Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evetttttyaa bende kızıyommm bazennn amaa yapılcak bişi yokk bugünümüze çok şükürrrr

sen yemegını yedın heralde kuzuuu..
bende bı üstümü değişim mamamı yıyımm sonra delırım yıneeecokacimcoook

yedim canım az az yemek söyledim sanada afiyet olsun

sen nasilsin cnm konusamadik bugun?

benim canim hic birsey yemek istemiyor ama
karnim ac aslinda

ben iyiyim kuşum ne edeyim dün şu uzayan akıntım oldu emme kasıklarımda ağrir bakalım ne olucak o iştahsızlık bende de var ya yarım dilim ekmek zor yiyom akşamları ne etçez bilmem ama yemek geldiğinde burnuma tarhana koktu aşkama tarhana var yanii

insallah baska seyden gelmistir o uzayan akinti tatlim
kahvalti turu birseyler hazirlayip yicem bende simdi yemek yapasim yok yine
migdemde bulaniyo bugun
simdiden bu belirtiler baslarsa yandim yandim

insallah baska seyden gelmistir o uzayan akinti tatlim
kahvalti turu birseyler hazirlayip yicem bende simdi yemek yapasim yok yine
migdemde bulaniyo bugun
simdiden bu belirtiler baslarsa yandim yandim

kısmet kuşum ya hayırlısı bakalım neyden olduğunu nisanda belli olucak
,
canım yemene içmene tikat et çok yeme ama öğün atlama

dilaycım başka belirtin varmı kız senin belkim hamişsindir sen ben hep yanılıyorum da bu konuda sende yoksa bu belirtiler hamişsindir büyük ihtimal

hosgeldinn
biz iyiyiz sen nasilsin?

hoşgeldinn cnmm iiyiz sen nasılsn

welcom selcan hoşgeldiniz kızçeler

Hoşbulduk kızlar...
1 hafta oldu sizlerle doğru düzgün muhabbet edemedim...
Ya site yapım aşamasına girdi yada benim işim oldu...
Şu günlerdede misafirlerim gelen gelene bukadar misafir 1 haftada kabul etmemiştim aslında çat kapı geliyorlar ama olsun yinede ben memnun oluyorum zaten sıkılıyorum ewde ah birde bebişim çat kapı gelse en büyük mutluluk o benim için...

ay bilmiyorum serapcım yaa ilk defa böyle seyler oluo belım ağrıyo kasıklrım desen ole gaz biyandan akıntı ki benim bole akıntım falan olmazdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…