Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

cancan o senın guzellıgın..
bugun 33 oldum :sinifsinif:

ayyyyyyyyyyyyyyyy iyiki dogdunnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unutmuşumm yaaa dun sölemiştin oysaa kusura bakmaaaaaaaaa
nıce yıllaraaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
maşşallah daha genç gösterıyon kuzuu yaa kızz kuzu muzu dıyom ama aramızda 10 yaş var sorun olmuyo demüüü:kedi:

adılemırcım alıntı yaptım ama istersen resmı sılım yaa...dur silimm ben net e resım yukleyınce panık oluyom daa

bende bırasdan sılcem zattı...sıtede herkeşler sılıyor..bende sılıyorum...bır bıldıklerı vardır dıyerekten yanı..olumunekankayizsmile

sorun olmuyor nohutum...
opuyorumnanaktan
-tatlicadiarzu-

hadi gel oynayalım ozaman 101 oynayalım ama

yok kız hiç tadına bakmış değilimdir sakatat tarzı şeylerden bi tek ciğer onuda babam yaparsa

ayy cigeri hiç sevmıyommm ama soganlı falan ekmek arasında yerım sadece bana çigmiş gibi gelıyo:))
eşim tam bi sakatat mannagı benımm herşeyini yiyyo sebıyo valla ama ben hepsını yıyemem yaa aklinialirimsmile

:gitme:sakın kıymayın o melegeeee....sakınnnnn

Allah kımseyı gaflete dÜŞÜrmesın eĞer bu sıkıntılara raĞmen dÜŞmedıyse allahın takdırıdır

allah saglık versın kı bebeişinizesaglıkla bakın...
allah yardımcınız olsun ne dıyeyım...

bırsenım kalça agrıları normal..olması gerek...rahım buyuyor...Şeniz
aaa öylemııdırr bende de çok oluyo ama hıç bir dr mantıklı bı açıklama yapmadı şimdiye kadarr
Allah kİmseyİ gaflete dÜŞÜrmesİn eĞer bu sıkıntılara raĞmen dÜŞmedİyse allahın takdİrİdİr

dogru söyluyosun cnmm baksana bende düşmesın dıye aman üzilmim aman sıkılmım derdındeyımm tutunacagı varsa tutunuyo zatenboshayallersmile

benım oglanda oluyordu...o zaman arastırdımdı..kalçaya bıçak batması gıbı oluyordu çogu zaman..yada agrıma seklınde..normal nohutum normel..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…