Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim içimdendee erkek geçiyodu cnmmm hamile kaldığımı öğrendim içime erkek doğduuu bgnde öğrendikk bibiyiii gördükkk kaydirigubbakcemile3 darısı size bakalım hadi sizinde kızınız olsunda dünür oluruzz

hadi sizn hamişlikten benim çömlekler niye bukaaa ağrıyo vuruk gibi

elifçiğim çok sağolll cnmm sıra sizde artık hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin tez zamandaaaa ay o araba kamyon lar şimdiden evde dolu eşim oyuncak hastası benim o şarzlı arabalar kamyonlar tırlarr şimdidennn var yani hazırlıklıyız

nohuttçuğumm ben bgn dr ye sordum kalçamın ağrısını normal dedii kasların gevşedi artık olucak dedi ama benim bebiş çok aşağıdaymışş 1 ay sonra bakıcak bakalım yukarı çıkıcakmıı erkekn doğum riski artıyomuş altta olunca ona kafam takıldı biraz

ayyy ınşşallahh benım de hıssetıgım gıbı olur bnde kız hıssedıyorumm heppp...evett dünür oluruzzz ama kız tarafı olcezz nazımızı çekersınız artıkınsempatiksalakcinni
hadi sizn hamişlikten benim çömlekler niye bukaaa ağrıyo vuruk gibi

belkı sende de vardır bişiler:CüvCüvndan agrıyodurr...
yada oturmakdan da olabılır cnm

yohut o bahsettiğiniz kalça ağrısı bendede belirmeye başladı ama ben yatmaktan olduğunu tahmin ediorum
sen çok daaha uzun süre yattın ya ondan olabiler

kız sen bana söz verdin benim oğluma alcam tızını

oturmaktan olabilir belkş

alınma nannnn seni görsem hiç dermiyim kuşumŞeniz
takılıyom bebemmmaklinialirimsmile
yohut o bahsettiğiniz kalça ağrısı bendede belirmeye başladı ama ben yatmaktan olduğunu tahmin ediorum
sen çok daaha uzun süre yattın ya ondan olabiler

yok cnm enım bekarken de oluyodu çok ayakda durdugumda hamılelıkde üçe dörde çıkıyo agrının şiddeti yatmakdan degılde bıraz fazla iş yapıp koşuşturunca oluyoo..offf dogurana kadar herkez benımle ugraşmak zorunda kalcak böle giderse çok üzücü bu durum yaaamafoldumbençünkü ciddi anlam da felç oluyorumm

kız sen bana söz verdin benim oğluma alcam tızını

oturmaktan olabilir belkş
aa bı dogsunlarr bakalım kızıma hangısı daha ıyı bı gelecek saglarsa hangısı daha yakışıklı olursa onu alırımmşakkıdı
zemuszemus
dilay geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıs bitirdim duayı dersen şaşırmamm :roflol:

bendeekaydirigubbakcemile3

nohudum bebeğin sağlıkla gelsin de herkeşte baksın sana aamaaaaaaaaaaaaan
kafanı böle şeyelre yorma kuzu yeterki siz iyi olun
öpüom çuk çuk

benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…