Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben meyveyi çok severimmmmmmm o kadar meyve yerim genede gripten kurtulamıyorumya ona şaşırıyorum zatenbide hamile kalıncaa tamamen bünye hassaslaştıı

ben meyveyi çok severimmmmmmm o kadar meyve yerim genede gripten kurtulamıyorumya ona şaşırıyorum zatenbide hamile kalıncaa tamamen bünye hassaslaştıı
Bende eşim de pek meyve yiyemiyoruz. Ama meyvesuyu çok severim. Hazır satılan meyvesuları da hep yapay. Doğal bi vitamin alalım diye katı meyve sıkacağı sipariş ettim. Annem almış hem çok ucuz hem de çok rahat kullanılıyo. Ben de anneminkinden sipariş ettim hepsiburda dan. Yarın gelir muhtemelen. 2elma 1 havuç harika bişey çıkıyo

anladım canım hakkındn hayırlısı olsun ınşallah....rabbim n zaman nasıp ederse o zaman gelıyo zaten bebişlerr saglıkla gelsınlerde bı ay geç gelsınler dımı ama

bende migrostan aldım bu kış yeni hamile kaldığımda 80 e almıştık büyük boydu blue house ın memnunum bende çokk yeşil ekşi elmayı çok severim benn karışıkk meyve sebze suları güzel oluyo aama yıkaması çok bela bişiii

yrın yıne dua edıcez ınşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy hadi inşallah canım...
cinsiyetinimi öğreniceksnz??

kendini gösterirse inşş öğrenirizz cnmm geçen hafta çok merakla özlemle gitmiştimm hiç göremedikk bu hafta meraklanmamaya çalışıom hayal kırıklığına uğramimm diye hadi darısı size bakalımmm kızlarrr bende olmıycak snaıyodum çok üzülüyodum ama rabbim nasip edince oluyo

aa benım kocem de ıkı gun önce almış saolsun arzumunkını 170 e almış(kazıklanmışız:)
ama çok guzel oluyo annemlerde denedık geçen...ama dedıgın gıbı çok parçası var ınsan yıkamaya üşenıyo yaaa

Yok kız annemdeki king. Çok kolay yıkanıyo.Hemde çok ucuz 55e sipariş ettim internetten

senın de kızın olacakmış gibi hissediyorum nedense yaaabilmiyorumkismile

Nohutçum resim nası konuyo bilmediimden linkini özelden mesaj attım. Anneminki o gösterdiinden, benim aldıım onun bi farklı modeli. Anneminkine küçük küçük doğrayıp koymak gerekiyo meyveleri, benim aldıımın meyve koyma haznesi daha geniş. Bi elmanın sığabileceği kadar. Onun için o modeli seçtim king rabbit yeşilinden aldım, geldi çok sevimli bi rengi var, tam istediim gibi mutfağıma da uycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…