- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.921
iyiyim cnm bende ne olsun aynı iştee
biter kuzu biterr...evdeyım canım yarın veya akşam geçicem annemlere
boşver tatlım böyle şeylere takılıp sıkam guzel canınıı bak ıkı ayy kalmışşşş sonrasıııı pıhter de ednan daa senın seyret seyredebıldıgın kadarrr
birsen kaçtı? 80... 118 80.... ben unutmam herhal artık adını:))
ayy adam takmış bana resmen yaaaa..
bi televizyon izletmio..
stv yi açıo bi tek onu izlio....
yazıyom yaa kuzuuceylanım sen ızardın yazmıyanlara niden yasmıon bebem mafoldumben
selam canımm naberrceylanım hoşgeldin canikom nbr
ayy adam takmış bana resmen yaaaa..
bi televizyon izletmio..
stv yi açıo bi tek onu izlio....
başladım dilayım
3 tesbih bitti şimdilik allah kabul etsin inşallah
sen naptın
yazıyom yaa kuzuu
selam canımm naberr
anaammm aynı benım kayınpederr...oda yok tek turkıye yok kollama ıyyyyyyyy allah dan süreklı çıkmam gıbı bı derdım yokk sende ıkı ay sonra kurtulursun kuzum ınşllah..
aynen bende senın gıbıyımm mecburıyetden altlı ustlu oturuyoruzzz şuann tek istegimmm buhar olup uçmak buralardannnn...bizimde yeme içme ayrıı başka türlüsünü mümkün degıl bunyem kaldırmaz dı zatıııev ev üstüne olmuyor cnmmm senin imkanın varmışş uzağa gidiyosun bizimkilerin müstakil evleri vardıı mecbur buraya geldimmm ama herkes ayrı yiyo içiyoo misafir oluyoruz birbirmize bide sağolsun benmkiler çok iyi karışmazlar etliye sütllüyee ama benim maddi durumum elverse çıkarım başka evee sen aynı evde oturmuşsun cnmm ben de aynı evde otursam katlanamazdım inann pohu çıkardıı kesinn sen yine katlanmışsn 2 yıll ama 2 aycazın kalmış bakk sonra gelsin özgürlükk
o kadar sık verılıyo kı reklamlardaşakkıdınohutt kız hoşgeldin allh seni kahrtmesin bakkk zeki hatun nerden bağladı olayıı ehehehe 118 den
nohut kan şurubuna başladınmı sennn ıyy bana verdi kan şuru kalsiyummm iğrenç yaaa
dilayım daha dün başladın dimi
kıs maşallah adetine yetiştircen dimiii
akannehirmaşallah kızzzbende sekizinci tesğihin yrısındayım bıtmek üzere yane
imm canım napım valla bizimde kayınpederlerle karşılıkla oturuyoruz daireler karsılıklı ama dedıgın gıbı benımde gıtmek gıbı bı mecburıyetım yok ayrı ayrı yıyo ıcıyoruz mısafır gıbı gıdıp gelıyoruz bırbırımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?