Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçekkkk ya sormayı unuttum , şimdi bende sivilce çıktı adetimede bir hafta var acaba bu adet olcagımın belirtisimi?

hadi melikemm
sınavı kazanda görem seni korkma dua oku bolca tamam mı

allah bin kere razı olsun canımcım ya bu dısardan okumak basa bela kuzenim ankarada rehber ögretmeni bana diyokii iyi cesaret melike çok zor dısardan okumak diyo bak ben iki yıl urfada harranda okudum 75.puanla geciliyo sınavdan ve klasik soru burdaysa 50 puan vee test kolay gibi duruyo puanlama sistemi lakin kendin evde kendi yönteminle calışıyosun ve ben ilk defa soru tarzlarıyla karsılasacam vaktimin hala büyük cogunlugu burda geciyo bagımlılk yaptı burası çıksamda aklım burda yaaa aglamak istiyorummmsenağlama senağlama senağlama

asnil hoşgeldim canımcım
bi kaç gün önce başladım datlum
rahmi kuvvetlendiriomuş hamileliktede iyiymiş

bide kıslar adet olduktan sonra yumurtlamaya kadar daha doğrusu çalışma süreleri boyunca
günde bi iki fincan çay için
1 fincana 1 karanfil atın
karanfilin faydaları arasında okudum.kolay hamile bırakıomuş.
sitede okudum.
aklınızda bulunsun

merhaba canım ya bişey soracaktım ama. sen polislik sınavına giriyorsun ya bankacı yazıyor burda. sen şimdi bankadamı çalışıyorsun canım. bide dikkatimden kaçmadı kaç gündür yoktun

yoo canım hep burdaydım evet adanada özel bi bankada okul bitince calıştım gişe personeliydim sonra evlenip adanadan mersine gelme durumu olunca çıktım hiç yaramı desmeyinnn evet şimdi eşimle ortak karar aldık ben işletmeyi tamamlayıp polislige giricem ablam komser 3 abim askeriyede biri koruma ikisi komutan anlıcagın bi tek ben kaldımmmmsenağlama senağlama senağlama

tamam canım.ama güzelçekeyim sonra.söz fotoğraf koyarım..ya beni görsen var ya...milyon tipliyim...küçük.minikim birazkaydirigubbakcemile3

ağlama melikeeeem yaaa
ama buranın bağımlılık yaptığını biliom
ben şimdi banyo yapcam artıkım kuktuuum vala.
ama kalakmıom

ağlama bol bol dua et için huzur bulsun bende senın için dua edicem canım merak etme bak gor kazanıcaksın

inşallah bitanem allah razı olsun canım yaaa bu yıl bu sınıfı gecmem lazım allahın izniyle çünkü yeni yıla 4 te olucam inşallah ve bi yandanda kpss ye hazırlanıcam uff yaa ne cok yapıyom ben böleeeemafoldumben

çiçekim naber bende kabızım ya ağlayasım geliyo :bbo:10 gündür falan geçmedi gitti..tuba komposto demiş yapim barii bende

tubiş naber canım benim :lepi:

ağlama canım yaaa. stres yapma bak stres yok... hadi bakim dua oku biraz rahatla

ya canım kayınbabam rahatsızlandı bide üstüne hep onla ugrasıyoz daha yeni gittiler onlarla ilgilenmek zorunda kaldım hep şimdi salı günü tekrar gelicekler ve persembe gidicekler tamam hep kalsınlar ben bakarım ama sınavım var yaaa anlatamam halimiiiiiii

çiçekim naber bende kabızım ya ağlayasım geliyo :bbo:10 gündür falan geçmedi gitti..tuba komposto demiş yapim barii bende

tubiş naber canım benim :lepi:

eylem canım sende çicek gibi günde bir kivi ye bir iki tanede kuru kayısı kabızlık problemin biter

canım benim kazanacaksın stres yapma boşuna. ben inanıyorum. sende inan ve rahatlaaa. bak bu perşembe benim adetim birmiş olacak sana bol bol dua edecem. ekstra bak hem çocuk için hem sınav. hadi gül bakim birazzz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…