Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

]
herzaman boyle makjajlı degılımdır..paçoz gezdıgım de çoktur..

Son düzenleme:
gıttım..adet olmayı bekle dedı.. 1 hafta daha bekle olmazsan gel dedı..karnım bugun yıne agrıyor..inşallah olurum artık...

canım hemen söktürücü vememeside iyi aslında
mevsim değişikliğinden yada stresten oluo böleee.
karnında ağrıosa gelcek ama naz yapıodurr.

ben kaçtım sora görüşürüs datlum

Kızlar kusura bakmayın ben biraz uzanacağım başım ağrımaya başladı birazdanda koçiş gelecek yine kalkmam gerekecek zaten ilaçta alamıyoruz geçsin neyse gelirim ben yine...
görüşürüzz cnmm
cnm benım ılkındede böyleydı kaç dr sordum hamılelıkden dedı...bende bu kadar erken olmasına anlam veremıyorum bıraz yol yurusem bıraz iş yapsam hemen başlıyo agırmaya..ya kramplar gırer yaa aynı o şekıl zor yuruyorum resmen ama bı çaresı bulunamadı şiimdiye kadarr...agrı kesıcı iç diyo hep dr lar ama bence onlar benı anlamıyoooo yaa bılegını falan burkarsın de yuruyemessn ya oyle oluyo dıyomm ama hamılelıkden dıyolarr alla allaaaa
yukleyımde sen camasır ascan seker..gelde yukleyım..sempatiksalakcinni
deldımmm yukle hadıı
Okeye dÖrtlÜ aranıyolatr kızlar
ahanda ben varım dörduncüüü
evet yan gelıp yatmak guzel ma alışınca kötu oluyo yaaaaklinialirimsmile
Ay ben hİÇ İÇemem İŞkembe falan benİm eŞİmde Çok sevİyo ama

ayy eşim bayılırr onun sayesınde bende alıştım şimdi çok severek içiyorummcokacimcoook

hadi gel oynayalım ozaman 101 oynayalım ama

yok kız hiç tadına bakmış değilimdir sakatat tarzı şeylerden bi tek ciğer onuda babam yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…