- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.981
kızlarr yazıorumm bakın uygulayın bunu...
EL-MUBDİ (ALLAHIN 99 ISMINDEN BIRI)
her kımın hanımı hamıle olsa cocugunu dusurmekten korkarsa bu ısmı on kere okur,işaret parmagını karnı uzerınde dolastırırsa,muhakkak Allah u teala o cocugu dusurmekten ve kadını zarardan korur......
esınız yapcak sıze kızlarrr
yaa eşim akşamları yapsa bnu olmaz mı acabaakızlarr yazıorumm bakın uygulayın bunu...
EL-MUBDİ (ALLAHIN 99 ISMINDEN BIRI)
her kımın hanımı hamıle olsa cocugunu dusurmekten korkarsa bu ısmı on kere okur,işaret parmagını karnı uzerınde dolastırırsa,muhakkak Allah u teala o cocugu dusurmekten ve kadını zarardan korur......
esınız yapcak sıze kızlarrr
nohutum bende öleyim sanki kolayı içtiğimde bütün damarlarım gevşiyooo rahatlıyomm ayy keşlerrr gibi anlattım bende haaaa kaydirigubbakcemile3 bağımlılık annemmm buuu vallaa kötü bişi inşş çocuklarımız alışmazz
ben cuma waktınden sonra yapmıstım canımkocıs namazdan geldı yaptı..zaman belırtmıo
nohutum bende öleyim sanki kolayı içtiğimde bütün damarlarım gevşiyooo rahatlıyomm ayy keşlerrr gibi anlattım bende haaaa kaydirigubbakcemile3 bağımlılık annemmm buuu vallaa kötü bişi inşş çocuklarımız alışmazz
ben cuma waktınden sonra yapmıstım canımkocıs namazdan geldı yaptı..zaman belırtmıo
evet canim aynen bende kola tiryakisi olmusuz resmen
bende dun bile bile ictim cok cnm istedi
hamilelikte asitle icecekler icen annelerin bebekleri gazli oluyomus diyolar
ama ne kadar dogru bilemiyorum
Kızlar ben geldim nasılsınız?
Kızlar ben geldim nasılsınız?
selam cnmmKızlar ben geldim nasılsınız?
waktı onemlı dııldır belkı wakıt belırtılmemıs cunku ...kaplten olsunn yetıo bu dua olayında kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?