Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylanım sen yat modundayken haftasonları kocişle geziomuydun
nan benimki senin sölediklerine birebir uyuyoo.oturuncada kızıoooo yaa

bari diyim ki nohut kocişle gezmiş hafta sonları desem eyvahedigeldismile

:roflol:delüü yaaaa:))

valla sadece bı pazarı evde geçirdik cnm çok bunaldıgım için her hafta çıktık....ama eşine söle arabayı yavaş kullansınn nohutun eşi 50 üstüne çıkmıyomuş dekaydirigubbakcemile3
bu arada anneannem mersın de bılıyomusunn bır haftaır sölıcem unutuyorum hep:))

akannehirmaşallah kızzz

aynen cnmm...biz misafir olarak bıle görüşüyoruz denemezz be sadece ayın valıdem için çıkıyorum o kadarrgamyoncuiremsu

bızımde ole ıste sedece sabahları napıyosunuz dıye kapıyı calıyoum o da ezaman canım ısterse kapıdan konusuyoruz ıcerı gırmıyorum bıle

birsen kan şurubunu kan tahlilinde kansızlık söz konusu olunca mı veriolar canım
daha öncede duymuştum

evet cnmm öle verıyolar benmki 33 çıktı 30 dan aşağısı riskliymiş ama çokta depolarım dolu değil diye mecbur başlattıı günde iki şişe içmem lazım ama benim mide bozuk olduğu içinn hala 1 tane içiyorum dedi 5aydan sonra 2ye çıkarman lazımm bebek acımazz ne var ne yok emer dedi

ferplex mı içiyon kuzuu o çok inençç yaa gerçektenn..
ama ıhmal etme dr doru demiş neyın var yok alır erkekinnn

ferplex mı içiyon kuzuu o çok inençç yaa gerçektenn..
ama ıhmal etme dr doru demiş neyın var yok alır erkekinnn

ferimax kuşummm kız sizin doktorlarınızda verıyomu benimki cd sini verıyooo 4 boyutlu resimler cd deki görüntüde renklii doktorda pek bişi anlamıyorum eve gelince daha net oluyoo ay bibisini gördüm akşamdan beri izliyommm irkekimii

kaydirigubbakcemile3 sölerim bebem
yeterki çıkarsın beni, tın tın sürsün abarayı.bunalmaya başladım 2 gündeee
kıs aneannen ne gezio burda senin gelmeni tercih ederdiim kaydirigubbakcemile3

nohut demek biz seninle aynı kaderi paylaşıyoz haaa alt üst oturyozzz nasıl karışıyolarrmıı bariii kim girdi kim çıktıı herşeyden haberleri oluyo o kötü işte bi yere giderken haber verıyosunn

kız çiçekkk bizde gezıyoz arabaylaaa korkmaaa hendekli yol olmadımı bişicik omass insan evde bunalıyo

sülee süleeekaydirigubbakcemile3...anneannemın erkek kardeşi orda annemın dayısı yanıı gesmeye gelmişler ayy geçen bi yere gıtmişler sölüyodu ama unuttum bı turbeye neydı kız:uhm:
nohut demek biz seninle aynı kaderi paylaşıyoz haaa alt üst oturyozzz nasıl karışıyolarrmıı bariii kim girdi kim çıktıı herşeyden haberleri oluyo o kötü işte bi yere giderken haber verıyosunn

yok cnm bana kımse karışamıyoo o kadar tavız vermıyorum ben..biyere giderken eşimden başka kimseyede haber vermıyorum aslada vermem valla...gelen gidenden seslerı duyunca haberlerı oluyo ben 3. katta onlar 4. katta oturuyo çünküü..ben kapının delıgınden onlara kım gelıyo kım gııyo bakıyom amakaydirigubbakcemile3:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…