Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hiç aklıma gelmemişti :roflol:

ev ev üstüne olmuyor cnmmm senin imkanın varmışş uzağa gidiyosun bizimkilerin müstakil evleri vardıı mecbur buraya geldimmm ama herkes ayrı yiyo içiyoo misafir oluyoruz birbirmize bide sağolsun benmkiler çok iyi karışmazlar etliye sütllüyee ama benim maddi durumum elverse çıkarım başka evee sen aynı evde oturmuşsun cnmm ben de aynı evde otursam katlanamazdım inann pohu çıkardıı kesinn sen yine katlanmışsn 2 yıll ama 2 aycazın kalmış bakk sonra gelsin özgürlükk

ayy adam takmış bana resmen yaaaa..
bi televizyon izletmio..
stv yi açıo bi tek onu izlio....

boşver canım takma kafana sallama hıc az kaldı zaten bıraz daha sabır hıc bole konusarak bosyere kendını uzup hemde gunaha sokma uzulme sen kıyamam sana

ceylanım sen ızardın yazmıyanlara niden yasmıon bebem mafoldumben
yazıyom yaa kuzuu
ceylanım hoşgeldin canikom nbr
selam canımm naberr
ayy adam takmış bana resmen yaaaa..
bi televizyon izletmio..
stv yi açıo bi tek onu izlio....

anaammm aynı benım kayınpederr...oda yok tek turkıye yok kollama ıyyyyyyyy allah dan süreklı çıkmam gıbı bı derdım yokk sende ıkı ay sonra kurtulursun kuzum ınşllah..

imm canım napım valla bizimde kayınpederlerle karşılıkla oturuyoruz daireler karsılıklı ama dedıgın gıbı benımde gıtmek gıbı bı mecburıyetım yok ayrı ayrı yıyo ıcıyoruz mısafır gıbı gıdıp gelıyoruz bırbırımıze

aynen bende senın gıbıyımm mecburıyetden altlı ustlu oturuyoruzzz şuann tek istegimmm buhar olup uçmak buralardannnn...bizimde yeme içme ayrıı başka türlüsünü mümkün degıl bunyem kaldırmaz dı zatııı
nohutt kız hoşgeldin allh seni kahrtmesin bakkk zeki hatun nerden bağladı olayıı ehehehe 118 den
o kadar sık verılıyo kı reklamlardaşakkıdı
nohut kan şurubuna başladınmı sennn ıyy bana verdi kan şuru kalsiyummm iğrenç yaaa

yok bebemm dr kn degerlerın normal dedı vermedıı

dilayım daha dün başladın dimi
kıs maşallah adetine yetiştircen dimiii

evet canım dun basladım esım benı saat 6 da gıdıyo ıse bende onunla beraber kalkıyorum bı daha yatmıyorum bu zaman zarfında saat 8 8 bucuga kadar cektım bu sabah bı raz sonra yıne kalkcam cekmeye

ceylanım sen yat modundayken haftasonları kocişle geziomuydun
nan benimki senin sölediklerine birebir uyuyoo.oturuncada kızıoooo yaa

bari diyim ki nohut kocişle gezmiş hafta sonları desem eyvahedigeldismile

bende sekizinci tesğihin yrısındayım bıtmek üzere yane
akannehirmaşallah kızzz

aynen cnmm...biz misafir olarak bıle görüşüyoruz denemezz be sadece ayın valıdem için çıkıyorum o kadarrgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…