- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.874
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.601
Ya kızlar inşallah iyi olur ewet ayağının altında topuk dikeni varmış...
Yalnız diğer hastalık için ilk önce parça alacaklarmış aynı ameliyat gibi sonrada teste yollayacakmışlar eğer sorun varsa asıl ozaman ameliyat olacak...
ya kızlar inşallah iyi olur ewet ayağının altında topuk dikeni varmış...
Yalnız diğer hastalık için ilk önce parça alacaklarmış aynı ameliyat gibi sonrada teste yollayacakmışlar eğer sorun varsa asıl ozaman ameliyat olacak...
benım annemın ayagında da topuklu dıken vardı tatlım ama dr amelıyat önermedı ve topuktan 3 kere kortızon ıgne vurdu şimdi daha iyi annem ama tam anlamıyla kurtulmuş degıl çok ayakta kaldıgında agrı yappıyor hala benım annem bıraz da tombiiş dr kılo vermesı gerektıgını sölemişti zayıfladıkca daha ıyı hissetti annem kendını cnmm
nasılsınız kıslar..bugun ben 1 saat uyudum oglanı uyuturken..güzellık uykumuda aldım yanı...bayanssulusmile
klava: klava::
aaaaay benim normaldee hamileyken yastıktan ayrılmamam gerek ama
sabah 5 buçukta kalkmama rağmen hala uymadım
çok erken kalkıom yaaa anamadım kendimi
aynı dert annemdede vardı tombişlikten oluyo galiba
Canım benim annem kilolu değil hatta benden dahada zayıftır sanırım.Zaten normalde onun ayakları şişerdi fazla ayakta kalınca bastırdımı ayağına parmağını sanki çamura bastırırmış gibi içine girerdi öyle kalırdı ama son zamanlarda annem belediyede çalışıyor sadece çay yapıyordu ama dışarı ewrak götürmeye insan kalmayınca anneme vermeye başladılar onunda şikayeti arttı böyle yani...benım annemın ayagında da topuklu dıken vardı tatlım ama dr amelıyat önermedı ve topuktan 3 kere kortızon ıgne vurdu şimdi daha iyi annem ama tam anlamıyla kurtulmuş degıl çok ayakta kaldıgında agrı yappıyor hala benım annem bıraz da tombiiş dr kılo vermesı gerektıgını sölemişti zayıfladıkca daha ıyı hissetti annem kendını cnmm
İnşallah canım annem menopoza girse rahatlayacak giremiyor işte sorunda orda kanaması devamlı var 1 ayda en fazla 3 gün temiz gezsin öyle birde bazen bizdede olur aslında her kadında var bu hasta olduğumuzda et parçası gelir pedimize hani yumurtalıklar yenilenirken annemde o hep heliyor bazen çok iri geliyormuş kansızlıktan gideceğim artık diyor...welcome canım benimde kayınvaldem menopozluyken
2 yıl sora kanaması oldu
parça aldılar aynen senin dediğin gibi
temiz çıktı.
eğer sorun olsaydı ameliyat olcekti yani çözüm var bebem dünyanın sonu değil.üzme kendinii
topuklu diken ne oluo kiiiiii
cahıl arkıdışımm anlatım hemennsırnaşık şey ayak ta tam topugun oldugu kızımda bır kemıgın buyumesınden meydana gelırmıiş cnm ve kılo aldıkça ayakda durdukça agrı yaparmış kı annemde öyleydi.. iğne batması gıbı bı hıs verıyormş annem hep öyle anlatırdııkaydirigubbakcemile3topuklu diken ne oluo kiiiiii
nohut sen yemek yaptın mı kuzu
annelere tekrar gitcen mi artıkım evdemisin
Kız hadi ben 05:30 kalkıyorum ama koçişe kahvaltı hazırlıyrum sen neden uyumuyorsun...klava: klava::
welcome geçmiş olsn cnmm merak etmeee temiz çıkar sonuçççççç
off aynı dert bende de varr eşim 7 kalktı haber seredıyodu bende kalktım sesden dolayı bı dahada uyuyamadımmm bende uyuyamamamkdan şikayetçiyimm yaaaklava: klava::
bende bugun erken kalktım..6 gıbı...doktora gıtcem dıye çok korktum..heycan yaptım..:1shok:
off aynı dert bende de varr eşim 7 kalktı haber seredıyodu bende kalktım sesden dolayı bı dahada uyuyamadımmm bende uyuyamamamkdan şikayetçiyimm yaaa
ohhhh guzellık uykunu da almışsınn ne guzel vallaaa....kızzz ben senın resmını görmedımm yuklesene bakayım yaa merak edıyom senüüüsempatiksalakcinni
cahıl arkıdışımm anlatım hemennsırnaşık şey ayak ta tam topugun oldugu kızımda bır kemıgın buyumesınden meydana gelırmıiş cnm ve kılo aldıkça ayakda durdukça agrı yaparmış kı annemde öyleydi.. iğne batması gıbı bı hıs verıyormş annem hep öyle anlatırdııkaydirigubbakcemile3
ben ne yapcamı tam bılmıyom yaaa
ama patates püresi yapıcam canım çektı
eşim de patlıcan közleme istemışti onu yapcem
bide işkembe çorbası yapsammı acep kocem çok sebıyoo:uhm: onu yapabılırım..
başka ne yapsam bılmıyorum yaa bıras daha düşünimmCADIARZU
annemlere geçicem yıne cnm pazartesı onlarda benımle gelmek istiyolarr..dr sonra gezmee gıdelım dıye planlamıştık bakalım cumaartesı falan gıderım belkı yıne abım de hafta sonu gelıyo çünküü...kocişle dün kaçamak da yaptık onu bı muddet ıdare eder o:roflol: bıraz daha dıkkat edım dıyom bebemm eve geldımmı elım durmuyo yaa habıre bışıyle ugraşıyomm şuan kalçam çok agırıyor yaa yıne yordum istemeden kendımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?