- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.201
1,5 yıldır çorludayım ve her haltıma şimdiye dek hep İstanbula gittim eskisi gibi. O nedenle burdaki yerleri pek bilmiyorum. Vatan hastanesini de mesela bu siteden öğrendim. O nedenle herşeyi soruyorum canım çorluyu pek bilmediimden
h.b tatlımmHooşgeldin şekeerr
kıslar ben birasdan mama mı yiem şimdiden haber verim
gülşen afiyet ossun kuşum bende günde 1 tane türk kahvesinden vazgeçemiom
Ay ii bare bazen diyorum ya çok para gerekirse de yetemessek die inşallah aşılama tüp fln gerek kalmadan olur da destek gerekmes
neyse kımsenın benımle konuscagı yok duayı bırakıp ıkı lakırtı yapmaya gelıyom kımsede tık yok hade sonra gorusuruz
Büyük konuşmiim ama bende 3ayda yaptırmam diye düşünüyorum beklerim biras daha ama yinede Allah o kararı vermek zorunda bırakmadan hamile kalsam daha iyi tabe. Hem sağlık hem yaş hem de semt olarak özelliklerimizin bensedii birini bulmuşkene bende daha bişiyler soriim bare kaydirigubbakcemile3 özele msj atçaminşş gerek kalmıycakk cnmm merak etme sennn bana da 3 aylık dönemde kalamasydım aşılama diycekti ama yaptırmıycaktım hemen ben bekliycektim
Dilayın adeti mi yaklaşıyodu acabaa ona da çizelge yapalım, çizelgelerimisden anlarıs stress durumumuzu kaydirigubbakcemile3KIZ DİLAY NE BU ALINGANLIK BEN NE EDYİM BİDE ÇALIŞIYOM :1no2:
Dilayın adeti mi yaklaşıyodu acabaa ona da çizelge yapalım, çizelgelerimisden anlarıs stress durumumuzu kaydirigubbakcemile3
Dilayın adeti mi yaklaşıyodu acabaa ona da çizelge yapalım, çizelgelerimisden anlarıs stress durumumuzu kaydirigubbakcemile3
YA HAMİŞSE ohaoldumsmile
Büyük konuşmiim ama bende 3ayda yaptırmam diye düşünüyorum beklerim biras daha ama yinede Allah o kararı vermek zorunda bırakmadan hamile kalsam daha iyi tabe. Hem sağlık hem yaş hem de semt olarak özelliklerimizin bensedii birini bulmuşkene bende daha bişiyler soriim bare kaydirigubbakcemile3 özele msj atçam
inş. bu ay bereketliydi onada vurmuştur belkimm
yaneee demüü olar olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?