Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar net çok yavaş çokta uykum geldi haber verim diye girdim yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

öyle valla cnmm:ecrin_bebek:

inş.canım ben bu perşembe daha okuyamam ama başlayanlar benim içinde yasin okusunlar haftaya salıda inş.gene böyle güzel haberler veririm doktor çok şeker ya muhabbeti tatlı kadın orada 12 seneden beri varmış en çok hastası olan bu kadınmış sekreterle dedikodu yaptık

Çıtırlarım bende battaniyemi kucaklar giderim buralardan boshayallersmile
Güzel haberlerle biraraya gelmek dileğiyle tatlı rüyalar

kızçelerrr benım de kocişş geldıı vallaaa .....yorgun da bıras ılgıenımmm adamcazlaaa...zattııı bışeyy yapamıyozzz barııı masaj yapemm yaaa...:icecream:öpüyorum hemınızıııııı...ben sabah erken açıyommm grüşürüz yıneee ıyı bakın kendınızeee ıyı uykularr tatalı tatı ruyalaaar....:sm_cool:

tamam cnmm yarın konuşcazz bu konularrıı okuruz tabuu senın ıçındeee.....iyi gecelerr:teselli:

oo hekes teker teker gidiyo bende gidiyorum o zaman herkese iyi geceler
hamis olanlar bebislerini gorsunler ruyalarinda:)
biz ne gorsek acaba??

yaa iki saattir girmeye çalışıyorum..kızlarr dün gece bi rüya gördüm.....çok farklıydı...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…