- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.181
normal o zaman cnm ii değerinn
Özelden kastın neydi canım?
Bide şimdi orhan beyin benden istiicee test fiyatlarını biliyosan yazarsan çok ii olur canım yaa ay sonu ay başı durumu malum ödemelerimi ona göre ayarlarım süprisle karşılaşmiim
Hee uygunmuş o zaman biri 200 e sperm testi fln yaptırmış ööle okumuştum da merak ettim bu testler bu kadar pahalımı diye. Şifa lab. dediğin şifa hastanesinin lab.ımı? Yoksa o isimde ayrıca bi lab. mı var?ay benimde tam aklımda yok ama ilk istiyceği yumurtluyomusun die bi testt 30 du galiba o sonra eşinden istncek oda 30 galibaa ya onun gönderdiği yere gidersen adama diyosun orhan bey gönderdi indirimli oluyo şifa labarotuvarında yapılıyoo hepsi aklımda değil cnm ama öle uçuk fiyatlarda değil
Normal kız deĞerlerİn eylemcİm
Hee uygunmuş o zaman biri 200 e sperm testi fln yaptırmış ööle okumuştum da merak ettim bu testler bu kadar pahalımı diye. Şifa lab. dediğin şifa hastanesinin lab.ımı? Yoksa o isimde ayrıca bi lab. mı var?
1,5 yıldır çorludayım ve her haltıma şimdiye dek hep İstanbula gittim eskisi gibi. O nedenle burdaki yerleri pek bilmiyorum. Vatan hastanesini de mesela bu siteden öğrendim. O nedenle herşeyi soruyorum canım çorluyu pek bilmediimdenözelden kastım özel labarotuvarda yaptırdımmm çabuk alayım diye hamilelik için istanbul labarotuvarında yaptırmıştım orhan beyın devamlı gönderdiği ertesi gün çıkar dedii orda 20 liraydı ama ben hemen öğrenim diyee diğerine gittim
hee uygunmuş o zaman biri 200 e sperm testi fln yaptırmış ööle okumuştum da merak ettim bu testler bu kadar pahalımı diye. şifa lab. Dediğin şifa hastanesinin lab.ımı? Yoksa o isimde ayrıca bi lab. Mı var?
Hooşgeldin şekeerrslm kıslaaarr kahvemi içtim geldimmm
o ne be tek tekmi saymşlar el işçiliği almışlar galiba okadar
fatoş ekkledim kuşum
kıslar beni görmeyenler bakanilir tanıştığıma memnun oldum şimdikten
sora gene eklerim
o ne be tek tekmi saymşlar el işçiliği almışlar galiba okadar
baktım bile canım sende tam hayal ettiğim gibisin çıtıpıtı şirine bayanssulusmile:CüvCüv::CüvCüv:
Ay ii bare bazen diyorum ya çok para gerekirse de yetemessek die inşallah aşılama tüp fln gerek kalmadan olur da destek gerekmesyok kızz pahalı değill öleee korkma bende çok korkuyodumm zorluycak bizi madden diye ama değil ölee şifa özel labarotuvar cnm belediyenin karşısındaa kızılay binası falan var oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?