- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.681
pelin adetmi olmuşş neyse hayırlısı yareni merak ediyorum ya konuşamadım ne zamandırrrPelİn bu ay yok kuŞum yarende yok zatİ bu ara gİrmyo
eylem hamİŞ
hoşbuldum çiçeğimmm özledim valla bende sizi kıss hormonlar bozuldu benim galiba hep geziyorumm evde durmuyorum duruncada yatıyorumm kasım anneleri topicine bakıyorum ara ara o kadarrr kısss çok sevindimm aynı ayın annesi oldukk ikimizde kasımda alıcaz inş.kucaklarımızaa banada dualarında yer ver ben her duamda sizi katıyorumm kahverengi leke kasım annelerinde çok bayan gördü cnmm kimine doktor adet döneminde olur sadece demiş dün adet gününmüydüüsezoooooooooooooooş hoşgeldüün
nerelerdesin yaaaaaaaaaa
teşekkür ederim canım
dualar ediorum bu sefer bebişimi kucağıma lim die
nie öslettin kendiniiiii
dün kavrengiakıntım oldu çok korktum tatlım seninde bilgin var mı acebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pelinde üzülmesinn zamanı var demekkii yarende galiba dinleniyo yada oda benim gibi bahar sendromu yaşıyoo :roflol:pelin adet oldu ama
yaren uzun zamandır girmio sezoş dinlenio galibaaaa
hoşbuldum çiçeğimmm özledim valla bende sizi kıss hormonlar bozuldu benim galiba hep geziyorumm evde durmuyorum duruncada yatıyorumm kasım anneleri topicine bakıyorum ara ara o kadarrr kısss çok sevindimm aynı ayın annesi oldukk ikimizde kasımda alıcaz inş.kucaklarımızaa banada dualarında yer ver ben her duamda sizi katıyorumm kahverengi leke kasım annelerinde çok bayan gördü cnmm kimine doktor adet döneminde olur sadece demiş dün adet gününmüydüü
bende hep dinleniyorumm gezme haricinde iş güç yapmıyorum kasım topicinde bebişini kaybeden arkadaşlarda oldu maleseff hatta biri bu sabah yazmıştı dün kaybetmişş uğra orayada aynı anda aynı belirtileri yaşıyoruz güzel oluyo benim 7 kasım senin doğum ne zamana denk geliyooseninde kasım annesi olduğunu bilmiodum sezoşş ama sevindim
dün adet günümdüüü canım.bugün gelmedi ama devam edermi bilmiorum
kasım anneleri topiğine de gitmedim hiç
elim gitmioo.yaaa bişi olursa
ama serapta senin gibi dedi.eğer öle ise çok sevincem yaaa
doktorları ne tavsiye etmiş acaba.ben direk yatak modundayım canım.doktorumda paniiklemedi progestan vermedi.yatıorum ölece
seninde kasım annesi olduğunu bilmiodum sezoşş ama sevindim
dün adet günümdüüü canım.bugün gelmedi ama devam edermi bilmiorum
kasım anneleri topiğine de gitmedim hiç
elim gitmioo.yaaa bişi olursa
ama serapta senin gibi dedi.eğer öle ise çok sevincem yaaa
doktorları ne tavsiye etmiş acaba.ben direk yatak modundayım canım.doktorumda paniiklemedi progestan vermedi.yatıorum ölece
kıslar merhaba ben 10 gündür falan giremiyorum işlerim aşırı yoğundu. ama hep aklımdaydınız özellikle çiçek senin hamile olup olmadığını merak ettim geçmişe biraz bakınca öğrendim çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
bende hep dinleniyorumm gezme haricinde iş güç yapmıyorum kasım topicinde bebişini kaybeden arkadaşlarda oldu maleseff hatta biri bu sabah yazmıştı dün kaybetmişş uğra orayada aynı anda aynı belirtileri yaşıyoruz güzel oluyo benim 7 kasım senin doğum ne zamana denk geliyoo
bu arada iyi akşamlar kızlarrrrr nasılsınız bugun çok yogundum giremedim hiç nete
merhaba cicegim nasılsın canımcım , dünmüydü senin adet günün canım bildigim kadarıyla adet günğnde kahverengi akıntı gelmesi normalmiş hatta bazılarında damla şeklinde akıntıyla karışık kanamda oluyormuş üzme kendini hemen sıkma canını en önemlisi neydi canım moral gücün , sen iyi olki bebeginde sana güvensin demi ama:)
ben kağan kocatepenin sitesinde hesapladım cnmm ultrasondada aynı tarih çıktıı bugün 7+3 olduk geçen hafta kalp atışını gördükk cnmm sen gittinmi doktora baktımı ultrasondaben hesaplamadım ama pison hesplamıştı
28 kasım dedi canım
ben bebiş kaybedenlere dayanamıorum yaaaaa allah sabır vesin.uğrarım topiğe
sezoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?