Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim canımsın. bende test yaptım negatif çıktı. ama canım inan girmesende sadece burdamı hatırlıyorsun. en azından dua canım rahatlatıyor inanki. duay bırakma burayıda bırakma. sen daha 8 aylık evlisin. yaşını bilmiyorum ama ben 4.5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım. iki düşüğüm var ve 4 yıldan fazladır hiç hamile kalamadım. neler yaptım defalarca kez takip aşılama rahim filmi ebe göbek<çektirme inanki umut bitmez. aslında benim tükenmek üzere testi yaparken bile negatif çıkacak diye bekledim. eşim baktı konuşamadı parmağıyla 1 işareti yaptı ama gözleri doldu ben bunu kaçıncı kez görüyorum biliyormusun en çokta onun üzülmesine üzülüyorum. onu baba yapamadığıma. ve bunun önce Allah sonra benim psikolojimden olumsuz olduğuna. ben kendime neler yaptım bilemezsin canım. ne olur bırakma. ben hiç iyi değilim inanki. yerimde olmak istemezdin

aman kuşum ozaman ne dert ediyon yaaa olabilme ihtimalin ükkkkkkkkksekkkkkkkkk ozman hadi bakalım bekleyeceğiz birlikteŞeniz

Rabbime çok yalvardım vermiyorsan unuttur bari diye. ama ben çye dedikçe hep saha çok gözüme soktu demek benimde imtihanım bu denenmem bu sabrım bununla ölçülüyor. bak görümcem hamile hemde dibimde görsen konuşmalarını hareketlerini öyle üzülüyorum ki. Rabbime bana bunuda yaşatma diye çok yalvardım ama bak işte.üstelik ağlayacağım bi ortamım bile yok

len pelünnnnnnnnnnnn daha dur kuzu yaa ohoo sen bizim kadar bile uğraşmadın canım benim bu kadar çabuk koy verme

sen üzülme cicegim ben senin hamile kalmana cok sevindim

evet artık doktora gitcem bu ay hic kafama takmamıştım kesin bişey var bende hayırlısı olsun diyorum ama ben umudumu yitirdim artık seni de cok seviyorum burdaki arkadaşların hepsinide ayrıca biraz kafamı toparlayım gelirim yine evime cumartesi günü gitcem inşallah bebem

kızlar yapmayın yaaaa gerçekten çok üzülüorum..
yada yapın yapın rahatlarsınız en azından..
söleyn içnizden ne geliosa..
:çok üzgünüm:

kıyamam sana evet buda bizlerin sınanma şekli canım
hiç birzmaan isyan etmeyelim.bak ben hamile kaldım ama savaşım tekrar başladı
neler olcağını bilemiorum ama dualarımla üstesinden gelmeye çalışıorum
sende çok dua etmişsin evet bana vazgeçme hem kendin için hem sevdiklerin için pes etme

aman kuşum ozaman ne dert ediyon yaaa olabilme ihtimalin ükkkkkkkkksekkkkkkkkk ozman hadi bakalım bekleyeceğiz birlikteŞeniz

canım benim keşke bende inanabilsem nasıl istiyorum bilemezsin. eşimede diyorum ümitlenme yok diyor benim ümidim bitmedi diyor. bari adet olmadan bugünkü dualarımıda ediyim ne olur ne olmaz. bi gün bi gün. ama işte ben adet olunca dualarım kalacak. aralıksızmı olması gerekiyordu yaaa.

evet serapçım ikiizin aynı gün acep ne zaman test yapsak

dur kız daha erken hem benim dün bayağı uzayan akıntım oldu bende değerlendirdim yumoşlarda hala faaliyetmi var yoksam geçmi kendine geldi anlamadım kuşum adet gününü bekle kuşum ya günü gününe oluyosanda 1-2 gün öncesinden yap

pelinimm

kısım sana cts ye kadar müsade tamam mı.
bu ay seni zorlanda olsa doktora göndercemm
ayrıca bana no nu özelden msj at
gelmezsen izini kaybetmeyim
bırakmam kısım senide doğurtturcas
daha yolun başındasın
bi bilsen nasıl şanslı olduğunu.
bi düşün kendini benim yerime yada sultanın yerine koy
şanslı olduğunu anlarsın
adet görmen bile senin için nimet
şükür et aylarca adet olamıyanlar biliomusun
her zman şüküret

koyvermek yok kızlar ohoooooooooo böyle ilk falsoda kaçarsanız ne diyim size dualarada devam çalışmalara devam

anaaa kızlar internetten bu testin adını araştırayım dedim. kaç kişi şikayet etmiş sakın almayın hatalı sonuç veriyor diye yaaa. şok oldum. sizde bakın bebetime

canım allah sabır versin sana inan cok üzüldüm ama belki de hamilesindir daha adet olmamışsın ben de 27 yaşındayım ama cok istiyorum bi bebişimin olmasını her ay hayal kırıklıgı yaşamaktan sıkıldım bu ay doktora gitcem artık bakalım hayırlısı olsun ama aklımdan nasıl atacam bu hamile kalma fikrini bilmiyorum belki buraya girmessem daha kolay cıkarabılırım diye bilmiyorum ya hepinizi cok seviyorum gecer heralde bu ruh halım sok oldum napayım üzülmemek elde degilki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…