Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Valla bu konuda pek bİŞİ dİyemİycam ama ÇocuĞuna kıymaz İnŞ.

allah hakkında hayırlısını versın...2. eş olmayı severk kabul etmıs ama pişman olmus...yanlıstan donmektede gec kalmıs galıba..çok sevıyor...allah yardım etsın..allah erkeklerı ıslah etsın..allah şaşırtmasın..

kıyma zaten madem seninle o kadar hayaller kurdu sana ev açtıı çocuğunada bakmak zorunda aldırıp sen günaha girme cnmm

anaaa çiçek hamilemii geçmişi tam okuyamadım ama çizelgeden tahmin yürütüyorumm çiçekcim allah tamamına erdirsin cnmmm bu sefer sağlıkla alalım kucaklarımıza inş..

girmiyorum canım pek yaaaa sıkılıyorum girincede kasım annelerine bakıp kaçıyorum hemenn hormonlarım tavan yaptı heralde huyum suyum değişti sen naptınn

girmiyorum canım pek yaaaa sıkılıyorum girincede kasım annelerine bakıp kaçıyorum hemenn hormonlarım tavan yaptı heralde huyum suyum değişti sen naptınn

bende napıyım canım günümü bekliyorum bakalım ne olucak ee olucak okaaa ama bi ses ver arada merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…