- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.741
allah bılır seker. süphen vardsa yarın bır test yap..
adetın duzenlımıdır pekı..sempatiksalakcinni
istanbulun nıresındensın bacım..:kedi:bu hafta iki üç kere dondurma yedim belkim o yaptı yada çok gezmekten üşüttüm
valla öleeeeekaydirigubbakcemile3 pek bı nazlı gelıyo sesınn..yada benım sesım çok kaba senınkı fazla ince gelıyokaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
senlede mi nazlı konuşuom kıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladım.dondurma ıçın erken degıl mı ...bilmiyorumkismile
ben üşüyom bacım..yıyemem daha..
yok şişkinlik derken karnın şişmedi sadece hani insanın karnı sıkışır şişkinlik hissi olurya ondan bahsetmiştim
yaaa aç bırakma kendınııı kalkk bişlerr yee hadıı sonrada nane lımonunu yapp ayyy yakın olsaydık da ben yapaydım sana yaaaaŞeniz
bı test yap canım
cnm abım bugun evdeye gırgır şamata kuduruyoz öleee....akıntın normal dönmüşş bak geçti gitti işte bebemm bundan sonrası çokk guzel olcek merak etmeeee:lepi:
bugun çokkkk ıyıyım cnm dun bebişi gördüm rahatladım bugun de çok pozitifim allah bozmasın sen nasılsın bakemm
selam cnm hoşgeldınnn
ayy aynen kuzu yaaa onların elı bı başka lezzetlı oluyooocokacimcoookne demek bebem
annem gidince benimde canım istemiyebilir
onun elinden yimek güsel oluooooo
dilekçim hoşgeldin canım
valla öleeeeekaydirigubbakcemile3 pek bı nazlı gelıyo sesınn..yada benım sesım çok kaba senınkı fazla ince gelıyokaydirigubbakcemile3
ayy bende daynamadım yedım az önce ve çok üşüdüm gerçekden bı sorun olmaz inş.
hosgordum canım...nassın ..dilekçim hoşgeldin canım
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencanım çok istiyodu kuşum ya içim yanıyodu iyi gelmişti ozaman ama şincikte boğazlarım yanıyo :sm_cool:
gözü doymuyo karnı almıyo hesabı :lepi:
valla öleeeeekaydirigubbakcemile3 pek bı nazlı gelıyo sesınn..yada benım sesım çok kaba senınkı fazla ince gelıyokaydirigubbakcemile3
canım hamiş olma ihtimalin var düzenlimi adet görüyosun peki[/QUOT
evet adetim düzenlidir 1 gün sonraya oynayabiliyor arada bir o da en fazla bir gün değişir.
buara karnım hep aç zati ya yemek yiyoz 3 saat sonra gene açıktım diyom yemiyom ama karnım gurulduyo
saglık ıhmal gelmıyo bebemmmbuara karnım hep aç zati ya yemek yiyoz 3 saat sonra gene açıktım diyom yemiyom ama karnım gurulduyo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay inşallaah nohudum
bugün diğer topikte
bi haber aldık iğne kullandığı halde bebişinin kalbi durmuş korktum çok
canım hamiş olma ihtimalin var düzenlimi adet görüyosun peki[/QUOT
evet adetim düzenlidir 1 gün sonraya oynayabiliyor arada bir o da en fazla bir gün değişir.
sen ozman bır ıkı gun daha bekle canım ne zmandır bebış dusunuyosunuz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay inşallaah nohudum
bugün diğer topikte
bi haber aldık iğne kullandığı halde bebişinin kalbi durmuş korktum çok
kız sen kafayımı yedın zorla hastalık aryosun kendıne düverim haaaaa:mymeka:
sen ozman bır ıkı gun daha bekle canım ne zmandır bebış dusunuyosunuz
3 aydır kloemn tedavisi uyguluyoruz bu ayda olmazsa dr um rahim filmi çekicez dedi bende pek istemiyorum onu açıkçası korkuyorum inş. bu ay tutarda gerek kalmaz
ayy sorma cnm yaa napımm canım çektıııkız sen kafayımı yedın zorla hastalık aryosun kendıne düverim haaaaa:mymeka:
kaydirigubbakcemile3 o zaman bı muddet daha yyebılırımmmolmaz kuşum ya ben bibuçuk haftadır azar azar hep yiyom anca hasta edebildim kendimi :roflol:
nann ben kendı sesımı kayıtlarda falan duyunca bu kım nann dıyorumm o kadar yaniiii:roflol::dance:
amaaaaaaaaaaaaaaaa bende senin sesini çuk biğeniodum.bide beni rahatlatıon hoşuma gido
tişekküür ederim tikrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?