Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm bende okudum onu ama nasil bir etki yapiyor anlamadim
dogal birsey sonucta ama yapabilirmiyim onuda bilmiyorum

Ayy bende bırakmaya çalışıyorum ama haftada bi fln canım istiyo dayanamıyorum içiyorum. Hem ilersi için hem de kilo aldırdıı için içmemek istiyorum ama nafile

selcan mesela her akşam mı
her cuma mı
bi kere mi
çocuk olana kadar mı

benim bugün kahv.akıntım oldu canım.kısaca geçtim

evetttttttttt bende korkuyorum narrr midesine bişi yaparmı diye kayınvalideme söledimmm oda yaparız ama bide bişi olursa diye korkuyoruzzz deniyenlerrrde memnunnn

nohut senin kociş ne iş yapıyo bizimkininde tükkanı vardaa serbest meslekk ayy hiç saatleri belli değill sizdede aynı sorun varmıı
Canım bizde o dertten muzdaribiz, eşim gündüz bi şirkette çalışıyo.Akşam da dükkana geliyo. Ben sürekli dükkandayım.Sipariş durumuna göre biz de geçe kadar çalışıyorus genelde. Bazen hsonları da dolu oluyo. Çok yorucu

ne üzerrine kız sizin dukkann benimki saneyideeee çalışıyoo bazenn çok uyuz oluyommmmmmm ama napalım ekmek parasıııı

cıcekcımm hergun tekrarla dıe yazmıo bı kez yapılıo heralde sadece yazdıgım gıbı yazıo kıtapcıkta..

canım dıkkat et yerlesme kanamasıdır buyuk ıohtımalle...dewam ederse gıdersın dr a yıne bebem..

nohut senin kociş ne iş yapıyo bizimkininde tükkanı vardaa serbest meslekk ayy hiç saatleri belli değill sizdede aynı sorun varmıı

eşim de esnaf canım 7.30 gibi gelıyo ama kendı işi oldugu için bazen mesayı yapıyo kafadan hafta son u bır gunumuz oluyo falan sene içi hiç bir hafta bıle tatılımız yokk ayyy nebılım bazen bende eşime keşke başkasının yerınde çalışmış olsaydın dıyorum sonra şükredıp oturuyorum yerımeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…