- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.841
bende bırasdan çıkcam yasın okuma saaımız yaklaşıyo çünküü..aaaaaaaaaaaay kıslar ben çuk kalamıycem
öptüm hepeniiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
benim içime doğan oldu cnmm inş seninde içineee doğann olurrr ay çekeriz nazını napalımm artıkkkk kız evinaz evi demişlerrr
çık olmazzz önce evı verırsın sonra beraber oturcaz dersınkaydirigubbakcemile3 ayrı bi villa alırsan bıde altına mını kupır çekersen düşünebılırısssCADIARZUyeni evi onlara vererim olarmı şincik
kocen geldı sanırımm hadı görüşürüz bebemmmzemuszemuskaydirigubbakcemile3 .!.:nohudum bebeğin sağlıkla gelsin de herkeşte baksın sana aamaaaaaaaaaaaaan
kafanı böle şeyelre yorma kuzu yeterki siz iyi olun
öpüom çuk çuk
benimki
Kızlar ben geldim...
Kızlar ben geldim...
kızlar bugün trenle eve gelirken bi teyze oturdu karşıma çok şaşkın tatlı bi kadındı işyerindeki arkadaş ban cüz vermişti ona bakıyodum neler var diye kadın benden cüzü aldı baktı sonra fetih süresinin ilk 2 ayetini 7 defa oku suya dedi sonra yüzüne sür dedi
ayyy maşşalah kızz sanaaayok kız bıtırmedım ama 475 oldu aksam yemeygı falan derken okadar oldu
madı konuda anlaştıkvereliniortak bide dogsun bakalım yakışıklı olcek mı (gerçi senden yakışıksız çıkmazz) olcek gıbı bu işkaydirigubbakcemile3anam benim gene şincik oturduğum eve geçerim yada lüküs bir apartman dairesi bide mercedes alırım şincik olarmı
Kızlar ben 2 gün filan girmeyeceğim.Bugün eşimle çarşıya çıktık gezinmek için ama benimkini masrafa soktum geldik.Mobilyacıya gittik öyle bakmaya yatak odası tv ünitesi vede mutfağa köşe yemek masası istiyordum fiyat sormaya diye gittik ama girdik takside geldik.Yarın eşyalarım gelecek bende hazır düzen değişecekken bahar temziliğime başlayayım dedim kendimi yormadan ağır kaldırmadan yavaş yavaş bakalım ne yapacağım birde korkuyorum ama bebiş varsa bişey olursa diye ama hepte oturmak olmazki sıkıldı canım ya belki kardeşimi çağırırım camları sildirmek için tülleride koçişe taktırırım.
ay oku o zaman canım olar olar yaniiiibilmiyorumkismileevet canım nazardan korur dedi bide içini ferahlatır dedi içindeki sıkıntıları atrasın dedi
:roflol:serappppp kız olayı kızıştırmaaaa bakalım senin belki kız olucakkk kısmetlerimizi kapamaaaaklinialirimsmile
kızlar ben cıkıyorum kocişimle ilgileneyim tamam optum hepınızı cagırıp duruyo zaten kocacıgımkaydirigubbakcemile
ıyı yapmış kocan bebemm tedbırı elden bırarakmamak gerekkSaĞol canım...sakİn sakİn yapacaĞım zaten 1 gÜn Öncesİ koÇİŞe dedİm temİzlİk yapayım bana olmaz dİye bİr baĞırdı İlk defa okadar sesİ Çıktı vallah bende baŞladım aĞlamaya bugÜnde yavaŞ yavaŞ yapacaksın dİyor...
Kızlar bende Çıkıyorum kendİnİze İyİ bakın gİrersem İŞ zamanı pc selam verİrİm İŞİme gerİ dÖnerİm yalnıŞ anlamayın tamammı kızlar ÜzÜlÜrÜm bak sonra geldİ kaÇtı demeyİn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?