Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kan pıltılaşma testleri canım ya nerden geldiyse aklıma şimdi off

anladım canım senmi istedin doktorunmu verdi çiçek gibi sende demi aynı dertvar canım

tamam canım desteginiz icin cok tşekkür edrim canlarım

tatlım benim arkidişiz burada destek olcaz tabi ama senin için çok erken üzme hiç canını sağlıklı olsun geç olsun demüü

canım sen bence bi kan testi yaptır 3-4 gün daha gelmezse ona göre hareket edersin kafanıda yorma nasipse olucak yerimseniben

üzmedin pelinim sen de üzülme ama yılmak yok ya benim yılgınlığım 1 hafta 2 hafta ondan sonra yola devam :kedi: çaremizde yok başka çalışmak çalışmak çalışmak ve dua tabiki

serapcım sen bana özelden numaranı göndersene canım tamam canım yılmak yok her şeyin hayırlısı olsun biraz daha rahatladım şimdi sizin sayenizde bebem

pelinim kafanı topla bakalım bebem
onun için isin veriom
yeterki üsülme
bide doktora git kesinlikle
bide nerde gitcen orda mı
3. günü gitmen lazım nasıl olcak
evine dönsen orda gitmen iyi olurdu

canım bilmiyorumki burda giderim heralde ama annem bile daha erken diyo getirmezki ya da evime gittigimde giderim ben sana haber verieim bebem numaramı yolluyorum şimdi biraz kafamı toparlayım aranıza dönerim inşallah

cicek özelden mesaj attım canım alınca bana cagrı at bebem ben cıkıyorum kızlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız cok özliycem sizleri herpinizi cok öptum hoşcakalın

çok teşekkür ederim canım unutmuşum ya içim rahatladı biraz bitanem bir ohhhhhh dedim yani

evet canımcım ya bende de çiçeklen aynı det var ondan iki bebem karındayken kalp atımı olmadıgı için alındı ama artık sorunu biliyorum yani biraz daha rahatım

çiçeem asnil allahım ikinizin de yardımcısı olsun sorunu bilmek çok önemli bundan sonrası için herşey sorunsuz devam eder inş.

çiçeem asnil allahım ikinizin de yardımcısı olsun sorunu bilmek çok önemli bundan sonrası için herşey sorunsuz devam eder inş.

Amin canım , Allahım gönlümüzdeki dileklerimizi kabul eylesin:Saruboceq:

bende çıkıyorum artık işler baş gösterdi:) kaşına kaşına yapacaz birşeyler

geçen akşam bi rüya görüdm allah hayre çevirsin..
hani şu kayseride talasta kaybolan 3 çocuk vardıya..
onları buluomuşuz..
bi tünel gibi bi yerde duruolarmış..
3 çocuktan erkek olanına diorumki ya siz kaç aydır napıosunuz burda diorum.
ama çocuklar bi kiloluki yanakları dolgun dolgun..
şimdiye siizn açlıktan ölmüş olmanız gerekiodu diorum..
erkek olan çocuk bana ''bizi allah besledi dio''
ordada uyanıorum....
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…