- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.141
ayy bız kesın kazıklandık:)) 170 almış eşim 4 taksıt
kız anlamadım ben neyın resmını koycanı:uhm:
Ayy çok teşekkür ederim canım sağolasın...
Kızlar bendede var o meyva sıkacaklarından hatta 3 tane bir tanesi elle sıkma demir şeklinde 2. arkadaşımızın koyduğu king olana benzemekte diğeride aynısı sayılır ama ben meyvayı sevmiyorum sadece muz ve kivi yerim suyunuda içmem hamile kalırsam ne yapacağım bilmiyorum eşim karıştırır hepsini öyle sıkar suyunu içer birde bal koyar arada içine muzu filan ezince...
ablam adanadan almıştı kuşum bu sefer ben gittiğimde beko çayçı aldım oda 49 tl normalde 100 tl idi kampanya yapıyolarmış arada
ayy yafrimmmm çok uyguna almışınn çaycıyı ama ben çay içmeyi sefmıyom hamileliktede yasak zatennnnn
yaa çok bunaldım birileri gelsede dışarı çıksam.....
Canım seviyosan 2 kırmızı elma, 1 havuç suyu sık iç bak o kadar tatlı ki hiçbişii koymaya gerek yok, hem de vitamin. Daha tatsız ama vitaminli meyveler için benim de aklımda olsun bal koymak.ohh yarasınn eşinde agzının tadını bılıyomuşş haaa bende bal koyayıp bıdakıne hıç aklıma gelmemişti bu:))
test negatıf çıkmış cnmKızlar adİlemİr hamİŞ deĞİlmİymİŞ
ben de bu ne dıyo dıyomm:roflol:ayyy göstersen keşkemm ok merak ettım bak şinciiiayyyyyyyyyyyyy çok güldüm varya kahkaha attım resmennnnnnnnnnn eksik yazmışım görümcemm benim bebişe battanıye örüyodu bitirmişteeeee onu göndermiş bgn onun resminiiiiiiiiii :sm_cool: sırnaşık şey delikafadulden
ablam adanadan almıştı kuşum bu sefer ben gittiğimde beko çayçı aldım oda 49 tl normalde 100 tl idi kampanya yapıyolarmış arada
bize gelen giden çok oluyo kuşum yğzden aldım bende makinada yapılan çayı sevmiyorum ucuz diye aldım hatta daha adanada getiremedim
ohh yarasınn eşinde agzının tadını bılıyomuşş haaa bende bal koyayıp bıdakıne hıç aklıma gelmemişti bu:))
valla çok uygunmuşş hayatım iiyi yapmışsın güle güle kulaln bende geçen kırklarelide arçelikte görmüştümm 49 du ordada düşmüşş fiyatı
slm kuzularr :çok üzgünüm:
Hayırdır canım? Tek çizgi durumu mu?slm kuzularr :çok üzgünüm:
slm kuzularr :çok üzgünüm:
selam canımmm nasılsınnslm kuzularr :çok üzgünüm:
aaa çok güzel oluyo kız havuç elma portakal karıştır ohh mis birazda limon koy
nere gitçen kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?