- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.881
İnşallah canım yaaa. İnşallah dediğin gibi olur kuşum. var ya öyle istiyorumki bu sayfadaki herkes hatta isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalsın ve sağlıklı hayırlı bebişleri olsun.
hamileyiz yazdın anladım kuşum hamilesin sandım birden
hepten manyadık kuzuuuu. hepten kafayı yedik. ne olsa hamilemiyiz
nıye olmasın kııııı........
senın çocugun olmas diye bi kanımı var şekerım yaaaa.
aslan gıbı testlerının yaptırdın mıs gıbı sonuçlarr aldın neden olmasın yaniiiişakkıdı
ızlar ben adet olcam galiba kasıklarıma ağrı giriyo bide hapsırıp öksürürken kasıklarım çok acıyo neden acaba
tmm cnm ıyı bak kendıne görüşürüz yıneeeolumunekankayizsmilekuzular be kaçar gidip yatayım biraz uğrarım yine öptüm sizleri çoookk
ızlar ben adet olcam galiba kasıklarıma ağrı giriyo bide hapsırıp öksürürken kasıklarım çok acıyo neden acaba
Hoşgeldin canım ptesi günü hangi dr a gitçen? Benimde 4ten sonra Orhan Ateşere randevum var. Ona mı gelcen kız yoksam? Bana da pembe patikçim tavsiye etti o da orhan beye gidiyomuş.Zaten metini de çok duydumçiçeğim nasıl oldun canım benim çok belim ağrıyo ya..dün alttan buayene olduysan ondanda olabilir belki akıntı,dr ilaçlar için ne dedi ben p.tesi gidicem inşallah..
ayyyy sultann o nebiçim konuşma öyle yaaaa çok kızdım şimdi sana valaaalmaz:
eşine vicdan azabı yukleme bu şekilde cnm yazık adamadaa
ay ne bilem kuşum ya inş.ağrıların sebebi bebiştir Şenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu olarsa erkekim olar galiba hep erkegg göreyom üryamda
asnil sende ne var bende protein c düşük bide mthfr c677t homozigot mutasyon var coraspin 100 kullanıyorum elevit bide folbiol günde 1er tane?
canım yok kendimi çok kötü hissettim. bide sabah teste o baktı gözleri doldu hiçbişey diyemedi. parmağıyla 1 işareti yaptı. ama inan öyle kötü oldumki. işte bu yüzden bişey yapsın istemiyorum canım. sonra hem ona hem kendime üzülüyorum
ay inşallah canım yaaa. hamileyizide hamileyim anlamışsın ya birden bende nerde yazdım dedim. keşke canım keşke yaaa. bu arada İnşallah sağlıkla olsunda kız olsun kııı. bende rüyamda erkek bebek gördüydümde kız bebeğe işaretmiş canım
ay ne bilem kuşum ya inş.ağrıların sebebi bebiştir Şenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu olarsa erkekim olar galiba hep erkegg göreyom üryamda
Hoşgeldin canım ptesi günü hangi dr a gitçen? Benimde 4ten sonra Orhan Ateşere randevum var. Ona mı gelcen kız yoksam? Bana da pembe patikçim tavsiye etti o da orhan beye gidiyomuş.Zaten metini de çok duydum
inşallahhh erkek olarr benım de kızzz olcekkk verırızz beklımm sizeeee
bendede folic asit erezyonu var dedi doktor birde heterezigot pıltılaşma varmış , 150 lik ekopirin birde günde 3 tane folbiol kullanıyorum canım. banada kalp atımı olduktan sonra heparine geccez demişti sen ignelre ne zaman gececeksin
inş serabım yaa ceylanımın ağzı bal esin inş ohhh kız beraber olcak serap oyle olursa ceylan sen hapşırıp oksürürken kasıklarına sancı griyomu kız
inş serabım yaa ceylanımın ağzı bal esin inş ohhh kız beraber olcak serap oyle olursa ceylan sen hapşırıp oksürürken kasıklarına sancı griyomu kız
hmmm nesee kocişin sagolsunn yaaa ....ayrı kalmıcazz senleee..yok ceylanım dün görüstük bugün almaya gidicez tlf dan giriyorum
çıkkkkcanım yok kendimi çok kötü hissettim. bide sabah teste o baktı gözleri doldu hiçbişey diyemedi. parmağıyla 1 işareti yaptı. ama inan öyle kötü oldumki. işte bu yüzden bişey yapsın istemiyorum canım. sonra hem ona hem kendime üzülüyorum
valla bana zaman geçmiyo serap yaaa...10+3 olduk bi 11 olsa gidip şu testlerıde yaptırsam ıyıce rahat edıcem yaaaceylan kız 10 hafta oldumu bee çizelgene baktım da anaaaaaaa kız nekaa çabuk geçti
bende birazz uyuyayım canım arkideşlerim nöbette çok yoruldum akşam,sizleri tocamaaaaan öptüm akşam girerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?