P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.001
ben eskisi kadr içmiyorum çok azalttım ama yinede hiç içmemezlik yapamıyorummm yaa kızlar size bişi sorucam burda bi topicte yeni doğan bebeğin ağzına nar suyu damlatılınca gaz yapmıyomuş diye okudumm sizce olabilirmi ne dersinizzz yorumn yapın bakalımm
Ayy bende bırakmaya çalışıyorum ama haftada bi fln canım istiyo dayanamıyorum içiyorum. Hem ilersi için hem de kilo aldırdıı için içmemek istiyorum ama nafileben eskisi kadr içmiyorum çok azalttım ama yinede hiç içmemezlik yapamıyorummm yaa kızlar size bişi sorucam burda bi topicte yeni doğan bebeğin ağzına nar suyu damlatılınca gaz yapmıyomuş diye okudumm sizce olabilirmi ne dersinizzz yorumn yapın bakalımm
Canım bizde o dertten muzdaribiz, eşim gündüz bi şirkette çalışıyo.Akşam da dükkana geliyo. Ben sürekli dükkandayım.Sipariş durumuna göre biz de geçe kadar çalışıyorus genelde. Bazen hsonları da dolu oluyo. Çok yorucunohut senin kociş ne iş yapıyo bizimkininde tükkanı vardaa serbest meslekk ayy hiç saatleri belli değill sizdede aynı sorun varmıı
Ayy bende bırakmaya çalışıyorum ama haftada bi fln canım istiyo dayanamıyorum içiyorum. Hem ilersi için hem de kilo aldırdıı için içmemek istiyorum ama nafile
Canım bizde o dertten muzdaribiz, eşim gündüz bi şirkette çalışıyo.Akşam da dükkana geliyo. Ben sürekli dükkandayım.Sipariş durumuna göre biz de geçe kadar çalışıyorus genelde. Bazen hsonları da dolu oluyo. Çok yorucu
İş güvenliği üzerine canım.Civardaki fabrikalara çalışıyoruz genelde. Sanayide ne iş yapıyo? Yeni sanayide mi? orda benimde dayımın dükkanı var araba camcısıne üzerrine kız sizin dukkann benimki saneyideeee çalışıyoo bazenn çok uyuz oluyommmmmmm ama napalım ekmek parasıııı
ii uykular tatlı rüyalar canımmkıslar ben uyucam biraz
öpüyorum sizi
nohut senin kociş ne iş yapıyo bizimkininde tükkanı vardaa serbest meslekk ayy hiç saatleri belli değill sizdede aynı sorun varmıı
kıslar ben uyucam biraz
öpüyorum sizi
İş güvenliği üzerine canım.Civardaki fabrikalara çalışıyoruz genelde. Sanayide ne iş yapıyo? Yeni sanayide mi? orda benimde dayımın dükkanı var araba camcısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?