Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

arkadaşlar bende annemde okuduk duaları rabbim tez zamanda kabul buyursun inşallah...kızlar çok yorgunum hemen çıkıcam çok öpüyorum hepınızı yarın erken saatde görüşürüzzz:))

arkadaşlar bende annemde okuduk duaları rabbim tez zamanda kabul buyursun inşallah...kızlar çok yorgunum hemen çıkıcam çok öpüyorum hepınızı yarın erken saatde görüşürüzzz:))

kız uyu iyice sanki işe gidicen tatlı rüyalar annenden de senden allah razı olsun dualarımız kabul olsun

allahım kabul etsin dualarımızı ben okudum

kızlar bende duamı ettım allah hepımızın dularını kabuletsın:Saruboceq:

allah dualarınızı kabul etsın arkadaslar....

ancak gırdım sıteye..50 kez ugrasytım..gıremedım.arızamı vardı ne anlamadım..ama sonunda kazandım...
kıslar sız nırdesınız...

ben hala adet olamadım..ınşallah adet olurum bugun..dua edın banada..gelsın adet..sempatiksalakcinni

gunaydın hayırlı cumalar kızlar ben dun gece duamı okudum allahım kabul etsın inş. sizin ettiginiz dualar içinde allah razı olsun hakkınızı helal edın canlarım

günaydın kızlaaaarrr...
hepinizin cuması mübarek olsun..
bende dün akşam duamı ettim..
rabbim kabul eder inşallah..

kıslar kıslar gelemmı..yanagızdan öpem mi..nırdesınızzzz...
biz geldık sen dıttın(
gunaydın hayırlı cumalar kızlar ben dun gece duamı okudum allahım kabul etsın inş. sizin ettiginiz dualar içinde allah razı olsun hakkınızı helal edın canlarım
allah kabul etsın canım
günaydın kızlaaaarrr...
hepinizin cuması mübarek olsun..
bende dün akşam duamı ettim..
rabbim kabul eder inşallah..

allah kabul etsın heşmerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…