Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Daha olmadı orhan beye tahlillerini fln da gösterirsin canım bakalım ne diicek, hem bebişin durumunu da görmüş olursun. Bence yalnız yalnız gitme şimdi istanbula fln. Noolur noolmas doktorun verdiği bilgiden tatmin olmassan tedbir olsun diye eşin gelince gidersiniz beraber.
Önemli diil canım ben genelde dükkandayım zaten, uygun olduğun bir ara uğrarsın

inş serabım yaa ceylanımın ağzı bal esin inş ohhh kız beraber olcak serap oyle olursa ceylan sen hapşırıp oksürürken kasıklarına sancı griyomu kız
ayy agırmaz mı tatlım yaa çk kötu oluyorum yaaa..bebişe zarar gelıcek dıye korkuyorum...
hahahahaha kız sağlıklı olsun da başka bişi istemiyom

sadece bu kaa yazsam hamiş sanarlar beni :roflol::roflol:

lülülülülülü

gerektenmi eylem ay kız dur ümitlenmiyim hemen çok fazla yürüdüğümde bide dün aksam hapsırdım acayip sancı girdi canım çok yandı

çıkkkklmaz:öyle düşünme bebemmm kocanıda üzersın tatlımmmm...rabbım zamanı geldgınde siz istemenız bıle verecek tatlımm hayırlısı olsun onu isteyın her zamann

canım benim çok haklısın ama işte insan dayanamıyor. inan elimde olsa 1 dakika düşünmezdim olacaksa olur derdim. neyse bu arada adetim geciktikçe öbür aya dualarımı bitirme şansımda artıyor. bugünüde okudum çok şükür. artıkın tesbih çekiyorum bol bol. sizin çektiğin tesbihler varsa banada söyleyin kızlar yaa bende çekeyim.

çok yeni elifim ya bide alttan muayene olmak istemiorum hiç zaten cerrahpaşada etçekler defalarca yaşamak istemiyorum geçen gebeliğimde okadar çok yaptılarki nefret ettim,kociş cuma gelcek bakalım nasıl bir yol izliycez

orhan bey alltan muayne ediyo şekerim haberin olsunnn bende çok tedirgin olmuştum hamileyken gittiğimde bişi olursa falan bile dedimm hiç bişi olmaz dedi konuştu rahatlattı benii

gerektenmi eylem ay kız dur ümitlenmiyim hemen çok fazla yürüdüğümde bide dün aksam hapsırdım acayip sancı girdi canım çok yandı

allah bilir canım ya ben 2 gebeliktede yaşadım onu hayırlısı de ben bu ay beklemiyodum oldu anlamadım hala inanamiiim sankim inşalllaaaah olur kuzucum:ecrin_bebek:

elifff siz çalışma yapıyonuz ya şimdii bebiş için dr gittiğinde alltan muayne ediyo ona göre belirtt dr ye
Canım bend aha önce bi kere alttan muayne oldum sadece o da kısa sürdü, bi acı fln da hissetmedim simir testi için örnek de almıştı o zaman doktor. Normalde acıyomu canım? Ya da hamileysen bi sakıncası fln oluyo mu ki acep :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…