- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.121
yrın yıne dua edıcez ınşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eşimin aldıgı bundan
kargo da bedava canım, ve istersen taksit de yapılıyo zaten
Tabiiki canım bana da serap sağolsun o yardım etti öğrendim sana özelden msj atıyorum nasıl yapıldığı detaylı adım adım yapılıyoCanım ya o adet veyada hamiş göstergesini nasıl yapıyorsunuz çeşit çeşit resimler çok güzel yardım edermisiniz bende istiyorum...
aa benım kocem de ıkı gun önce almış saolsun arzumunkını 170 e almış(kazıklanmışız:)
ama çok guzel oluyo annemlerde denedık geçen...ama dedıgın gıbı çok parçası var ınsan yıkamaya üşenıyo yaaa
inşallah canımmm:Saruboceq:Ewet ya canım yarın dua günümüz bol bol dualarımızı yapalım...:Saruboceq:
Nohutçum resim nası konuyo bilmediimden linkini özelden mesaj attım. Anneminki o gösterdiinden, benim aldıım onun bi farklı modeli. Anneminkine küçük küçük doğrayıp koymak gerekiyo meyveleri, benim aldıımın meyve koyma haznesi daha geniş. Bi elmanın sığabileceği kadar. Onun için o modeli seçtim king rabbit yeşilinden aldım, geldi çok sevimli bi rengi var, tam istediim gibi mutfağıma da uycak.
Canım istersen o aldıını kullanmadıysan kullanma, ben bunu bi deniim bu akşam iyi kötü söylerim sana
akşam eşime gösterım bunu ben bı canım olmassa değiştiririz yaaa bızım kı çok pahalı bunun yanındaa
evet öyle canımm ama gerçekten 7 parçası falan var yıkanması gerekenn insan tereddüt ediyo sıksam mı sıkmasam mı sıksam kım yıkıcak bu ıvır zıvırı:))nohutum benimki seninkinin aynısı sadece marka farklıı ama yıkaması zor napallım her lüxün bi bedeli varmış
kız sizinki çok pahalııııııı değiştirin imkanınız varsaaa anam nasıl olsa hepsi bozulcakkk bi süreden sonraa benimkininde garantisi var migrosun ürünüymüş o elifççiğim küçük boyları senin dediğin fiyata ama eşim büyük olsun dedi
[ımg]http://www.arzum.com.tr/uploads/products_p/20091101140413.jpg[/ımg]
eşimin aldıgı bundan
Canım istersen o aldıını kullanmadıysan kullanma, ben bunu bi deniim bu akşam iyi kötü söylerim sana
evet öyle canımm ama gerçekten 7 parçası falan var yıkanması gerekenn insan tereddüt ediyo sıksam mı sıkmasam mı sıksam kım yıkıcak bu ıvır zıvırı:))
akşam eşime gösterıcem tatlım bızımkınınde 3 yıl garantısı var ama olsun nıye o kadar pahalıya alalım kı dımı amaa
Tabiiki canım bana da serap sağolsun o yardım etti öğrendim sana özelden msj atıyorum nasıl yapıldığı detaylı adım adım yapılıyo
Yok hayatım bu da büük sadece metal diil plastik. O nedenle de haznelerinin çıkması yıkanması fln çok basit. Ben üşengecimdir kullanıp kullanmiicam bile belli olmayan bişeye o kadar para vermek saçma geldi. Mutfak robotu, çay makinesi fln sürekli kullanılan şeyler değer. King in ketılını kullanıyorum. 2 sene önce bimden çok ucuza almıştım. Sürekli kullanıyorum maşallahı var.kız sizinki çok pahalııııııı değiştirin imkanınız varsaaa anam nasıl olsa hepsi bozulcakkk bi süreden sonraa benimkininde garantisi var migrosun ürünüymüş o elifççiğim küçük boyları senin dediğin fiyata ama eşim büyük olsun dedi
ayy bız kesın kazıklandık:)) 170 almış eşim 4 taksıtbenim de bu model beko marka kaça aldınız kız bana ablamın hedayesi ama 100 e almış
ay bende size bebişimin resmini koyucaktım ama ben digitalin şarz makinasını bulamıyorumm görümcem bitirmiş bu sabah göndermiş çok güzel olmuş kızlarr yapmak isterseniz bakardınız
Yok hayatım bu da büük sadece metal diil plastik. O nedenle de haznelerinin çıkması yıkanması fln çok basit. Ben üşengecimdir kullanıp kullanmiicam bile belli olmayan bişeye o kadar para vermek saçma geldi. Mutfak robotu, çay makinesi fln sürekli kullanılan şeyler değer. King in ketılını kullanıyorum. 2 sene önce bimden çok ucuza almıştım. Sürekli kullanıyorum maşallahı var.
ayy bız kesın kazıklandık:)) 170 almış eşim 4 taksıt
kız anlamadım ben neyın resmını koycanı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?