- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.921
Canım daha önce düşük yaptığını bilmiyodum. İnşallah bu sefer sağlıkla gelir bebişin, üzmez seni.çok yeni elifim ya bide alttan muayene olmak istemiorum hiç zaten cerrahpaşada etçekler defalarca yaşamak istemiyorum geçen gebeliğimde okadar çok yaptılarki nefret ettim,kociş cuma gelcek bakalım nasıl bir yol izliycez
Canım bend aha önce bi kere alttan muayne oldum sadece o da kısa sürdü, bi acı fln da hissetmedim simir testi için örnek de almıştı o zaman doktor. Normalde acıyomu canım? Ya da hamileysen bi sakıncası fln oluyo mu ki acep :uhm:
Canım bend aha önce bi kere alttan muayne oldum sadece o da kısa sürdü, bi acı fln da hissetmedim simir testi için örnek de almıştı o zaman doktor. Normalde acıyomu canım? Ya da hamileysen bi sakıncası fln oluyo mu ki acep :uhm:
tamam canım bende çok araştırdım muhakkak ona gidicem sağol bilgiler için tecrübeli anne allah bebişlerimizi bize bağışlasın:CüvCüv::CüvCüv:
yaaa ümitlendırmek için demıyom ama benım de akıntım çok oluyoduu hemde normaldev hiç akıntısı olmayan biriydim..ayy bakk bı guzel haber daha mı gelcekk neeedelikafaduldenceylan olabilirmi acaba ya dün akıntımda vardı bugünpek yok ama
len ceylan umutlandım şincik olar inş.gerilemiyom ağrısından nasip eder inş.bu ay
Ben gittiğimde de çok utandım ama üzerime bi örtü koydu dr.un yardımcısı kendimi çıplak görmedim, bacaklarımı fln kapalı gördüm. O zaman hafifledi utangaçlığım :kedi: çabucak da bitti zaten ama tekrar giderken yine utanırmıyım bilmiyorumya çok acıdığı söylenemez sadece ilk girerken acıyo amaa o utangaçlıkk acıdan daha kötü ediyo insanııı cnmm bende ondan dedim gerçi ben hamileyken gittiğimde alltan baktı bana riskli olsa öle bakmazdı heralde ben yinede seni uyarayım dedimm sölersen dr ye bişi olurmu falan diye
eylem sen neden folbiol ve elevit bir arada kullanıosun kuzu
sabah sana yazdım okumadın galiba baya geride kaldı
hemde bemix c kullanımuşsun
canım sadece elevit ve coraspin yeter.sorada iğne ben aynen böle yapcam
hatta şimdi folik plu ve coraspin kullanıorum daha elevite geçmedim
canım elevitte folik asit zaten var nie folbiol içiosun
ayrıca vitaminlerde bolca var sadece elevit ve coraspi yeterli canım
yaaa ümitlendırmek için demıyom ama benım de akıntım çok oluyoduu hemde normaldev hiç akıntısı olmayan biriydim..ayy bakk bı guzel haber daha mı gelcekk neeedelikafadulden
umutlanmamak için bı sebeb yok tatlım yaa az kaldı 1 nısan aaaa bakalım sen mı bebişe şaka yapıcan bebiş mi sanaasempatiksalakcinni
kociş gitti kıslar bende artık yatak modundayım
ceylan doktorum dediprof doktorumda yatak döşek yatma dedi
benim kocişe senin sölediklerin mantıklı geldi ceylanım
mama yidik gitti şimdi daha iyiyim.inşallah devam etmessss ama
ay çok acıktım ne yesek ya biz
protein c eksikliği var bende canım ondan başladılar sende varmıydı o?:1shok:
yok kızz insan aça aça alışıyooookaydirigubbakcemile2utangaclık falan kalmıyo....Ben gittiğimde de çok utandım ama üzerime bi örtü koydu dr.un yardımcısı kendimi çıplak görmedim, bacaklarımı fln kapalı gördüm. O zaman hafifledi utangaçlığım :kedi: çabucak da bitti zaten ama tekrar giderken yine utanırmıyım bilmiyorum
benim akıntıda bi geliyo bi gelmiyo normalde çoktu bence gene ben şaka yaparım kız bana şaka yapmaz gibi umutlanmayayım boşa çalışayım ama ben aklinialirimsmile
ceylan doktorun mu dedi:roflol:
benım dr bana verdıgı bılgılerdı cnm bana da çok mantıklı gelmişti dr anlattıgında...
prof.dr boşver sennnn delı oo herhall boşuna okumuşş:roflol:
afiyet olsun bebemmm ohh ne guzel bi kaç saate annen de gelcekkk..
kız kaynanan şüphelenmez mı annen geldıgınde cnmm
kuru fasulye pilav:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?