- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.901
Daha olmadı orhan beye tahlillerini fln da gösterirsin canım bakalım ne diicek, hem bebişin durumunu da görmüş olursun. Bence yalnız yalnız gitme şimdi istanbula fln. Noolur noolmas doktorun verdiği bilgiden tatmin olmassan tedbir olsun diye eşin gelince gidersiniz beraber.ben p.tesi istanbula gideyim diyorum önce ama bilmiyorumki eşimde yok yalnızım buralarda bi konuşayımda olmazsa bende arar randevu alırım canım p.tesi için haber veririm sana bidenem,çok yorgunum yoksa uğrıycaktım sana bugünolumunekankayizsmile
ayy agırmaz mı tatlım yaa çk kötu oluyorum yaaa..bebişe zarar gelıcek dıye korkuyorum...inş serabım yaa ceylanımın ağzı bal esin inş ohhh kız beraber olcak serap oyle olursa ceylan sen hapşırıp oksürürken kasıklarına sancı griyomu kız
hahahahaha kız sağlıklı olsun da başka bişi istemiyom
sadece bu kaa yazsam hamiş sanarlar beni :roflol::roflol:
çıkkkklmaz:öyle düşünme bebemmm kocanıda üzersın tatlımmmm...rabbım zamanı geldgınde siz istemenız bıle verecek tatlımm hayırlısı olsun onu isteyın her zamann
kocasına nazz yapıyo o şimdi kızzzzemuszemusya çiçek bi gelemedin heee
ınşallah cnmmmceylanım geçer geçer bişi kalmadı beee
sizi bırakamıyorumki nohutlum iyice uykum gelene kadar durayımda çıkarım sonra napim
ayy agırmaz mı tatlım yaa çk kötu oluyorum yaaa..bebişe zarar gelıcek dıye korkuyorum...
lülülülülülü
çok yeni elifim ya bide alttan muayene olmak istemiorum hiç zaten cerrahpaşada etçekler defalarca yaşamak istemiyorum geçen gebeliğimde okadar çok yaptılarki nefret ettim,kociş cuma gelcek bakalım nasıl bir yol izliycez
gerektenmi eylem ay kız dur ümitlenmiyim hemen çok fazla yürüdüğümde bide dün aksam hapsırdım acayip sancı girdi canım çok yandı
o ağrı birden kalkınca çok yürüyünce bide wcde daha da artıyo
o ağrı birden kalkınca çok yürüyünce bide wcde daha da artıyo
Canım bend aha önce bi kere alttan muayne oldum sadece o da kısa sürdü, bi acı fln da hissetmedim simir testi için örnek de almıştı o zaman doktor. Normalde acıyomu canım? Ya da hamileysen bi sakıncası fln oluyo mu ki acep :uhm:elifff siz çalışma yapıyonuz ya şimdii bebiş için dr gittiğinde alltan muayne ediyo ona göre belirtt dr ye
ohooo serabım bi kan tahlili yaptır bebeğim ya bunlar aynı ben valla
zaten çok yeni olunca bakmıyo diyokii bir hafta sonra 10 gün sonra gel keseye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?