Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

olsun cnm yaa ne merak edersen sorrr azcık faydamız oldumu ne mutlu birbirimizeee

Hooşgeldin şekeerr
h.b tatlımm

kıslar ben birasdan mama mı yiem şimdiden haber verim

gülşen afiyet ossun kuşum bende günde 1 tane türk kahvesinden vazgeçemiom

saol bebemm ben tam tiryaki değilim genelde akşamdan içerimde komşu çağırmıştı onda içtim günde 1 tane faydalıymış zaten sindirimi kolaylaştırıyomuş

neyse kımsenın benımle konuscagı yok duayı bırakıp ıkı lakırtı yapmaya gelıyom kımsede tık yok hade sonra gorusuruz

inşş gerek kalmıycakk cnmm merak etme sennn bana da 3 aylık dönemde kalamasydım aşılama diycekti ama yaptırmıycaktım hemen ben bekliycektim
Büyük konuşmiim ama bende 3ayda yaptırmam diye düşünüyorum beklerim biras daha ama yinede Allah o kararı vermek zorunda bırakmadan hamile kalsam daha iyi tabe. Hem sağlık hem yaş hem de semt olarak özelliklerimizin bensedii birini bulmuşkene bende daha bişiyler soriim bare kaydirigubbakcemile3 özele msj atçam

inşş gerek kalmaz cnmmmm sor bakalımmm ama gelmedi daha bişii atmadınmı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…