- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.081
senin günün nezaman canım???
serabım bide seninki nezaman??
canım dilekcim...
bu ay olmazsa dğer ay olucak üzülme nolur canım yaaa...
Çok sağol canım yaptım zemuszemus becerdimmi bakalım yazımda çıkçakmıelifçiğim mesaj atıyom şimdi kuşum ticker nasıl yapılıyo anlatıyo da
1 nisan kuşum alın alın alınganlık yap kapris yap hamişlikten ileri geliyodur inş.inş.Şenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
hayırlısı bakalım ısolde cım..
allah ne zaman derse o zaman olcak...baska yolu yohhh kine..sempatiksalakcinni
kızzz bu duygusallık hamişlik belırtısımı aceppppp:1ninca:ay ne salağım yaaa niye içinize doğmuyo diye alınganlık yapıp hem kendimi hem sizi üzüorum....
noluo bana yaaaaaaa
mafoldumben
seker doktor yoktu..burdakı doktora yazdım oda saolsun cevapladı..
gebelık gorunmuyor sonuca gore dedı..
doktorunuza danısın dedı.. :gitme:
kızzz bu duygusallık hamişlik belırtısımı aceppppp:1ninca:
Ayy teşekkür ederim. Bilmiyodum canım hiç takip edemiyorum öyle şeyleri.Fırsat oldukça kipa yada migrosa gidiyorum. Günlük alışverişe de bime fln giriyorum bazen. Kilere hiç gitmedim, eskiden kalma takıntılar. Evlenmeden önce bi firmadan zincir mağaza sorumlusuydum. Tüm büük marketlere bakıyodum, klerden nefret ettim çalışırken. Şimdi de gidesim gelmiyo nedense.eliff güzel olmuş kızz işte becermişsinn bende alışverişe gittim benimkiini çağırdım gel gidelim diyee kilerin halk günüya bgn eliff ayy çopk kalabalık yaaa
NOHUTCUM BUGUN AMELIYATTA YARIN POLIKILINIKTE..AMA GITMEYEDE KORKUYORUM..ÇUNKU DOKTOR YOKTU..HEMSIRESI ONDAN IZINSIZ YAZDI TAHLILI..kızzz bu duygusallık hamişlik belırtısımı aceppppp:1ninca:
kendı dr ne zaman gelecekmış tatlımmm
NOHUTCUM BUGUN AMELIYATTA YARIN POLIKILINIKTE..AMA GITMEYEDE KORKUYORUM..ÇUNKU DOKTOR YOKTU..HEMSIRESI ONDAN IZINSIZ YAZDI TAHLILI..
bu yuzden gıdemem kı...hemsıreyı zor durumda bırakamam...normal degerler genelde bır tabloyla verılıyordu..bu sonuc çok farklı...hanı gebelık te olması gereken degerler hafta haftasına yazan bır sonuc degıl...
2 satır bısey..ama doktorlarda anlar be seker...olsaydı burdakı doktor var dımezmıydı nohutcum...bilmiyorumkismile
Ayy teşekkür ederim. Bilmiyodum canım hiç takip edemiyorum öyle şeyleri.Fırsat oldukça kipa yada migrosa gidiyorum. Günlük alışverişe de bime fln giriyorum bazen. Kilere hiç gitmedim, eskiden kalma takıntılar. Evlenmeden önce bi firmadan zincir mağaza sorumlusuydum. Tüm büük marketlere bakıyodum, klerden nefret ettim çalışırken. Şimdi de gidesim gelmiyo nedense.
Ayy teşekkür ederim. Bilmiyodum canım hiç takip edemiyorum öyle şeyleri.Fırsat oldukça kipa yada migrosa gidiyorum. Günlük alışverişe de bime fln giriyorum bazen. Kilere hiç gitmedim, eskiden kalma takıntılar. Evlenmeden önce bi firmadan zincir mağaza sorumlusuydum. Tüm büük marketlere bakıyodum, klerden nefret ettim çalışırken. Şimdi de gidesim gelmiyo nedense.
dilekçiğimm sen düşük yaptığın için belki düzenin şaşmış olabilirr daha oturmadı heralde düzenin tamm ondandır bitanem bebişşş geleceği zamanı bilir kızlarr
Sebze meyve açısından bende pazarları sevmiyorum genelde seçtirmiyolar tanımıyolarsa da çürük çürük dolduruyolar. Marketlerde rahat oluyo seçerek ayırarak almak. Bimde de bazı sebzeler güzel de az alıcaan zaman alamıyosun. Bizde çok yenmiyo bende o nedenle marketten az az alıyorum.sebzeelerde güzel indirim oluyoo cnm ben büyük alşverişimi bimden yaparım bakliyatı pirinci şekeri falan herhafta sonuda migrosa kipaya gideriz ordan indirimde olan ürünleri alırımm kilerde yeni açıldı terminalin oraya bize yakın halk günlerinde meyve sebze iyi oluyo pazardan almıyorum sebze çürük ezik koyuyolar 50kuruşş fazla verıyosun ama istediğini seçiyosun en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?