Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aaaaaaaaaaaay kıslar ben çuk kalamıycem
öptüm hepeniiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
bende bırasdan çıkcam yasın okuma saaımız yaklaşıyo çünküü..
benim içime doğan oldu cnmm inş seninde içineee doğann olurrr ay çekeriz nazını napalımm artıkkkk kız evinaz evi demişlerrr

ehh nazımızı çekersenı bızde düşünebılırız artıkk
nasıl ama herkeze nazar boncugu dagıtıyos kızımlaakaydirigubbakcemile3

yeni evi onlara vererim olarmı şincik
çık olmazzz önce evı verırsın sonra beraber oturcaz dersınkaydirigubbakcemile3 ayrı bi villa alırsan bıde altına mını kupır çekersen düşünebılırısssCADIARZU
kaydirigubbakcemile3 .!.:
nohudum bebeğin sağlıkla gelsin de herkeşte baksın sana aamaaaaaaaaaaaaan
kafanı böle şeyelre yorma kuzu yeterki siz iyi olun
öpüom çuk çuk

benimki
kocen geldı sanırımm hadı görüşürüz bebemmmzemuszemus
Kızlar ben geldim...

selam cnmm

kızlar bugün trenle eve gelirken bi teyze oturdu karşıma çok şaşkın tatlı bi kadındı işyerindeki arkadaş ban cüz vermişti ona bakıyodum neler var diye kadın benden cüzü aldı baktı sonra fetih süresinin ilk 2 ayetini 7 defa oku suya dedi sonra yüzüne sür dedi

anam benim gene şincik oturduğum eve geçerim yada lüküs bir apartman dairesi bide mercedes alırım şincik olarmı

Kızlar ben 2 gün filan girmeyeceğim.Bugün eşimle çarşıya çıktık gezinmek için ama benimkini masrafa soktum geldik.Mobilyacıya gittik öyle bakmaya yatak odası tv ünitesi vede mutfağa köşe yemek masası istiyordum fiyat sormaya diye gittik ama girdik takside geldik.Yarın eşyalarım gelecek bende hazır düzen değişecekken bahar temziliğime başlayayım dedim kendimi yormadan ağır kaldırmadan yavaş yavaş bakalım ne yapacağım birde korkuyorum ama bebiş varsa bişey olursa diye ama hepte oturmak olmazki sıkıldı canım ya belki kardeşimi çağırırım camları sildirmek için tülleride koçişe taktırırım.

ayyy serap ben böle olaylardan çok etkılenırım kızzzzbilmiyorumkismile

kızlar ben cıkıyorum kocişimle ilgileneyim tamam optum hepınızı cagırıp duruyo zaten kocacıgımkaydirigubbakcemile

yok kız bıtırmedım ama 475 oldu aksam yemeygı falan derken okadar oldu
ayyy maşşalah kızz sanaaa
anam benim gene şincik oturduğum eve geçerim yada lüküs bir apartman dairesi bide mercedes alırım şincik olarmı
madı konuda anlaştıkvereliniortak bide dogsun bakalım yakışıklı olcek mı (gerçi senden yakışıksız çıkmazz) olcek gıbı bu işkaydirigubbakcemile3

aaa hayırlı olsun cnm gule gule kullan hepsını..kendını yormadan sakın sakın yap tatlımm

evet canım nazardan korur dedi bide içini ferahlatır dedi içindeki sıkıntıları atrasın dedi
ay oku o zaman canım olar olar yaniiiibilmiyorumkismile
serappppp kız olayı kızıştırmaaaa bakalım senin belki kız olucakkk kısmetlerimizi kapamaaaaklinialirimsmile
:roflol:
kızlar ben cıkıyorum kocişimle ilgileneyim tamam optum hepınızı cagırıp duruyo zaten kocacıgımkaydirigubbakcemile

aaa tabı canım kocişler ihmale gelmezzz onlarr olmasaa bebiş falan da yapamayıkk git adamın yanına kuzuuuu....görüşürüz yarınnn:lepi:

SaĞol canım...sakın sakın yapacaĞım zaten 1 gÜn Öncesı koÇıŞe dedım temızlık yapayım bana olmaz dıye bır baĞırdı ılk defa okadar sesı Çıktı vallah bende baŞladım aĞlamaya bugÜnde yavaŞ yavaŞ yapacaksın dıyor...

Kızlar bende Çıkıyorum kendınıze ıyı bakın gırersem ıŞ zamanı pc selam verırım ıŞıme gerı dÖnerım yalnıŞ anlamayın tamammı kızlar ÜzÜlÜrÜm bak sonra geldı kaÇtı demeyın...

kızlarr ben şimdi kaçıyomm yasın saatı gelıyo abdest falan alayım o saate kadar tefrıcıye okuyım bırass öpüyomm hepınızı dünürlerr:icecream:
okuduktan sonra irerim yıne kızlar duaları burdan okuyorum yazıcı olmadıgı için:))
görüşürüzzz

ıyı yapmış kocan bebemm tedbırı elden bırarakmamak gerekk

tmm bebemm görüşürüzz kolayy gele şimdiden kuzuu:hulya:

netten attı birden gacılar kız benim ama gelinim oldu şincikten bende çıkıyom abdest alayım allahım dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…