- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.221
Benim çizelgem kelebeem var ya altta şekercim 22. günümdeyim. 8 gün fln var sanırım. Ama belli de olmas benimkikuzuuu senin adete ne kadar varr
inşş gerek kalmaz cnmmmm sor bakalımmm ama gelmedi daha bişii atmadınmı daha
Benim çizelgem kelebeem var ya altta şekercim 22. günümdeyim. 8 gün fln var sanırım. Ama belli de olmas benimki
Kız serap olabilerde zaten şu adetle hamişlik durumunun belirtileri bensio ya sinir oluyorum belki de stres alınganlık kısmı da bensiodur
evet kuzuuu belli mi olurr
sendende bekliyos artık güzel haberler nisanın ilk hami şi sen olursun inş. Bebemm:lepi:
benim çizelgem kelebeem var ya altta şekercim 22. Günümdeyim. 8 gün fln var sanırım. Ama belli de olmas benimki
kız serap olabilerde zaten şu adetle hamişlik durumunun belirtileri bensio ya sinir oluyorum belki de stres alınganlık kısmı da bensiodur
E kasıkağrısı bel ağrısı akıntı gaz fln diyo ya hamiş arkadaşlarımız adetlenmeye yakında oluyo benser belirtiler. Ondan didimne belirti var ya banada diyiverin bakem
ne stresi alınganlığı be kuşum kim o
E kasıkağrısı bel ağrısı akıntı gaz fln diyo ya hamiş arkadaşlarımız adetlenmeye yakında oluyo benser belirtiler. Ondan didim
Niye geçtiki hastalandın mı? Kan testi yaptırmıştın ondan mı ööle didin? Ayy senin çizelgen de çok cici ya ortada kalpler varya yumurtlama zamanında o çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kelebeenn ortada kalmış bebem ondan sorum hayırlısı tatlımm inş. iyi haberler alırız sizlerden bizden geçti bu ay
O dageçmişi okuyodur ona da özetliyelim kaydirigubbakcemile3Sultan nİye Çıkmıyom kuŞum yukarı ya
Niye geçtiki hastalandın mı? Kan testi yaptırmıştın ondan mı ööle didin? Ayy senin çizelgen de çok cici ya ortada kalpler varya yumurtlama zamanında o çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
o dageçmişi okuyodur ona da özetliyelim kaydirigubbakcemile3
Ay evet yaa ben de bebiş çizelgesi yapmak istiyorum adet için gün saymak hiç eğlenceli diil bebiş için sayarız inşallah yakın zamanda. Sanırım sen de2 aydır korunmuyodun. Biz de 2 aydır çalışmalardayıs.evet canım olsa çıkardı mutlaka kanda daha hastalanmadım
saol kuşum bende kurcalarken buldum çizelgeyi hoşuma gitti yaptım işte
bide bebişlerimiz gelse de onlar içinde yapsakkboshayallersmile
Ay evet yaa ben de bebiş çizelgesi yapmak istiyorum adet için gün saymak hiç eğlenceli diil bebiş için sayarız inşallah yakın zamanda. Sanırım sen de2 aydır korunmuyodun. Biz de 2 aydır çalışmalardayıs.
:mymeka:bu kocamaaaaa
evet canım 2 aydır istiyoruz 3 olacak işte nisan ayıyla daha önce nasıl korunuyodun senAy evet yaa ben de bebiş çizelgesi yapmak istiyorum adet için gün saymak hiç eğlenceli diil bebiş için sayarız inşallah yakın zamanda. Sanırım sen de2 aydır korunmuyodun. Biz de 2 aydır çalışmalardayıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?