- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.621
nohuttt seninde ağrıyomu kalçanın içi benimdee çok ağrıyo yaa ayağa kalkarken kasıyo bacağımı kayınvallidem hamilelikten dedi ama daha erken onun olması için falan demişti sen bendende erken hamişliğinn
dilek doktora gittin mi peki canım
gıttım..adet olmayı bekle dedı.. 1 hafta daha bekle olmazsan gel dedı..karnım bugun yıne agrıyor..inşallah olurum artık...
görüşürüzz cnmmKızlar kusura bakmayın ben biraz uzanacağım başım ağrımaya başladı birazdanda koçiş gelecek yine kalkmam gerekecek zaten ilaçta alamıyoruz geçsin neyse gelirim ben yine...
cnm benım ılkındede böyleydı kaç dr sordum hamılelıkden dedı...bende bu kadar erken olmasına anlam veremıyorum bıraz yol yurusem bıraz iş yapsam hemen başlıyo agırmaya..ya kramplar gırer yaa aynı o şekıl zor yuruyorum resmen ama bı çaresı bulunamadı şiimdiye kadarr...agrı kesıcı iç diyo hep dr lar ama bence onlar benı anlamıyoooo yaa bılegını falan burkarsın de yuruyemessn ya oyle oluyo dıyomm ama hamılelıkden dıyolarr alla allaaaanohuttt seninde ağrıyomu kalçanın içi benimdee çok ağrıyo yaa ayağa kalkarken kasıyo bacağımı kayınvallidem hamilelikten dedi ama daha erken onun olması için falan demişti sen bendende erken hamişliğinn
deldımmm yukle hadııyukleyımde sen camasır ascan seker..gelde yukleyım..sempatiksalakcinni
ahanda ben varım dörduncüüüOkeye dÖrtlÜ aranıyolatr kızlar
evet yan gelıp yatmak guzel ma alışınca kötu oluyo yaaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
nan iyiki bişi sordum.benim dışımda bilmiyen yok muuu acebaaaaa ??????
başkada bişi yapmana gerek yok bence hamiş biri için fazla bile.ama döle yan gelip yatmanın en keyiflii yanı bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3
Ay ben hİÇ İÇemem İŞkembe falan benİm eŞİmde Çok sevİyo ama
ben çıkıorum kıslar
dua ya devam edim
zaten yasmıonus akannehir
nann kaçmaa yazıyozz yaaaben çıkıorum kıslar
dua ya devam edim
zaten yasmıonus akannehir
herzaman boyle makjajlı degılımdır..paçoz gezdıgım de çoktur..
görüşürüzz cnmm
cnm benım ılkındede böyleydı kaç dr sordum hamılelıkden dedı...bende bu kadar erken olmasına anlam veremıyorum bıraz yol yurusem bıraz iş yapsam hemen başlıyo agırmaya..ya kramplar gırer yaa aynı o şekıl zor yuruyorum resmen ama bı çaresı bulunamadı şiimdiye kadarr...agrı kesıcı iç diyo hep dr lar ama bence onlar benı anlamıyoooo yaa bılegını falan burkarsın de yuruyemessn ya oyle oluyo dıyomm ama hamılelıkden dıyolarr alla allaaaa
deldımmm yukle hadıı
ahanda ben varım dörduncüüü
evet yan gelıp yatmak guzel ma alışınca kötu oluyo yaaaaklinialirimsmile
ayy eşim bayılırr onun sayesınde bende alıştım şimdi çok severek içiyorummcokacimcoook
nann kaçmaa yazıyozz yaaa
aaaa maşşallha yaaa çok güzelsınnnn
hadi gel oynayalım ozaman 101 oynayalım ama
yok kız hiç tadına bakmış değilimdir sakatat tarzı şeylerden bi tek ciğer onuda babam yaparsa
canım hemen söktürücü vememeside iyi aslında
mevsim değişikliğinden yada stresten oluo böleee.
karnında ağrıosa gelcek ama naz yapıodurr.
ben kaçtım sora görüşürüs datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?