Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bikaçınız beni bekleyin he benimkisi çok nazlı geç geliyo kaydirigubbakcemile

benim takriben geçen sene ocakta bi gttim duktura sonram vazgeçtim temmuzda başladım canım bi problem yok eşimdede bendede rahim filmi falan çekildi temiz çıktı sende ne var ne yok

benim takriben geçen sene ocakta bi gttim duktura sonram vazgeçtim temmuzda başladım canım bi problem yok eşimdede bendede rahim filmi falan çekildi temiz çıktı sende ne var ne yok
Bende pko var canım onunla mücadele veriyoruz. Ama yeni sayılır bebiş çabalarım. Daha 2 ay oldu bakalım şansımızı deniyoz. Bugün netten preseed sipariş verdim bide onu deneyecem bakalım onunla bayaa hamile kalan varmış. Zaten incir kürüydü baldı polendi havuçtu ne bulursam uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

dılayy dua da baya ılerlemışsın cnm ben 100 tane çekebıldım annemler geldı sonra kaldı yarın devam edıccem bugun bıde yasını okuyabılırım anckk çokk yorgun hıssedıyorum çünküü..
yaa benım kalçamın agrısı gıttıkçe artıyo şuan sakat gibiyim yruyemıyorum bılee(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…