladın gittin.nasıl ağlattın bilmezsin.
msj ında şuana ağlıorum yasmışsın ya bende o anda koptum işte çok üsüldüm bi daha gelmicen die.ama dün nohut haber verdi gelceğini Şeniz

bugün idrardan bakılıcam hayatım idrar testleri bır haftada anca kesin sonuç veriyor saglık ocakları falan bır haftan gecmeden yapmıyorlar bence bekle bır haftaya kadar sonra kandan bakın

canım olsa çıkardı benim. ben daha öncede hamile oldum. adet günümde yaptım testi net çıkmıştı hemde. onlar geç döllenme falan olduysadır diye. ben eminim canım ama sen gecikme

canım olsa çıkardı benim. ben daha öncede hamile oldum. adet günümde yaptım testi net çıkmıştı hemde. onlar geç döllenme falan olduysadır diye. ben eminim canım ama sen gecikme

bende birazdan dışarı cıkıcam akşam misafirim var test almaya nıyetım var şimdi negatıf çıkarsa akşam misafirlerle nasıl ugrasıcam o moral bozukluguyla

evet canım aynen öyle psikolojik. bunun için psikoloğada gittim konuşur sandım ama o sadece ilaç verdi. kullandım kullandım hiç sonuç olmadı aynı ieyler devam etti. ilaçların dozunu arttırdı yine değişmedi. dua ediyorum tam 4.5 yıldır bıkmadan usanmadan. ama sanırım Rabbim banada böyle kader yazmış. iki köpek aldım. büyütüyorum ama dün akşam köpeğimin birinin parmağı kırıldı zor yürüyor eşim bugün veterinere götürecek. Allahım sabır versin artık. ağlamak istemiyorum zatende işyerindeyim gözlerim dolu öyle duruyorum. sıksam yaşlar dökülecek

sultan sana msj yasdım nie cvp yasmıon kıs

arkadaşımla görüşüyordum canım biraz geç oldu.

bende birazdan dışarı cıkıcam akşam misafirim var test almaya nıyetım var şimdi negatıf çıkarsa akşam misafirlerle nasıl ugrasıcam o moral bozukluguyla

canım yap testi inşallahta pozitif çıkar sen merak etme

hoşgeldin serap. canım okudunmu yine boş hayaller. sanırım bugün yada yarın adet olurum. bu perşembe boş geçecek kızlar

ya çiçemm bişey diycem akşamları özelıkle cok gazı oluyo 5 gündür falan bide dün gece acayip bi akıntı geldi adet günümde şaştı bilmiyorumki nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…