Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allah bin kere razı olsun canım hepinizden yaaa cok saolunnnnnnn çokkkk a.s. a.s. a.s.

çiçekim naber bende kabızım ya ağlayasım geliyo :bbo:10 gündür falan geçmedi gitti..tuba komposto demiş yapim barii bende

tubiş naber canım benim :lepi:

canım nasılsın=))bebiş nasıl=) evet komposto çok iyi geliyo...şimdiden dikkat edin doğumdan sonra hiçççç olmamanız lazımm..kuru erik...kuru incir de olabilir.

sağol canım yaa bu çiçek gacısı hiç söylemiyo banaaa bakkk..rahimi güçlendiren neymiş

günde bir kivi yemek rahmi güçlendiriyormuş canım, birde bende daha önceden kabızlık sorunu olmuştu canım günde bir kivi ile bu sorunu çözmüştüm ben. nasıl gidiyor hamileligin canım ben daha beklemedeyim ayın 4ü benim , ama yüzümde bir tane sivilce çıktı adaba adetmi olcam

asnilim bendede çıkmıştı ya gocamaaaaaaaaaaaaaaan sivilce
oan takılma ama belirtilerede takılma
bana sölediklerini hatırla lüfteen tamam mıı

kıslaaaaaaaar
bişi öğrendim
aadetten sonra bebek çalışmaları süresince
çayınıza 1 karanfil atın.karanfilin faydaları arasında varmış kolay hamile bırakıomuş
bu sitede okudum sora araştırdım
bi kaç fincan için gün içinde çok da içmeyin
tadıda güüsel olur ama
adetliyken başlayın canlarııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…