Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay ne bilem kuşum ya inş.ağrıların sebebi bebiştir Şenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu olarsa erkekim olar galiba hep erkegg göreyom üryamda

çiçeğim nasıl oldun canım benim çok belim ağrıyo ya..dün alttan buayene olduysan ondanda olabilir belki akıntı,dr ilaçlar için ne dedi ben p.tesi gidicem inşallah..
Hoşgeldin canım ptesi günü hangi dr a gitçen? Benimde 4ten sonra Orhan Ateşere randevum var. Ona mı gelcen kız yoksam? Bana da pembe patikçim tavsiye etti o da orhan beye gidiyomuş.Zaten metini de çok duydum

ayyyy sultann o nebiçim konuşma öyle yaaaa çok kızdım şimdi sana valaaalmaz:
eşine vicdan azabı yukleme bu şekilde cnm yazık adamadaa

canım yok kendimi çok kötü hissettim. bide sabah teste o baktı gözleri doldu hiçbişey diyemedi. parmağıyla 1 işareti yaptı. ama inan öyle kötü oldumki. işte bu yüzden bişey yapsın istemiyorum canım. sonra hem ona hem kendime üzülüyorum

ay ne bilem kuşum ya inş.ağrıların sebebi bebiştir Şenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu olarsa erkekim olar galiba hep erkegg göreyom üryamda

ay inşallah canım yaaa. hamileyizide hamileyim anlamışsın ya birden bende nerde yazdım dedim. keşke canım keşke yaaa. bu arada İnşallah sağlıkla olsunda kız olsun kııı. bende rüyamda erkek bebek gördüydümde kız bebeğe işaretmiş canım

asnil sende ne var bende protein c düşük bide mthfr c677t homozigot mutasyon var coraspin 100 kullanıyorum elevit bide folbiol günde 1er tane?

bendede folic asit erezyonu var dedi doktor birde heterezigot pıltılaşma varmış , 150 lik ekopirin birde günde 3 tane folbiol kullanıyorum canım. banada kalp atımı olduktan sonra heparine geccez demişti sen ignelre ne zaman gececeksin

bende koçişte kız delisi canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ama en başta

Hoşgeldin canım ptesi günü hangi dr a gitçen? Benimde 4ten sonra Orhan Ateşere randevum var. Ona mı gelcen kız yoksam? Bana da pembe patikçim tavsiye etti o da orhan beye gidiyomuş.Zaten metini de çok duydum

ben p.tesi istanbula gideyim diyorum önce ama bilmiyorumki eşimde yok yalnızım buralarda bi konuşayımda olmazsa bende arar randevu alırım canım p.tesi için haber veririm sana bidenem,çok yorgunum yoksa uğrıycaktım sana bugünolumunekankayizsmile

inş serabım yaa ceylanımın ağzı bal esin inş ohhh kız beraber olcak serap oyle olursa ceylan sen hapşırıp oksürürken kasıklarına sancı griyomu kız

ben daha dr gitmedim p.tesi gidicem hemetoloğa kısmetse canım,folic asit erozyonunun tahlilimi var dr mu söyledi protein c düşüklüğü ile alakalı değil dimi

yok ceylanım dün görüstük bugün almaya gidicez tlf dan giriyorum
hmmm nesee kocişin sagolsunn yaaa ....ayrı kalmıcazz senleee..
çıkkkklmaz:öyle düşünme bebemmm kocanıda üzersın tatlımmmm...rabbım zamanı geldgınde siz istemenız bıle verecek tatlımm hayırlısı olsun onu isteyın her zamann
ceylan kız 10 hafta oldumu bee çizelgene baktım da anaaaaaaa kız nekaa çabuk geçti
valla bana zaman geçmiyo serap yaaa...10+3 olduk bi 11 olsa gidip şu testlerıde yaptırsam ıyıce rahat edıcem yaaa
bende birazz uyuyayım canım arkideşlerim nöbette çok yoruldum akşam,sizleri tocamaaaaan öptüm akşam girerim yine

tmm cnm dınlen sen öpuyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…