- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.061
bende arkadasimdadim yakinda geldimm kuzum
bu arada seni baska yerlerde yakaladim topigimizi bos birakma bakiymmm
kızlar kistim küçülmüş atılcak yani haftaya salı film çekilecek bayıltılcam adetimin böyle gelmeside prolaktin yüksekmiş biraz bugün gene onlarla ilgili kan verdim sonuçlarına göre hareket etçez azcuk rahatladım çok şükür allahıma
hosgeldinnnn
kizlar toplanmaya basladi oh oh
valla ceylanım 9.30 ta bitti işim anca girdim zaten nette çok yavaş
kızlar kistim küçülmüş atılcak yani haftaya salı film çekilecek bayıltılcam adetimin böyle gelmeside prolaktin yüksekmiş biraz bugün gene onlarla ilgili kan verdim sonuçlarına göre hareket etçez azcuk rahatladım çok şükür allahıma
hosgeldinnnn
kizlar toplanmaya basladi oh oh
ya ben çok uyuyorum. Şimdi bile zor duruyorum ayakta hep böylemi olucak bilmiyorumkismile
sen atma ben atarım ceylanım
cok normal canim uyuman hormonlar tepe takla oluyolar ondan uyuyosun zamanla degisicek ama yinede bayagi gider boyle
zaten dr çok bekletıyo yaaa ben bundan sonra erken randevu alıp geç gıtcem 2 saat beklıyom her gıttıgım de abartmıyommm orda kı şikayet kutusuna bılem yazmıştımkaydirigubbakcemile3 bu ne yaaa çokk beklıyossss dıyeeee...
şükür iyi sonuçla geldın yaaa gç olması problem degılll:Saruboceq:
benim kocamda yazdı o şikayet kutusuna zaten o sekreteride kafaladık siz gelmeden arayın beni yoğunluğa göre hemn gelin yada saat veririm ona göre gelirsiniz dedi
gecmis olsun canim hersey yolunda gider bundan sonra insallah
olurmuu kısımmm senı yanlız bırakırmıyımm hıççç beraberr atcassss:teytey:
ayyyy benım ılk hamılelıgım boyleydıı yaaa ayakda duramazdımm hep uyuyodummm valla....gerçi üç ay sürdü amaaakaydirigubbakcemile3
ayyyy benım ılk hamılelıgım boyleydıı yaaa ayakda duramazdımm hep uyuyodummm valla....gerçi üç ay sürdü amaaakaydirigubbakcemile3
ohhhhhhhh rahatladım valla mıragee kuzuuu yemınlee bakkkk:dance:
sarı olan mı dıgerımı bebemmm....ıkısıde ıyıye benzıyoo ama kıvırcık saçlı olan son gıttıgımde çok sınırlıydıı dövecek gıbı davranıyoduu derdı neydıyse garıbımınnsempatiksalakcinni
nannn bene gıdınce sekreterın damardan gırımm bakkk ıyı olur bu vallaaaa:icecream:
inş.canım inş.
tamam ama sen ucundan azcık at doktora bu sefer sordum rahim filmi nasıl yapılacak ben bayıltılaak yaparım dedim zaten bende diğer türlü yapmıyorum dedi ağrılı oluyo yoksa çok diye 1 saat sürücekmiş 3 kişi giriyoruz dedi o gün işe gitmek yok anestezi yiycen çalışamazsın dedi 1 saat falanda dinleniyomuşum sonra çıkışım olucak inş.tüplerimde açıktır da allahım başka bi sorun yaşatmaz
ooo desene bı kaç aya senı topıc de göremeyız uyumakdan gıremezsınnkaydirigubbakcemile3ah keskem bir hamile, zaten seviyorum uykuyu, butun gun uyrum ben heralde:)
he heekaydirigubbakcemile3yer teyzesı o bebegiii...rabbim saglık versın ınşallah bunlar geçii seyler datlummmkaydirigubbakcemile2Kafamı koyduğum yerde uyuyorum valla. Battaniyeyle dolaşıyorum evde hehe. Bebeğim benim tutunucam diye nasıl çabalıyo kimbilir :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?