- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.801
:roflol::roflol: Ayy çok güldüm şimdi kendime senin msjlarının altını üstüne getirdim bulamadım malum sayfalar da çok hızlı ilerliyo göremedim ilk sayfaya bakmak aklıma gelmedi :roflol:liste her zaman birinci sayfada sabıt tatlım ordan bakabılırsın her zaman:))
Geçmiş olsun şekercim
Kızz Birsen gözümüz aydın :sm_cool: yakışıklı bi delikanlı geliyomuş hee :dance: oyy hazır et şimdiden arabaları kamyonları gamyoncuiremsu
Seraaap Dilayy ben de varım bekleyen yalnız diilsiniz :sinifsinif:
ay beni yol tuttu midem bulanıyo böhhhh
Başbaşa kaldık sanırım :jeyyar: dertleşelim baare sen ne zamandır bebiş için çabalıyon kuzucum sende bi sıkıntı var mıydı?bikaçınız beni bekleyin he benimkisi çok nazlı geç geliyo kaydirigubbakcemile
Bende pko var canım onunla mücadele veriyoruz. Ama yeni sayılır bebiş çabalarım. Daha 2 ay oldu bakalım şansımızı deniyoz. Bugün netten preseed sipariş verdim bide onu deneyecem bakalım onunla bayaa hamile kalan varmış. Zaten incir kürüydü baldı polendi havuçtu ne bulursam uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3benim takriben geçen sene ocakta bi gttim duktura sonram vazgeçtim temmuzda başladım canım bi problem yok eşimdede bendede rahim filmi falan çekildi temiz çıktı sende ne var ne yok
Yok serabım sende bayaa bi belirti war hadi inşallah yaa
:roflol::roflol::roflol: Ayy çok güldüm şimdi kendime senin msjlarının altını üstüne getirdim bulamadım malum sayfalar da çok hızlı ilerliyo göremedim ilk sayfaya bakmak aklıma gelmedi :roflol:
yımaaamızıda yedik çok şükür çayımı içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?