Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kociş gitti kıslar bende artık yatak modundayım
ceylan doktorum dedi prof doktorumda yatak döşek yatma dedi

benim kocişe senin sölediklerin mantıklı geldi ceylanım

mama yidik gitti şimdi daha iyiyim.inşallah devam etmessss ama

kızlar bu söylediklerinizin hepsi var bende bide gaz olcem gdan bide gaz olunca makatıma sancı giriyo yürüyemiyorum bile

Canım daha önce düşük yaptığını bilmiyodum. İnşallah bu sefer sağlıkla gelir bebişin, üzmez seni.

ya çok acıdığı söylenemez sadece ilk girerken acıyo amaa o utangaçlıkk acıdan daha kötü ediyo insanııı cnmm bende ondan dedim gerçi ben hamileyken gittiğimde alltan baktı bana riskli olsa öle bakmazdı heralde ben yinede seni uyarayım dedimm sölersen dr ye bişi olurmu falan diye

acımıyo canım zararıda yok erhalde ama ben irrite oldum bikere istemiyorum biraz geçsinde keseyi görmeye giderim artık

tamam canım bende çok araştırdım muhakkak ona gidicem sağol bilgiler için tecrübeli anne allah bebişlerimizi bize bağışlasın:CüvCüv::CüvCüv:

ne demek cnm yaa azcık birbirimize faydamız olursa ne mutlu bizee amiinnn hayatım cümlemizinkini kucağımızda sağlıklı görmeyi nasip etsin rabbim

eylem sen neden folbiol ve elevit bir arada kullanıosun kuzu
sabah sana yazdım okumadın galiba baya geride kaldı
hemde bemix c kullanımuşsun
canım sadece elevit ve coraspin yeter.sorada iğne ben aynen böle yapcam
hatta şimdi folik plu ve coraspin kullanıorum daha elevite geçmedim
canım elevitte folik asit zaten var nie folbiol içiosun
ayrıca vitaminlerde bolca var sadece elevit ve coraspi yeterli canım

ceylan olabilirmi acaba ya dün akıntımda vardı bugünpek yok ama
yaaa ümitlendırmek için demıyom ama benım de akıntım çok oluyoduu hemde normaldev hiç akıntısı olmayan biriydim..ayy bakk bı guzel haber daha mı gelcekk neeedelikafadulden
len ceylan umutlandım şincik olar inş.gerilemiyom ağrısından nasip eder inş.bu ay

umutlanmamak için bı sebeb yok tatlım yaa az kaldı 1 nısan aaaa bakalım sen mı bebişe şaka yapıcan bebiş mi sanaasempatiksalakcinni

Ben gittiğimde de çok utandım ama üzerime bi örtü koydu dr.un yardımcısı kendimi çıplak görmedim, bacaklarımı fln kapalı gördüm. O zaman hafifledi utangaçlığım :kedi: çabucak da bitti zaten ama tekrar giderken yine utanırmıyım bilmiyorum

eylem sen benim yasdıklarımı görmüon mu kıs

doktor alttan bakmadı dün baana
zaten erkenden gitmişim.karından görünmesi için erken dedi
alttan bakıp seni huzursuz etmiyim şimdi dedi
ascu-ık gördü kesyi sora kayboldu falan.pzt gitcem tekrar daha net görürüz dedi canım

protein c eksikliği var bende canım ondan başladılar sende varmıydı o?:1shok:

benim akıntıda bi geliyo bi gelmiyo normalde çoktu bence gene ben şaka yaparım kız bana şaka yapmaz gibi umutlanmayayım boşa çalışayım ama ben aklinialirimsmile

eylem benim kahve rengi akıntım oldu bugün canım haberin yok galiba
kendime yeni geldim
çok üsüldüm ya devam etmez inşallah yatma moduna geçtim
ama doktoru aradım progestan vermedi yaaaa gerek yok dedi

ceylan doktorun mu dedi:roflol:
benım dr bana verdıgı bılgılerdı cnm bana da çok mantıklı gelmişti dr anlattıgında...
prof.dr boşver sennnn delı oo herhall boşuna okumuşş:roflol:
afiyet olsun bebemmm ohh ne guzel bi kaç saate annen de gelcekkk..
kız kaynanan şüphelenmez mı annen geldıgınde cnmm

ay çok acıktım ne yesek ya biz

kuru fasulye pilav:))

var canım nasıl oldun diye sordum okumadın korkma yerleşme akıntısıdır o belki yat bol boll bebetom aklına bişey getirme herşey güzel olacak

protein c eksikliği var bende canım ondan başladılar sende varmıydı o?:1shok:

bende yok canım bemix c yimi onun için alıon

peki

folbiol : folik asit
elevit: folik asit +vitaminler

sen yediklerinden de folik asit alıosun eeee yüklemişsin zaten
heç mantıklı diil canım.folik asit fazlalığıda iyi değil
ben onlar için dedim

yok kızz insan aça aça alışıyooookaydirigubbakcemile2utangaclık falan kalmıyo....
benim akıntıda bi geliyo bi gelmiyo normalde çoktu bence gene ben şaka yaparım kız bana şaka yapmaz gibi umutlanmayayım boşa çalışayım ama ben aklinialirimsmile

çalışmaya devam edersen şakalanan sen olabılırsın bebemmm heççç belli olmazzzolumunekankayizsmile

bu ara zati çok gazım var patlaycam çok seviyom kuru pilavıda dün öğlen yedim ama :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…