Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlarr yazıorumm bakın uygulayın bunu...

EL-MUBDı (ALLAHIN 99 ISMINDEN BIRI)
her kımın hanımı hamıle olsa cocugunu dusurmekten korkarsa bu ısmı on kere okur,işaret parmagını karnı uzerınde dolastırırsa,muhakkak Allah u teala o cocugu dusurmekten ve kadını zarardan korur......

esınız yapcak sıze kızlarrr

nohutum bende öleyim sanki kolayı içtiğimde bütün damarlarım gevşiyooo rahatlıyomm ayy keşlerrr gibi anlattım bende haaaa kaydirigubbakcemile3 bağımlılık annemmm buuu vallaa kötü bişi inşş çocuklarımız alışmazz

günü saati varmı cnm bunun

kızlzar dıgerıde....

EL-MUTEKEBBıR...

her kımbu ismi şerıfı yatagına geldıgı wakıtte 10 kere okursa,Allahu teala onu salıh bır ewlat ıle rızıklandırırr

yaa eşim akşamları yapsa bnu olmaz mı acabaa

sorma yaa bagımlıık yapıyo gerçekten...

evet canim aynen bende kola tiryakisi olmusuz resmen
bende dun bile bile ictim cok cnm istedi
hamilelikte asitle icecekler icen annelerin bebekleri gazli oluyomus diyolar
ama ne kadar dogru bilemiyorum

evet canim aynen bende kola tiryakisi olmusuz resmen
bende dun bile bile ictim cok cnm istedi
hamilelikte asitle icecekler icen annelerin bebekleri gazli oluyomus diyolar
ama ne kadar dogru bilemiyorum

ben eskisi kadr içmiyorum çok azalttım ama yinede hiç içmemezlik yapamıyorummm yaa kızlar size bişi sorucam burda bi topicte yeni doğan bebeğin ağzına nar suyu damlatılınca gaz yapmıyomuş diye okudumm sizce olabilirmi ne dersinizzz yorumn yapın bakalımm

nohut senin kociş ne iş yapıyo bizimkininde tükkanı vardaa serbest meslekk ayy hiç saatleri belli değill sizdede aynı sorun varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…