Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhh şükürr bebemmmmm çok sevındımmm.......hadı atalım şu göbecıklerrııııhihoyyyt ayyy durbenım yavaşş harekett etmem lasımmm ben bölee yapsam daha ıyuuu:teytey:

valla ceylanım 9.30 ta bitti işim anca girdim zaten nette çok yavaş

zaten dr çok bekletıyo yaaa ben bundan sonra erken randevu alıp geç gıtcem 2 saat beklıyom her gıttıgım de abartmıyommm orda kı şikayet kutusuna bılem yazmıştımkaydirigubbakcemile3 bu ne yaaa çokk beklıyossss dıyeeee...
şükür iyi sonuçla geldın yaaa gç olması problem degılll:Saruboceq:

gecmis olsun canim hersey yolunda gider bundan sonra insallah

hosgeldinnnn
kizlar toplanmaya basladi oh oh

evet cnmm yaaa
bu arada bu sıtede bı arkadaş vardı balsurat dıye aşılama falan denedıler bı turlu olmuyodu bebişi şimdi hamişmişş çok sevındım yaaa... hemdee dogall yoldannn ben sızee dıyommm stress yapmayınnnn bak çok etkılenıyoss streslı oluncaaa:lepi:

benim kocamda yazdı o şikayet kutusuna zaten o sekreteride kafaladık siz gelmeden arayın beni yoğunluğa göre hemn gelin yada saat veririm ona göre gelirsiniz dedi

benim kocamda yazdı o şikayet kutusuna zaten o sekreteride kafaladık siz gelmeden arayın beni yoğunluğa göre hemn gelin yada saat veririm ona göre gelirsiniz dedi

sarı olan mı dıgerımı bebemmm....ıkısıde ıyıye benzıyoo ama kıvırcık saçlı olan son gıttıgımde çok sınırlıydıı dövecek gıbı davranıyoduu derdı neydıyse garıbımınnsempatiksalakcinni

gecmis olsun canim hersey yolunda gider bundan sonra insallah

inş.canım inş.

olurmuu kısımmm senı yanlız bırakırmıyımm hıççç beraberr atcassss:teytey:

tamam ama sen ucundan azcık at doktora bu sefer sordum rahim filmi nasıl yapılacak ben bayıltılaak yaparım dedim zaten bende diğer türlü yapmıyorum dedi ağrılı oluyo yoksa çok diye 1 saat sürücekmiş 3 kişi giriyoruz dedi o gün işe gitmek yok anestezi yiycen çalışamazsın dedi 1 saat falanda dinleniyomuşum sonra çıkışım olucak inş.tüplerimde açıktır da allahım başka bi sorun yaşatmaz

ayyyy benım ılk hamılelıgım boyleydıı yaaa ayakda duramazdımm hep uyuyodummm valla....gerçi üç ay sürdü amaaakaydirigubbakcemile3

Kafamı koyduğum yerde uyuyorum valla. Battaniyeyle dolaşıyorum evde hehe. Bebeğim benim tutunucam diye nasıl çabalıyo kimbilir :CüvCüv:

ohhhhhhhh rahatladım valla mıragee kuzuuu yemınlee bakkkk:dance:

valla tatlım bende haftaya salıda bi bitse allahım güzel sonuçlar olur inş.

sarı kafa göçmenmiş zati oradan girdik muhabbete

nannn bene gıdınce sekreterın damardan gırımm bakkk ıyı olur bu vallaaaa:icecream:

heee doktordan çok onlarla yüzyüze oluoz canım sen al kafaya kızçeyi

bencede daha ıyı anestesı yapması bebemmm..tabı ışee gıtmee delı patron kıymatını bılsın işteeeguclubacismilemerak etme bebemm hıç bı sorun çıkmıcak bunlar sadece ön tedbır olarak kalcak ınşallah...bu arada dr çok şeker gerçekden yaaa ben çok sebıyom dr.umuzuuuopuyorumnanaktan

ah keskem bir hamile, zaten seviyorum uykuyu, butun gun uyrum ben heralde:)
ooo desene bı kaç aya senı topıc de göremeyız uyumakdan gıremezsınnkaydirigubbakcemile3
Kafamı koyduğum yerde uyuyorum valla. Battaniyeyle dolaşıyorum evde hehe. Bebeğim benim tutunucam diye nasıl çabalıyo kimbilir :CüvCüv:
he heekaydirigubbakcemile3yer teyzesı o bebegiii...rabbim saglık versın ınşallah bunlar geçii seyler datlummmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…