- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.481
evet canım yat sen yıne..dınlenmış olursun bıryandan da
yok bırsencım olamadım..:gitme:çok korkuyorum...olamam gerekk...netten arastırdım..adet olmayınca dunya kadar hastalı belırtısı var..
umarım olurum bugun arkadasım...Şeniz
günaydın kızalr adiemircim sen kandan mı gebelık testi yapmıştın canım hamıle olmadıgın kesin mi
inşşşş olursunnn cnmmm bi sorun yokturr yaaa ayy ben aylarca adet olmuyodumm senin bu düşükten kaynaklanıyo kesinnn düzelirrr merak etme
günaydın kızalr adiemircim sen kandan mı gebelık testi yapmıştın canım hamıle olmadıgın kesin mi
aaaaaaaaaaaay çok şükür canım
aniden karar verdiniz yani
iyi yaptınız
bisimde 8 haftada böle olcek artıkım taşınırıs habire duktura korkudan
evet canım ya..kanda bakıldı 23 unde..
ama negatıf..yohhhh...
cancan cım dua et banada adet olam bende...
sen nasılsın ..hamılelık nasıl gıdıyor sekercım..vereliniortak
ohh gözünn aydınn cnm belkide ondandııı ayy akıntı çok olucak şimdiii normal akıntı baya oluyoo yattt şekerim yat nasıl olsa anneciğin yanında bebişee büyükler örürrr cnmm ben istesem yaparım aslında ama keyfımm yokk el işi görmek bile istemıyom bu aralarr bebiş olsunda bol bol gezersinizz içime senin kızın oluıcak gibi doğdu benimmm çiçekkk
:roflol::roflol::roflol:ayy bıde bısım doktorumuz çıkmıştı.başka bı dr geldı görmen lazım kadın duymuyoo bıde ayakda uyuyo ılk gittigimizde yatıyodu sanırım içeri bi girdi esneye esneye....eşim bana bakıyo ben eşimekaydirigubbakcemile3bişey söyluyom hııııııı dıyo bı daha anlatıyom:ecrin_bebek:
ya içimden dedım benı ultrasona sok da başka bişi istemiyom senden ultrasona gırdık işte baktı 11 haftalık dedi sonracıgıma yasaklara devam dedikaydirigubbakcemile3veee yatak istirahatıne devam uzun bı muddet dedibende işime gelen yerlerını duydum işime gelmeyenlerı dinlemedımsempatiksalakcinniagrı kesıcı yazdı tereddut ettım gacı uykuluydu dıye almadım abımın kız arkadaşı hemşire ona sordum oda hamılelıkde ne kadar kullanmasan o kadar ıyı dedı..dayanılmazz sa agrıların başla falan edı ama kullanmıcam zaten bır suru ılaç içiyorumm bölee iştee matrak bi akşam geçirdik dr çıktık eşimle ben affalladık zatııı bu neydı yaa dıyeeaklinialirimsmileahh canım dr ne kadar da ıyı oysaaaaŞeniz
tosti ya bebiş olunca terkeettin bizi
seni kasım annelerinde görüorum
ama bizide bırakma canım yaaa
iyiyim bende canım hamile değil gibiyim maşallah 6 haftalık oldu 8 haftalık olsun öle dr gidicem kalp atışlarını duycam inş. canım senın kaç günün geçti
ayy bıde bısım doktorumuz çıkmıştı.başka bı dr geldı görmen lazım kadın duymuyoo bıde ayakda uyuyo ılk gittigimizde yatıyodu sanırım içeri bi girdi esneye esneye....eşim bana bakıyo ben eşimekaydirigubbakcemile3bişey söyluyom hııııııı dıyo bı daha anlatıyom:ecrin_bebek:
ya içimden dedım benı ultrasona sok da başka bişi istemiyom senden ultrasona gırdık işte baktı 11 haftalık dedi sonracıgıma yasaklara devam dedikaydirigubbakcemile3veee yatak istirahatıne devam uzun bı muddet dedibende işime gelen yerlerını duydum işime gelmeyenlerı dinlemedımsempatiksalakcinniagrı kesıcı yazdı tereddut ettım gacı uykuluydu dıye almadım abımın kız arkadaşı hemşire ona sordum oda hamılelıkde ne kadar kullanmasan o kadar ıyı dedı..dayanılmazz sa agrıların başla falan edı ama kullanmıcam zaten bır suru ılaç içiyorumm bölee iştee matrak bi akşam geçirdik dr çıktık eşimle ben affalladık zatııı bu neydı yaa dıyeeaklinialirimsmileahh canım dr ne kadar da ıyı oysaaaaŞeniz
kıs yakında doktora gitces kendi işimisi kendimis görces kaydirigubbakcemile3
sen uyu ben ultrasonu kullanıp gitcem dices yani o dereceeeeeekaydirigubbakcemile3
ayy aynen işte canım bıde yaşadıgım kötu tecrübe tuz bıber oluyo valla...ama saglıkla kucagımıza alıcaz ınşllah bebişlerimiziii inanıyorrum bunaa:Saruboceq:gözün aydınn cnmm benimde çok ağrıyoo belimmmm kalçamın içinden sol bacağımm kasıyooo bende herakşam eşime diyom acaba bişimi olck diyee böle tereddütlü yaşamakta çok zor oluyo yaa dr bana rahat ol diyoo ama olamıyorum heran bişi olucak gibime gelıyo
ayy dun gördum çok rahatladım adılemırımm yaaa valla korkmuştummşutarafagittikorkma nohutum..saglıklıdır bebişin..Şeniz
o akıntı bende de oluyo canım normal zaten hatta bazen çok yogun olabılıyo:))birsenciiiiiim
akıntım var ama artık rengi baya açıldı kahverengiden normal akıntıya dönüyo yani
demekki adet döenmim die diyorumm.aman yine gelmesinde ben hala yat modundayım canım
bebeğede bişi öremem bilmem heç öle şeylerii .gesmeyi dolanmayı iyi bilirim amaaaa
anammm cnm benım yaaaaa bende onu osledım vallaa...delsın delsınnn...nann onane kocenın amcası olmuşse...ditsin o kocasının yanına adam da çok öslemıştır emınımmm:))nann ben olsam dayanamamm ha artık fatıh olmadan yataga da gıramıyom yatamıyom da bız fena alıştık herhallkaydirigubbakcemile3ceylanım pelin gelcekmiş dün haberleştik
öslemiş bise dayanamadı ben demiştim kaydirigubbakcemile3
hatta dün girmeye çalıştı arıza vardı yaaa girememdi
bugün gelir die düşünüooom
bugün gidion eve diiddiiim
yok dedi.kocasının amcası ölmüş gitmicejkmiş.gelsin dicem nan kocayı bıraktııı okadar evine gitsin.
ben çatladım beaaaa aklinialirimsmile
tostii
4+6 canım
pzt si doktora gidiom ben.
sen geç gidip toptan halledim diosun yani.
bis önce kese sora kalp atımı gidip gelces canım
herşey yolunda olsun da gideris
dilekcim sen taktın bu adete ya gelesi varsada gelmiiii diyim sana
ascık unutmaya çalış bideeeeeeeeeeeeeeeee havalardanda olabilir bence bişeycik yok
şu nette bilgileri okuyupta kendine uygulama canım valaa heç gelmez görürsünnlmaz:
canmcımm kız geç döllenme olabılır mı dıye düşünüyorum amaaCADIARZUbenım ılk kan testım negatıf çıkmıştı haırlayanlar olabılır belkı 1 sonra başka bi hastanede yaptırmıştın hafıf derecede pozitif demişti sonra yavaş yavaş yukselmişti degerlerim olabılırmı acepp...yada çok kafaya taktın stresden gelmıyo çiçegenn dedigi gibi o da buyuk bı ıhtımalllevet seker beklenen adet tarıhının 10 gun geçmesını bekle..ancak o zaman gorulebılıyor ..en erken yanii o zaman gorulıur...
..ne gune gelcek doktor kontrolun o saman..
benım adetım geçelı 5-6 gun oldu seker:gitme:
kıs yakında doktora gitces kendi işimisi kendimis görces kaydirigubbakcemile3
sen uyu ben ultrasonu kullanıp gitcem dices yani o dereceeeeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?