Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kelebeenn ortada kalmış bebem ondan sorum hayırlısı tatlımm inş. iyi haberler alırız sizlerden bizden geçti bu ay

ne belirti var ya banada diyiverin bakem
ne stresi alınganlığı be kuşum kim o

kelebeenn ortada kalmış bebem ondan sorum hayırlısı tatlımm inş. iyi haberler alırız sizlerden bizden geçti bu ay
Niye geçtiki hastalandın mı? Kan testi yaptırmıştın ondan mı ööle didin? Ayy senin çizelgen de çok cici ya ortada kalpler varya yumurtlama zamanında o çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

Niye geçtiki hastalandın mı? Kan testi yaptırmıştın ondan mı ööle didin? Ayy senin çizelgen de çok cici ya ortada kalpler varya yumurtlama zamanında o çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

evet canım olsa çıkardı mutlaka kanda daha hastalanmadım
saol kuşum bende kurcalarken buldum çizelgeyi hoşuma gitti yaptım işte
bide bebişlerimiz gelse de onlar içinde yapsakkboshayallersmile

evet canım olsa çıkardı mutlaka kanda daha hastalanmadım
saol kuşum bende kurcalarken buldum çizelgeyi hoşuma gitti yaptım işte
bide bebişlerimiz gelse de onlar içinde yapsakkboshayallersmile
Ay evet yaa ben de bebiş çizelgesi yapmak istiyorum adet için gün saymak hiç eğlenceli diil bebiş için sayarız inşallah yakın zamanda. Sanırım sen de2 aydır korunmuyodun. Biz de 2 aydır çalışmalardayıs.

evet canım 2 aydır istiyoruz 3 olacak işte nisan ayıyla daha önce nasıl korunuyodun sen
:mymeka:bu kocamaaaaa

ne oldu kuşum niye tokatladın koçişini kızdırdı mı senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…