- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.821
kızlar yukarı çıkın iki kelam edelim sonra dualarıma başlıyım bende
dılayy dua da baya ılerlemışsın cnm ben 100 tane çekebıldım annemler geldı sonra kaldı yarın devam edıccem bugun bıde yasını okuyabılırım anckk çokk yorgun hıssedıyorum çünküü..
yaa benım kalçamın agrısı gıttıkçe artıyo şuan sakat gibiyim yruyemıyorum bılee(
ayyy ınşşallahh benım de hıssetıgım gıbı olur bnde kız hıssedıyorumm heppp...evett dünür oluruzzz ama kız tarafı olcezz nazımızı çekersınız artıkınsempatiksalakcinnibenim içimdendee erkek geçiyodu cnmmm hamile kaldığımı öğrendim içime erkek doğduuu bgnde öğrendikk bibiyiii gördükkk kaydirigubbakcemile3 darısı size bakalım hadi sizinde kızınız olsunda dünür oluruzz
hadi sizn hamişlikten benim çömlekler niye bukaaa ağrıyo vuruk gibi
ben senı sarmadım anlaşılan kuzuu yukarı çıktıgım halde kelam edemedıkkbayanssulusmile
ayyy ınşşallahh benım de hıssetıgım gıbı olur bnde kız hıssedıyorumm heppp...evett dünür oluruzzz ama kız tarafı olcezz nazımızı çekersınız artıkınsempatiksalakcinni
belkı sende de vardır bişiler:CüvCüvndan agrıyodurr...
yada oturmakdan da olabılır cnm
takılıyom bebemmmaklinialirimsmilealınma nannnn seni görsem hiç dermiyim kuşumŞeniz
yohut o bahsettiğiniz kalça ağrısı bendede belirmeye başladı ama ben yatmaktan olduğunu tahmin ediorum
sen çok daaha uzun süre yattın ya ondan olabiler
aa bı dogsunlarr bakalım kızıma hangısı daha ıyı bı gelecek saglarsa hangısı daha yakışıklı olursa onu alırımmşakkıdıkız sen bana söz verdin benim oğluma alcam tızını
oturmaktan olabilir belkş
dilay geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıs bitirdim duayı dersen şaşırmamm :roflol:
aa bı dogsunlarr bakalım kızıma hangısı daha ıyı bı gelecek saglarsa hangısı daha yakışıklı olursa onu alırımmşakkıdı
zemuszemus
bendeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?