Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aaaaaaaaaaaay inşallah birsencimm
bu sefer çok istiorum .allah hepimizin yüzüne baksın.görümcende
ne şanslıymış maşallah çok özenioorum böle duyduğum zman

ayy daha ne istiyonn kızz mıs gıbı kaynanan var demıcem annen varrr.....nazar degmesın ınşallahhep böyle devam edın....keşke bende ailem gibi biraz kabullenebılsem yada onlar bı sıcaklık göstersede buralar bu kadar sıkıcı gelmese yanlızlık kötu şey çünkü...allahdan annemler yakınlar yaa:Saruboceq:[/QUOTE]

doğru söylüyosun iyi anlaşıyoruz zatennn bakalım bebiş oluncada böle olur inşş benim annemler uzak cnm köyde oturyo annemm ama arabayla 45 dk 1 saatt en fazlaa yinede aynı şehirde olmaya benzemıyo hiç ablamlarda kırklarelide ben yanlızım burda mecbur onlara sığınıyosun kötü davransalar onlarada sığınamıycamda

aaaaaaaaaaaay inşallah birsencimm
bu sefer çok istiorum .allah hepimizin yüzüne baksın.görümcende
ne şanslıymış maşallah çok özenioorum böle duyduğum zman

inşşş cnm bu sefer kucağında görürsün sağ salimm he görümcemm çok şanslı valla bende kıskanıyorum onu bu konudaa hiç bişi anlamadan çocuk doğurdu iki tane

birsen hamilelikte mide bulantısı ve kusma olunca bebek sağlıklı demekmiş
bende hiç bulantı fialn yok.
diğerleriide böleydi vala korkuom midem bulansa diom bulanmıooooo
yeterki sağlıklı olsun
benımde bulanmıyoo boşver kuzuu takma bu kadarr:hulya:
nohut 33 mersin plaka ya bebem
ondan didim
hmm anladımmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
slm cankuşlarrr nasılsınızz bugünn
selam cnm nasıl oldunn

ayyyyyyyy imrendım vallabisde böle kaynana oluruz ınşallah:Saruboceq:

doğru söylüyosun iyi anlaşıyoruz zatennn bakalım bebiş oluncada böle olur inşş benim annemler uzak cnm köyde oturyo annemm ama arabayla 45 dk 1 saatt en fazlaa yinede aynı şehirde olmaya benzemıyo hiç ablamlarda kırklarelide ben yanlızım burda mecbur onlara sığınıyosun kötü davransalar onlarada sığınamıycamda[/QUOTE]

doruu cnmma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…