Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohut demek biz seninle aynı kaderi paylaşıyoz haaa alt üst oturyozzz nasıl karışıyolarrmıı bariii kim girdi kim çıktıı herşeyden haberleri oluyo o kötü işte bi yere giderken haber verıyosunn

aynen canım bende sızınle aynı durumdayım sız altlı ustlusunuz o yıne ıı benım kapı karsım kapıyı acıyorum onu goruyorum kız bı yere gıderken sessız sessız gıdım dıyorum sankı kapıda dugme var cıktıgımı nerden duyuyo hemen anlamıyorum lap kapıyı acıyo bıde benımkı kap falanda dınlıyo kapıda degısık bı ayakkabı gormesın hemen kapıyı calıyo kım geldı dıye valla o ole yapıyo dıye kımsecıkler gelmez oldu evıme kız komsularımla bıle aramı bozdu onun yuzunden komsularım bıle gelmez oldu dogru duzgun

birsen akıntım oldu ya benim ondan yat moduna girdim yoksam geserdim ne bolbol

birazcık yatta düzelince çok gezersinnn cnmmm en azından 4 ayı bi atlat tutunsun sana iyicee kız bakma bende hiç anlamadım hamileliğin tadını bende çok rahatsızlandımmm haladaa kusmadığım gün yokk yeterki bebişler iyi olsnnn napalım anneleri katlanıcak

crayzyy 33 die biri var aşağıda aceba mersinden mi
ı: onuda nerden çıkardın kızzzecrin_bebek:

oo sizin durum vahım ben o kadar karıştırmıyom valla gayet resmıyızz bu konulardaa....

ayyy cnm allh yardımcınn olsunn seninki biraz çirkefmişşş benim kayınvalide iyidirr sağolsun karışmaz gelene gidene memnun olur bilhakis ama yinede uzak osla daha iyi olurdu ama gene hakkını yemiyeyimm ben hamile kaldığımdan beri hastayımm 1 ayı komalık yattım 15 gün o baktı bana 20 günde annemde kaldım köyde benim ev sobalı şimdide gelir hersabah içeri kömürümü getirir külü atarrr yapıyo kadın hakkını yemiyeyim allah tepemden vurmasın seninkiiinide allh ıslah etsin ne diimm o kaynanasından hiç çkmemiş heralde benimki çok çekmişş ondan kıyamıyo bize

birsen hamilelikte mide bulantısı ve kusma olunca bebek sağlıklı demekmiş
bende hiç bulantı fialn yok.
diğerleriide böleydi vala korkuom midem bulansa diom bulanmıooooo
yeterki sağlıklı olsun

ı: onuda nerden çıkardın kızzzecrin_bebek:

oo sizin durum vahım ben o kadar karıştırmıyom valla gayet resmıyızz bu konulardaa....

kız en ıyısını yapmıssın ben o hatayı bastan yaptım cok yuzverdım sımdı ceremesını cekerım hata bende yanı allahtan bısey oldugu zaman kocacım benım yanımdada yoksa ole olmasa ben bu ceneyle adamın basının etını yıyorum baska bırısı olsa gunde 10 ogun sopa yerdım herhal:roflol::roflol::roflol:

yok cnm bana kımse karışamıyoo o kadar tavız vermıyorum ben..biyere giderken eşimden başka kimseyede haber vermıyorum aslada vermem valla...gelen gidenden seslerı duyunca haberlerı oluyo ben 3. katta onlar 4. katta oturuyo çünküü..ben kapının delıgınden onlara kım gelıyo kım gııyo bakıyom amakaydirigubbakcemile3:1ninca:[/QUOTE]

kız benim kaynana nereye giderse bana haber veriyoo mecbur kalıyosun söylemeye gece eşimle dışarı çıkarken sölemıyoz da gündüz ben biyere giderken haber verıyomm vermesemde onun kapının önünden dışarı çıkıyom çöünkü görüyoo senii uyanık kapıcı senizemuszemus

kız benımkıde cok cekmıs ama o cektıklerının acısını cıkarıyo herhelde saolsun cok meraklı valla

birsen hamilelikte mide bulantısı ve kusma olunca bebek sağlıklı demekmiş
bende hiç bulantı fialn yok.
diğerleriide böleydi vala korkuom midem bulansa diom bulanmıooooo
yeterki sağlıklı olsun

evet öleymişş benim doktorumda onu dedi ama o bünyeden bünyeye değişiyo bitanemm benimm normalde midem çok hassastı hamilelikte girince beniiii yatağa düşürdüü dünde diyo doktorumm duzelmesi gerekiyodu diyo ama snein miden hassas çok o yüzden zor geçiyo dedi benim görümcem hiç bişi anlamadı ne bulantı ne kusmaa pazar günü camlarını sildi ptesi yürüyerek ağrısız sancısız doğuma süni sancıyla 4 kilo çocuk doğurdu hiç endişe etmeee allaha dua et yiyecek ekmeği varsa gelicek dünyaya

kız benımkıde cok cekmıs ama o cektıklerının acısını cıkarıyo herhelde saolsun cok meraklı valla

seninki meraklı melahattt mışşçok cnmmm bende çok iyiyimdir onlara karşı bir lafımı duymamışlardır daha ama bilirlerr çaçoroz olduğumuuu allta kalmıycamıı ama kayınvalidemin düşünceleri çok hoşuma gidiyo benimm ben diyo sana dırdır etsemmm sen gidip benim oğlumun başını şişireceksinn olan yine benim çocuğuma olacakk oğluma seni şikayet etsemm gene evinizin huzuru kaçıcak benim oğlum üzülecekk o yüzden iiiyi davranıyo ben dün oğlan olduğunu öğrendim direk aklıma kaynana olucağım geldi diyorumki anne ben senin gibi sabırlı kaynana olamam oda diyo olursun olursun öğrencenn

mudanya o trafta caanım evet
ben sahıl mannagı oldugum için çok begenmıştım orayı yaa...çok dınlendırıcı bı yerdiibayanssulusmile

ayy daha ne istiyonn kızz mıs gıbı kaynanan var demıcem annen varrr.....nazar degmesın ınşallahhep böyle devam edın....keşke bende ailem gibi biraz kabullenebılsem yada onlar bı sıcaklık göstersede buralar bu kadar sıkıcı gelmese yanlızlık kötu şey çünkü...allahdan annemler yakınlar yaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…