Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

var canım nasıl oldun diye sordum okumadın korkma yerleşme akıntısıdır o belki yat bol boll bebetom aklına bişey getirme herşey güzel olacak

vala getirmiom desem yalan ççok kötüydüm ama şimdi toplandım gibi
yerleşme akıntısı mantıklı gelio ama ilk defa oldu bende

böle bişi duydunuz mu daha önce nohut hariç

ay serap sendedemigaz var o gaz makatıma sancı yapıyo çok bazen yürüyemiyorum bile makatıma vuran sancıdan

kayınvaldeminde annemin de haberi var artık bebem.
ayrıca bugün tlf lar susmadı milletin gene bna gelesi tuttu yaaaa
tam misafir faslı bitti derken oofffffffffffffffff.hamileyim de diemiom.bıktım valaaaaa

vala getirmiom desem yalan ççok kötüydüm ama şimdi toplandım gibi
yerleşme akıntısı mantıklı gelio ama ilk defa oldu bende

böle bişi duydunuz mu daha önce nohut hariç
Benim bi fikrim yok canım ama üstüne görenler bile oluyomuş diye biliyorum. Sen kendini yorma da hayırlısıyla bişeycik olmas

eylem benim kahve rengi akıntım oldu bugün canım haberin yok galiba
kendime yeni geldim
çok üsüldüm ya devam etmez inşallah yatma moduna geçtim
ama doktoru aradım progestan vermedi yaaaa gerek yok dedi

gecmis olsun tatlim
yat dinlen bakalim
doktorun vardir bir bildigi seni tehlikeye atmak istemez heralde
benimde arkadasim aradi 10 da uyuyodum hatta
her zaman gelen biri olmadigina biraz hizli topladim etrafi supurdum falan
simdi benimde karnim agirmaya basladi ya

bu ara zati çok gazım var patlaycam çok seviyom kuru pilavıda dün öğlen yedim ama :icecream:
bende birasdan yıycem ordan geldı aklıma:)) bende gazım var deyom deyom ama dayanamıyom kuru yaa napımm...
anam uyuyom kızlar ben dayanamıycam seviyorum sizi kestireyim gelirim öptümm
ayy uyu taylımm yaaa...dınlen bıs buralardayız nasılsaa...
selam kizlar
bugun gec kaldim
arkadasim geldi kahve ictik gitti bende geldim

hoş geldın kuzuuuboshayallersmile

kayınvaldeminde annemin de haberi var artık bebem.
ayrıca bugün tlf lar susmadı milletin gene bna gelesi tuttu yaaaa
tam misafir faslı bitti derken oofffffffffffffffff.hamileyim de diemiom.bıktım valaaaaa

ee iyi olmul cnm blsınler yaa... bende saklıcam herkezden dıyodum düşük tehlıkesınden sonra herkez e solemek zorunda kalmıştım..buyuk konuşmuşum demiştim kendı kendımekaydirigubbakcemile2
kuzuu mısafırleree müsait olmadıgını söle canım yaaa aaaaa senın saglıgın söz konusuu boşverrr

çiçeğim geçmiş olsun bende şimdi duydum sakın üzülme bebişide etkileme allahın izniyle bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…