Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy bii tekk çiçek melikecim naber demişşşş ayy cok saolun kızlarrrrrr yaaa allah razı olsunnnnn

buralardayım canım nasıl olayım dolanıyom işte sınavıma bi hafta kaldı hafta ya bu saatlerdeeeeee ayyyyyyyyyy cok sterse girdim ben yaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile senağlama akannehir

ay canım allah kolaylık versın allah zihin acıklıgı versın bı cırpıda sınavı alıp cık zorlanmadan inş.

kız doğum günü hediyesini verdin işte bundan güzel hediyemi olur.... Rabbim size birlikte yaşayacağınız uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin canım

evet canim keske biraz daha gec ogrenseydim bebisi o zaman dogum gunune kadar saklardim
sonra gobusume kurdela baglardim, birde kart yazardim, super olurdu

ayy bii tekk çiçek melikecim naber demişşşş ayy cok saolun kızlarrrrrr yaaa allah razı olsunnnnn

merhaba canım ya bişey soracaktım ama. sen polislik sınavına giriyorsun ya bankacı yazıyor burda. sen şimdi bankadamı çalışıyorsun canım. bide dikkatimden kaçmadı kaç gündür yoktun

evet canim keske biraz daha gec ogrenseydim bebisi o zaman dogum gunune kadar saklardim
sonra gobusume kurdela baglardim, birde kart yazardim, super olurdu

çok sevindim canım geçmişin hepsini okuyamadım şimdi , demek seninde bir beben olacak Allah saglıkla kucagına almayı nasıip etsin canım ne zaman yaptın sen testi :) şimdi gördüm çok sevindim canım kocanın dogum günüde kutlu olsuna.s.

tubiş ben tekrar albüme foto koydum
silmiştim ytine koydum
canum beni görmek istersen bakabilirsin
sen de koyda miinnik kuşum ben de sana bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…