Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

welcome yaklaştı kuşum günlerin inş.bu ay baskın yapar bebişin

Ewet canım 11 gün gösteriyor FF DPO...
Seninde az kaldı kuşum inşallah bizde burda güzel müjdeyi vermeyi Allah'ım nasip eder...
Buakşam küçük Deniz Bey görmeye gideceğiz eşimle bugün 1 hafta oldu bebiş belki hatırlamıştırsın resimlerini koymuştum albümüme hala orda duruyor foto zaten...

bakem kuşum galiba ben kaçırdım oraları inş.inş.olucak canım allahım nasip edicek bizede ateşinde iyi senin olabilme ihtimali yüksek hadi bakalım bekliycez bir hafta 10 gün daha :içelim:

Kızlar benim mide bulantım oluyor ama sadece yatınca ve sadece sabahları gecede sanki mide ağrısı ile uyanıyorum yani açıkıyorum sanki vede kasıklarımda ağrı oluyor ama çoğunlukla sağda oluyor başka belirtimde yok.Normalde göğüslerim 10 gün varken ağrımaya başlardı daha bişey yok...

kızlar belirtilere çok takılmayın emme sizde umut var sizden o ışığı labiliyorum

welcomee

dilay

ikinizde bidahaki aya hamiş oalabilirsiniz allahımın izniyle :)))

kızlar belirtilere çok takılmayın emme sizde umut var sizden o ışığı labiliyorum

welcomee

dilay

ikinizde bidahaki aya hamiş oalabilirsiniz allahımın izniyle :)))

Canım takılmamak elde değil ya istemedende olsa dinliyoruz ve eşimede söylüyorum artık o başladı iştede olsa arıyor beni nasılsın iyimisin varmı bir belirti ağrın varmı benden onada geçti artık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zoru zoruna biseyler yedim canlar geldim
benim sanki gobis azcik cikti gibime geliyo uyduruyorummu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…