- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.641
cancan o senın guzellıgın..
bugun 33 oldum :sinifsinif:
adılemırcım alıntı yaptım ama istersen resmı sılım yaa...dur silimm ben net e resım yukleyınce panık oluyom daa
bende cıgerı severım..ama babam yapmaz...yumurta kıramaz adamceyız..
Nİce yıllara kuŞum ya dur daha yaŞ nekİ ya
ayyyyyyyyyyyyyyyy iyiki dogdunnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unutmuşumm yaaa dun sölemiştin oysaa kusura bakmaaaaaaaaa
nıce yıllaraaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
maşşallah daha genç gösterıyon kuzuu yaa kızz kuzu muzu dıyom ama aramızda 10 yaş var sorun olmuyo demüüü:kedi:
hadi gel oynayalım ozaman 101 oynayalım ama
yok kız hiç tadına bakmış değilimdir sakatat tarzı şeylerden bi tek ciğer onuda babam yaparsa
anlat bakem o ağrıyı nasıl bi şi
merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacakalrımı özellikle çocukları olmayan bu yüzden her gün acı çeken kadınların okumasını istiyorum
ben 2 yıllık evliyim.ben okumuş kültürlü bi kadınım ama Allahın bana verdiği annelik güdüsüne kanıp eşim beni kendine ikinci kadın olma konusunda kandırdı ve bi debaktım ki ikinci kadın oluvermişim..
eşimi evlenirkende şu anda da çok ama çok seviyorum
hatta öle çok seviyorum ki iki yıldır bu evde duvarların arasında yapayalnız gözyaşları hıçkırıklar dolu yıllar geçiriyorum.....
komşularımın çoluk çocuk baba eş ma aile seslerini dudukça hıçkırıklara boğuluyorum
eşim evimize misafir gibi günde bi saat iki saat geliyo işine gelirse arar işine gelmezse aramaz......
iki yıldır hastalığımıda üzüntümüde seincimide kimseyle paylaşamadan yanım başımda bi nefes duymadan kocamın giyisilerine sarılıp gözyaşlarına boğula boğula uyuyakaldım
ben burda her dakika onu düşünüp yavaş yavaş eriyip giderken o diğer ailesiyle yaşam sürdü...
bana hiç acımadı .....hep acıdığını söledi ama acıyan bi insan seven insan kıyamaz sevdiğini dimi.....
evimin her köşesi kocamın resimleriyle dolu......
onu göremediğim için res,imlerini yapıştırdım her yere
ne çıkıp onunla gezebildim ne de onla alışveriş yaapbildim
özlediğimde arayamadım ihtiyacım olduğunda yardım isteyemedim
uzatmıycam fazla
tüm bunların üstüne Rabbim halime acıdı bana çok sevdiğim ama kavuşamadığım kocamdan bebeğimi yolladı.....
yalnızlığıma merhem dertlerime çare olacaktı babasının yokluğunda onun kokusuyla avunacaktım....
geldi meleğim annesine sonunda
ama biliyo msuusnuz sizin gelmiyo diye her gün kocanızla dua ettiğinz bebeğinza kavuşan ben şu an öyle acı bi durumdayım ki
anneliğime sevinemedim daha
bebeğim için sevinemedim daha
6 haftalık gebey,m iki hafta önce öğrendim bunu avrum benim annesinini çektiği sıkıntılar üzüntülere acılara rağmen sımsıkı tutunmuş annesine
ama iki haftadır benim kocamdan tek duyduğum ne biliyo musnuuz
bu çocuğu aldır....
başıma bela getirdin.....
bunu istemediğimi söyledim sana....
ben öldüm.......
bu çocuk benim artık mutsuzluğum.....
düşür bu çocuğu diye dualar ediyor....
üstelik ben bu çocuğu zorla yapmadım çünkü isminden tutunda gideceğimiz tatillere kadar herşeyin hayalini kurmuştuk biz kocamla bebeğimiz hakkında
daha içimdeki herşeyi dökmek isterdim ama bunu yazxmamın tek sebebi var
arkadaşlar bebeğiniz gelmiyor diye üzülmeyin nolur
baksanıza benim ki anneciğine geldide her gün neler duyuyo babasından kuzum benim
Allah hepinize merhametli kocalar ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inş
ben yıllardır bu sitede gelmeyen bebeklerin acısını okurken benimde bebeğim gelsin diye gece gündüz dua ettim
geldi ama keşke gelmeseydide babasından bunları duymasaydı
biliyorum ikinci kadın geldiğim için hepiniz beni yargılayacaksınız idam edeceksiniz ama bi yola sapıp bi yanlış yaptınız mı dönemiyosunuz çünkü dönülecek yolunuz kalmamıştır
ben kocamı çok sevdim ama gencecik yaşımda hayatımıda mahfettim onun için
Allah hepinizin yardımcısı olsun i,nş
keşke bebeğimi size verebilseydimde ona iyi anne baba olsaydınız
kıyamıyorum ona o masumun ne suçu var......
onuda çok kötü bi hayat bekliyor aldırın diyceksiniz belki ama insan canına kıyamıyor
kıyamam asla
kızlarrrr benn dr ye gidiyorum dua edinnn kuzumu görimmmmmmmmm öpüyom sizleri
ayağa kalkarkenn kalçamın içine bi ağrı saplanıyo rahat yürütmüyo beniiii kasıyo hep bacağımı
merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacakalrımı özellikle çocukları olmayan bu yüzden her gün acı çeken kadınların okumasını istiyorum
ben 2 yıllık evliyim.ben okumuş kültürlü bi kadınım ama Allahın bana verdiği annelik güdüsüne kanıp eşim beni kendine ikinci kadın olma konusunda kandırdı ve bi debaktım ki ikinci kadın oluvermişim..
eşimi evlenirkende şu anda da çok ama çok seviyorum
hatta öle çok seviyorum ki iki yıldır bu evde duvarların arasında yapayalnız gözyaşları hıçkırıklar dolu yıllar geçiriyorum.....
komşularımın çoluk çocuk baba eş ma aile seslerini dudukça hıçkırıklara boğuluyorum
eşim evimize misafir gibi günde bi saat iki saat geliyo işine gelirse arar işine gelmezse aramaz......
iki yıldır hastalığımıda üzüntümüde seincimide kimseyle paylaşamadan yanım başımda bi nefes duymadan kocamın giyisilerine sarılıp gözyaşlarına boğula boğula uyuyakaldım
ben burda her dakika onu düşünüp yavaş yavaş eriyip giderken o diğer ailesiyle yaşam sürdü...
bana hiç acımadı .....hep acıdığını söledi ama acıyan bi insan seven insan kıyamaz sevdiğini dimi.....
evimin her köşesi kocamın resimleriyle dolu......
onu göremediğim için res,imlerini yapıştırdım her yere
ne çıkıp onunla gezebildim ne de onla alışveriş yaapbildim
özlediğimde arayamadım ihtiyacım olduğunda yardım isteyemedim
uzatmıycam fazla
tüm bunların üstüne Rabbim halime acıdı bana çok sevdiğim ama kavuşamadığım kocamdan bebeğimi yolladı.....
yalnızlığıma merhem dertlerime çare olacaktı babasının yokluğunda onun kokusuyla avunacaktım....
geldi meleğim annesine sonunda
ama biliyo msuusnuz sizin gelmiyo diye her gün kocanızla dua ettiğinz bebeğinza kavuşan ben şu an öyle acı bi durumdayım ki
anneliğime sevinemedim daha
bebeğim için sevinemedim daha
6 haftalık gebey,m iki hafta önce öğrendim bunu avrum benim annesinini çektiği sıkıntılar üzüntülere acılara rağmen sımsıkı tutunmuş annesine
ama iki haftadır benim kocamdan tek duyduğum ne biliyo musnuuz
bu çocuğu aldır....
başıma bela getirdin.....
bunu istemediğimi söyledim sana....
ben öldüm.......
bu çocuk benim artık mutsuzluğum.....
düşür bu çocuğu diye dualar ediyor....
üstelik ben bu çocuğu zorla yapmadım çünkü isminden tutunda gideceğimiz tatillere kadar herşeyin hayalini kurmuştuk biz kocamla bebeğimiz hakkında
daha içimdeki herşeyi dökmek isterdim ama bunu yazxmamın tek sebebi var
arkadaşlar bebeğiniz gelmiyor diye üzülmeyin nolur
baksanıza benim ki anneciğine geldide her gün neler duyuyo babasından kuzum benim
Allah hepinize merhametli kocalar ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inş
ben yıllardır bu sitede gelmeyen bebeklerin acısını okurken benimde bebeğim gelsin diye gece gündüz dua ettim
geldi ama keşke gelmeseydide babasından bunları duymasaydı
biliyorum ikinci kadın geldiğim için hepiniz beni yargılayacaksınız idam edeceksiniz ama bi yola sapıp bi yanlış yaptınız mı dönemiyosunuz çünkü dönülecek yolunuz kalmamıştır
ben kocamı çok sevdim ama gencecik yaşımda hayatımıda mahfettim onun için
Allah hepinizin yardımcısı olsun i,nş
keşke bebeğimi size verebilseydimde ona iyi anne baba olsaydınız
kıyamıyorum ona o masumun ne suçu var......
onuda çok kötü bi hayat bekliyor aldırın diyceksiniz belki ama insan canına kıyamıyor
kıyamam asla
kızlarrrr benn dr ye gidiyorum dua edinnn kuzumu görimmmmmmmmm öpüyom sizleri
aaa öylemııdırr bende de çok oluyo ama hıç bir dr mantıklı bı açıklama yapmadı şimdiye kadarrbırsenım kalça agrıları normal..olması gerek...rahım buyuyor...Şeniz
Allah kİmseyİ gaflete dÜŞÜrmesİn eĞer bu sıkıntılara raĞmen dÜŞmedİyse allahın takdİrİdİr
aaa öylemııdırr bende de çok oluyo ama hıç bir dr mantıklı bı açıklama yapmadı şimdiye kadarr
dogru söyluyosun cnmm baksana bende düşmesın dıye aman üzilmim aman sıkılmım derdındeyımm tutunacagı varsa tutunuyo zatenboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?