Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlaaaaaaaaar. dualarınızı Rabbim kabul etsin ınşallah. ben dün adet oldum. malum okuyamadım. sizler nasılsınız. ayşegül nasıl oldun canım

sultanm çok teşekkür ederim canım
dün az daha geldi
ilk geldiği kadar değildi azalıo gibi
umarım geçicidir canım.biz senin içinde dua ettik tabiki canım sende haftaya devam edersin

dün az daha geldi
umarım geçicidir canım.biz senin içinde dua ettik tabiki canım sende haftaya devam edersin

okuycam kuzu valla cok ınanıyorum ben okudukca allahıma dua edıp sıgındıkca olucagına cok ınanıyorum hemde

dün az daha geldi

canım benim çok sevindim İnşallah tam geçer. ve bebeğin sağlıkla dünyayayagelir. Allah razı olsun canım. evet haftaya başlıycam. bi arkadaşımdan rica ettim benim yerime fetih suresini okuycak bu sürede. Allahım ondan razı olsun İnşallah.

okuycam kuzu valla cok ınanıyorum ben okudukca allahıma dua edıp sıgındıkca olucagına cok ınanıyorum hemde

olacak İnşallah canım. olmasada en azından rahatlarız biraz...

aynen öle canım
bide huzur dolu olusunnn

dialy çok güsel hatunmuşsun canım.allah gönlüne göre versin
bis bu topiği açmadan
başka topikteeydik nohut,serap,pelin,selcan...
onlarla birbirimizi hep gördük bende silmiştim fotolarımı.
siizn için bi daha eklerim canım yeni arkidişlerim için

evet ınsan huzurla kaplanıyo en azından bos seyler donmuyo ınsanın kafasında bıde hamılemıyım degılmıyım dıye dusunmuyosun dualara kaptırınca kendini

günaydın canım hoşgeldin. sanada hayırlı cumalar. demek oğluşun olacak haaa. hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla getirsin dünyaya

hoşbulduk hayatımmmm evet cnm oğlanmış dün öğrendikkk çok sağollll şekerimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş sizlerinde güzel haberlerini duymayıu kısmet etsin rabbim bu cuma günündee allahım isteyen herkesin kucağını doldursunnn :Saruboceq:

kısss belli oldumu aay erkekmiymiş..
ne güzel maşallah..
bende hep oğlum olsun istiyorum yaaaa..
tabi kızda olur..
ayy eli ayağı düzgün olsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…