- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.761
allah korusun canım senin bebişine ve diğer bebişlere hepimiz dua okuyoz allahım koruyacak onları olumunekankayizsmile
atştırmalık bırseyler yanında olsun..bastırı açlıgını..
hatta bol elma portakal vs.
saglık ıhmal gelmıyo bebemmm
çiçegemmm lütfen bak hep olumsuzları çekme kendıneee...okuma böle şeylerı bı dahaa bak bozuşucazzz herkez de aynı şey olcak dıye birşeyy yokkkk....webcam dan bebişini gösterecegın gunlerıde görücemmm hatta misafir oluruk belkııı ohhh ohhh:teytey:
ayy çok hoşuma gitti dilayım
döv kıs dövkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız çiçemm kotuye ve kendıne yorma herseyı bakım aaa sız bugun benı kızdırıyonuz heeeeeee
kız çiçemm kotuye ve kendıne yorma herseyı bakım aaa sız bugun benı kızdırıyonuz heeeeeee
3 aydır kloemn tedavisi uyguluyoruz bu ayda olmazsa dr um rahim filmi çekicez dedi bende pek istemiyorum onu açıkçası korkuyorum inş. bu ay tutarda gerek kalmaz
inşallah tutmustur bu ay...
aslında 3 ay bebek olmaması içinnormel degılmı..benım kardesımde ıstıyor..4 aydır olmuyor...sızın dohtur acele edıyor acep..genelde bıras bekleyın dıyorlar ya...
ayy sorma cnm yaa napımm canım çektııı
kaydirigubbakcemile3 o zaman bı muddet daha yyebılırımmm
nann ben kendı sesımı kayıtlarda falan duyunca bu kım nann dıyorumm o kadar yaniiii:roflol:
rahatlatabılıyosam ne mutlu bebemmm..
her zamana kuzuu ne tişekkürüüübuyrunnnnnnnnn
ohhh çiçekk senıde fırçaladı dılayyyy:umursamaz:
aslında 3 ay bebek olmaması içinnormel degılmı..benım kardesımde ıstıyor..4 aydır olmuyor...sızın dohtur acele edıyor acep..genelde bıras bekleyın dıyorlar ya...
tedavi 3 aydır görüyorum ama onun öncesinde 8/9 ay korunmadık geen hamile kalamadım dr o yüzden dedi sanırım
fırcalarım valla bak zaten barut gıbıyım hepinizi düverim haaaa
fırcalarım valla bak zaten barut gıbıyım hepinizi düverim haaaa
inşallllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah serabım
senin dediğin gibiymiş akıntım da buda öle olur inşallah
kız dilek kim yazdı benım adıma onu ben klomen falan kullanmıyorum rahım fılmıde cektırcegım falan yok ayyy neler oluyo beeeee
tedavi 3 aydır görüyorum ama onun öncesinde 8/9 ay korunmadık geen hamile kalamadım dr o yüzden dedi sanırım
hakkından hayırlısı olsun ınşallah canımcımmmolumunekankayizsmile
tamam o zaman..
bu ay belkım olmustur bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?