- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.981
h.b kuzummm nasılsın lekelerin kesildi dimiigülşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin canuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
hoşgeldin cnmm iyiyzz seni sormalı
aaaaaaaaaaaay inşallah birsencimm
bu sefer çok istiorum .allah hepimizin yüzüne baksın.görümcende
ne şanslıymış maşallah çok özenioorum böle duyduğum zman
benımde bulanmıyoo boşver kuzuu takma bu kadarr:hulya:birsen hamilelikte mide bulantısı ve kusma olunca bebek sağlıklı demekmiş
bende hiç bulantı fialn yok.
diğerleriide böleydi vala korkuom midem bulansa diom bulanmıooooo
yeterki sağlıklı olsun
hmm anladımmkaydirigubbakcemile3nohut 33 mersin plaka ya bebem
ondan didim
kaydirigubbakcemile3kız en ıyısını yapmıssın ben o hatayı bastan yaptım cok yuzverdım sımdı ceremesını cekerım hata bende yanı allahtan bısey oldugu zaman kocacım benım yanımdada yoksa ole olmasa ben bu ceneyle adamın basının etını yıyorum baska bırısı olsa gunde 10 ogun sopa yerdım herhal:roflol::roflol::roflol:
selam cnm nasıl oldunnslm cankuşlarrr nasılsınızz bugünn
seninki meraklı melahattt mışşçok cnmmm bende çok iyiyimdir onlara karşı bir lafımı duymamışlardır daha ama bilirlerr çaçoroz olduğumuuu allta kalmıycamıı ama kayınvalidemin düşünceleri çok hoşuma gidiyo benimm ben diyo sana dırdır etsemmm sen gidip benim oğlumun başını şişireceksinn olan yine benim çocuğuma olacakk oğluma seni şikayet etsemm gene evinizin huzuru kaçıcak benim oğlum üzülecekk o yüzden iiiyi davranıyo ben dün oğlan olduğunu öğrendim direk aklıma kaynana olucağım geldi diyorumki anne ben senin gibi sabırlı kaynana olamam oda diyo olursun olursun öğrencenn
h.b kuzummm nasılsın lekelerin kesildi dimii
h.b canım dünden daha iyim
oğluşun mu olacakmışş oh oh gelsin paşamızz :ecrin_bebek:
benımde bulanmıyoo boşver kuzuu takma bu kadarr:hulya:
hmm anladımmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
selam cnm nasıl oldunn
ayyyyyyyy imrendım vallabisde böle kaynana oluruz ınşallah:Saruboceq:
ayy daha ne istiyonn kızz mıs gıbı kaynanan var demıcem annen varrr.....nazar degmesın ınşallahhep böyle devam edın....keşke bende ailem gibi biraz kabullenebılsem yada onlar bı sıcaklık göstersede buralar bu kadar sıkıcı gelmese yanlızlık kötu şey çünkü...allahdan annemler yakınlar yaa:Saruboceq:
kızlar en artık kaçarr kahvaltı dua benı beklerr öpüyorum siziiii
evet teyzesiiii erkekimizz geliyomuşşşş aman iyi ol cnmm allh iyilik versin
:a015:
afiyet olsun kızlarrr ben bitridm o işi ilacımı içicem hade kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?