Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar benim koçiş geldi arabaya bişeyler yaptırmış yine beni çağırıyor göstermeye hemen bakıp geliyorum...
Canım 170 ewet pahalı geldi banada...

ohh yarasınn eşinde agzının tadını bılıyomuşş haaa bende bal koyayıp bıdakıne hıç aklıma gelmemişti bu:))

ohh yarasınn eşinde agzının tadını bılıyomuşş haaa bende bal koyayıp bıdakıne hıç aklıma gelmemişti bu:))
Canım seviyosan 2 kırmızı elma, 1 havuç suyu sık iç bak o kadar tatlı ki hiçbişii koymaya gerek yok, hem de vitamin. Daha tatsız ama vitaminli meyveler için benim de aklımda olsun bal koymak.

Kızlar adİlemİr hamİŞ deĞİlmİymİŞ
test negatıf çıkmış cnm
ben de bu ne dıyo dıyomm:roflol:ayyy göstersen keşkemm ok merak ettım bak şinciii
ablam adanadan almıştı kuşum bu sefer ben gittiğimde beko çayçı aldım oda 49 tl normalde 100 tl idi kampanya yapıyolarmış arada

aa ne guzel valla..benım abım arçelıgın üretımınde çalıştıgı halde 40 almıştı sen çok iyi almışın çaycıyı vallaa

valla çok uygunmuşş hayatım iiyi yapmışsın güle güle kulaln bende geçen kırklarelide arçelikte görmüştümm 49 du ordada düşmüşş fiyatı

heee işşte o kampanya eşimi aradım al diye çevredeki tüm bayilere gitmiş yoktu adanada bayide martta gelir dedi bende istanbula dönücem diyince çıkartı zuladan

slm kuzularr :çok üzgünüm:
selam canımmm nasılsınn
aaa çok güzel oluyo kız havuç elma portakal karıştır ohh mis birazda limon koy

ende elma ve havuç la yaptım ama lımonu falan denemedım hiç dur bı eve geçim de yarın hem eşime hem kendıme vıtamın depolayayımmkaydirigubbakcemile2
lasım olcek nede olsaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…