- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.961
nohut demek biz seninle aynı kaderi paylaşıyoz haaa alt üst oturyozzz nasıl karışıyolarrmıı bariii kim girdi kim çıktıı herşeyden haberleri oluyo o kötü işte bi yere giderken haber verıyosunn
birsen akıntım oldu ya benim ondan yat moduna girdim yoksam geserdim ne bolbol
ı: onuda nerden çıkardın kızzzecrin_bebek:crayzyy 33 die biri var aşağıda aceba mersinden mi
aynen canım bende sızınle aynı durumdayım sız altlı ustlusunuz o yıne ıı benım kapı karsım kapıyı acıyorum onu goruyorum kız bı yere gıderken sessız sessız gıdım dıyorum sankı kapıda dugme var cıktıgımı nerden duyuyo hemen anlamıyorum lap kapıyı acıyo bıde benımkı kap falanda dınlıyo kapıda degısık bı ayakkabı gormesın hemen kapıyı calıyo kım geldı dıye valla o ole yapıyo dıye kımsecıkler gelmez oldu evıme kız komsularımla bıle aramı bozdu onun yuzunden komsularım bıle gelmez oldu dogru duzgun
benım de kuzenım bursada oturuyordu hürriyet de gitdik bi ikii kez guzel yerler kızzz mudanya o tarafdaydıı dımı orayada gıtmiştik ama karıştırdım şincik orası çok güzeldı yaaa
aynen canım bende sızınle aynı durumdayım sız altlı ustlusunuz o yıne ıı benım kapı karsım kapıyı acıyorum onu goruyorum kız bı yere gıderken sessız sessız gıdım dıyorum sankı kapıda dugme var cıktıgımı nerden duyuyo hemen anlamıyorum lap kapıyı acıyo bıde benımkı kap falanda dınlıyo kapıda degısık bı ayakkabı gormesın hemen kapıyı calıyo kım geldı dıye valla o ole yapıyo dıye kımsecıkler gelmez oldu evıme kız komsularımla bıle aramı bozdu onun yuzunden komsularım bıle gelmez oldu dogru duzgun
tarsusa gitmişlerdir die tahmin ettim.yedi uyurlar var orda
eshab-ı keyf denioo
ı: onuda nerden çıkardın kızzzecrin_bebek:
oo sizin durum vahım ben o kadar karıştırmıyom valla gayet resmıyızz bu konulardaa....
ayyy cnm allh yardımcınn olsunn seninki biraz çirkefmişşş benim kayınvalide iyidirr sağolsun karışmaz gelene gidene memnun olur bilhakis ama yinede uzak osla daha iyi olurdu ama gene hakkını yemiyeyimm ben hamile kaldığımdan beri hastayımm 1 ayı komalık yattım 15 gün o baktı bana 20 günde annemde kaldım köyde benim ev sobalı şimdide gelir hersabah içeri kömürümü getirir külü atarrr yapıyo kadın hakkını yemiyeyim allah tepemden vurmasın seninkiiinide allh ıslah etsin ne diimm o kaynanasından hiç çkmemiş heralde benimki çok çekmişş ondan kıyamıyo bize
birsen hamilelikte mide bulantısı ve kusma olunca bebek sağlıklı demekmiş
bende hiç bulantı fialn yok.
diğerleriide böleydi vala korkuom midem bulansa diom bulanmıooooo
yeterki sağlıklı olsun
kız benımkıde cok cekmıs ama o cektıklerının acısını cıkarıyo herhelde saolsun cok meraklı valla
ben sahıl mannagı oldugum için çok begenmıştım orayı yaa...çok dınlendırıcı bı yerdiibayanssulusmilemudanya o trafta caanım evet
ayyy cnm allh yardımcınn olsunn seninki biraz çirkefmişşş benim kayınvalide iyidirr sağolsun karışmaz gelene gidene memnun olur bilhakis ama yinede uzak osla daha iyi olurdu ama gene hakkını yemiyeyimm ben hamile kaldığımdan beri hastayımm 1 ayı komalık yattım 15 gün o baktı bana 20 günde annemde kaldım köyde benim ev sobalı şimdide gelir hersabah içeri kömürümü getirir külü atarrr yapıyo kadın hakkını yemiyeyim allah tepemden vurmasın seninkiiinide allh ıslah etsin ne diimm o kaynanasından hiç çkmemiş heralde benimki çok çekmişş ondan kıyamıyo bize
slm cankuşlarrr nasılsınızz bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?