- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.661
üzülme çiçeğim sen bebiimizide üzme ben o aksam hem senin hamele oluşuna sevincimden hemde sizden ayrıucam diye üzüntümden ağladım
günaydın kızlar ben de kırmızı kartı gördüm malesef ama ne yalan söyliyim cok üzüldüm artık positif olmıycam cünkü ben hamile kalamıycam benim bebegim olmıycak sizleri cok seviyorum ama artık bu siteye de girmiycem hamile olan kızlar saglıkla bebklerini kucaklarına alırlar inşallah hepinizi cok öptüm hoşcakalınsenağlama
yok canım daha yemedim kırmızı kartı. ama ben önceden test yaparım arkasından en fazla 1 gün geçerdi adet olurdum. hatta bazen 1 saat sonra. bakalım artık bekleyecez. eşimde diyorki o test dandik ben inanmıyorum diyor. senin adetin hiç bu kadar gecikmedi diyor. zaten ilk aldığımdada dedi bende başka bulamadım mecburen aldım.
pelin canımm..
bu ay olmadı gelecek ay olur bitanem..
bukadar üzülme canım benim...
günaydın kızlar ben de kırmızı kartı gördüm malesef ama ne yalan söyliyim cok üzüldüm artık positif olmıycam cünkü ben hamile kalamıycam benim bebegim olmıycak sizleri cok seviyorum ama artık bu siteye de girmiycem hamile olan kızlar saglıkla bebklerini kucaklarına alırlar inşallah hepinizi cok öptüm hoşcakalınsenağlama
nan bu kıslara noluo
benim hamile kalmamımı bekliodunus
üsülüom nannn.
pelin bebem bence sevin adet olduğun için
kısım daha ggeçmişin ne ki ağlıon hamile olamıom die
3. günü bi doktora git bakem.homon testlerini yapsın.yumurtluon mu bakalım
bence seninkide kafaya takmaktan bebem
ditme bırakma bisiii .bu topiğin uğurundan geri kalma bebem
Rabbime çok yalvardım vermiyorsan unuttur bari diye. ama ben çye dedikçe hep saha çok gözüme soktu demek benimde imtihanım bu denenmem bu sabrım bununla ölçülüyor. bak görümcem hamile hemde dibimde görsen konuşmalarını hareketlerini öyle üzülüyorum ki. Rabbime bana bunuda yaşatma diye çok yalvardım ama bak işte.üstelik ağlayacağım bi ortamım bile yok
Rabbime çok yalvardım vermiyorsan unuttur bari diye. ama ben çye dedikçe hep saha çok gözüme soktu demek benimde imtihanım bu denenmem bu sabrım bununla ölçülüyor. bak görümcem hamile hemde dibimde görsen konuşmalarını hareketlerini öyle üzülüyorum ki. Rabbime bana bunuda yaşatma diye çok yalvardım ama bak işte.üstelik ağlayacağım bi ortamım bile yok
aman kuşum ozaman ne dert ediyon yaaa olabilme ihtimalin ükkkkkkkkksekkkkkkkkk ozman hadi bakalım bekleyeceğiz birlikteŞeniz
evet serapçım ikiizin aynı gün acep ne zaman test yapsak
canım benim keşke bende inanabilsem nasıl istiyorum bilemezsin. eşimede diyorum ümitlenme yok diyor benim ümidim bitmedi diyor. bari adet olmadan bugünkü dualarımıda ediyim ne olur ne olmaz. bi gün bi gün. ama işte ben adet olunca dualarım kalacak. aralıksızmı olması gerekiyordu yaaa.
canım benim canımsın. bende test yaptım negatif çıktı. ama canım inan girmesende sadece burdamı hatırlıyorsun. en azından dua canım rahatlatıyor inanki. duay bırakma burayıda bırakma. sen daha 8 aylık evlisin. yaşını bilmiyorum ama ben 4.5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım. iki düşüğüm var ve 4 yıldan fazladır hiç hamile kalamadım. neler yaptım defalarca kez takip aşılama rahim filmi ebe göbek<çektirme inanki umut bitmez. aslında benim tükenmek üzere testi yaparken bile negatif çıkacak diye bekledim. eşim baktı konuşamadı parmağıyla 1 işareti yaptı ama gözleri doldu ben bunu kaçıncı kez görüyorum biliyormusun en çokta onun üzülmesine üzülüyorum. onu baba yapamadığıma. ve bunun önce Allah sonra benim psikolojimden olumsuz olduğuna. ben kendime neler yaptım bilemezsin canım. ne olur bırakma. ben hiç iyi değilim inanki. yerimde olmak istemezdin
len pelünnnnnnnnnnnn daha dur kuzu yaa ohoo sen bizim kadar bile uğraşmadın canım benim bu kadar çabuk koy verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?