Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol:
senlede mi nazlı konuşuom kıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla öleeeeekaydirigubbakcemile3 pek bı nazlı gelıyo sesınn..yada benım sesım çok kaba senınkı fazla ince gelıyokaydirigubbakcemile3
anladım.dondurma ıçın erken degıl mı ...bilmiyorumkismile
ben üşüyom bacım..yıyemem daha..

ayy bende daynamadım yedım az önce ve çok üşüdüm gerçekden bı sorun olmaz inş.

yok şişkinlik derken karnın şişmedi sadece hani insanın karnı sıkışır şişkinlik hissi olurya ondan bahsetmiştim

evet seker bu belırtıler arasında geçıyıor..
ama adet oncesı sıskınlıkte olabılur..test yapınız..Şeniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay inşallaah nohudum
bugün diğer topikte
bi haber aldık iğne kullandığı halde bebişinin kalbi durmuş korktum çok

kız sen kafayımı yedın zorla hastalık aryosun kendıne düverim haaaaa:mymeka:

dilekçim hoşgeldin canım
hosgordum canım...nassın ..

ayy bende daynamadım yedım az önce ve çok üşüdüm gerçekden bı sorun olmaz inş.[/QUOTE]

afıyet olsun nolcek seker..uzstune ılık bır su ıçeydın..hazır dondurmalar fena degıl hasta yapmaz ..bilmiyorumkismile

canım çok istiyodu kuşum ya içim yanıyodu iyi gelmişti ozaman ama şincikte boğazlarım yanıyo :sm_cool:

gözü doymuyo karnı almıyo hesabı :lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

olmaz kuşum ya ben bibuçuk haftadır azar azar hep yiyom anca hasta edebildim kendimi :roflol:

buara karnım hep aç zati ya yemek yiyoz 3 saat sonra gene açıktım diyom yemiyom ama karnım gurulduyo
saglık ıhmal gelmıyo bebemmm
bugün diğer topikte

çiçegemmm lütfen bak hep olumsuzları çekme kendıneee...okuma böle şeylerı bı dahaa bak bozuşucazzz herkez de aynı şey olcak dıye birşeyy yokkkk....webcam dan bebişini gösterecegın gunlerıde görücemmm hatta misafir oluruk belkııı ohhh ohhh:teytey:

:dance:
amaaaaaaaaaaaaaaaa bende senin sesini çuk biğeniodum.bide beni rahatlatıon hoşuma gido
tişekküür ederim tikrar

bugün diğer topikte

allah korusun canım senin bebişine ve diğer bebişlere hepimiz dua okuyoz allahım koruyacak onları olumunekankayizsmile

kız çiçemm kotuye ve kendıne yorma herseyı bakım aaa sız bugun benı kızdırıyonuz heeeeeee

kız sen kafayımı yedın zorla hastalık aryosun kendıne düverim haaaaa:mymeka:
ayy sorma cnm yaa napımm canım çektııı
olmaz kuşum ya ben bibuçuk haftadır azar azar hep yiyom anca hasta edebildim kendimi :roflol:
kaydirigubbakcemile3 o zaman bı muddet daha yyebılırımmm
:dance:

amaaaaaaaaaaaaaaaa bende senin sesini çuk biğeniodum.bide beni rahatlatıon hoşuma gido
tişekküür ederim tikrar
nann ben kendı sesımı kayıtlarda falan duyunca bu kım nann dıyorumm o kadar yaniiii:roflol:
rahatlatabılıyosam ne mutlu bebemmm..
her zamana kuzuu ne tişekkürüüübuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…