Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hatta bugün tekrar araştırdım o kanamayı kılcaldamarlar kanama yapıyomuş rahme yerleşirken bebek o yüzden yerleşme kanaması diyolarmışopuyorumnanaktan

evet onu duydum..bebek rahımın ıç tabakasına yerlesırkene kılcal damara denk gelırse eger kanama olurmus..:1ninca:

hatta bugün tekrar araştırdım o kanamayı kılcaldamarlar kanama yapıyomuş rahme yerleşirken bebek o yüzden yerleşme kanaması diyolarmışopuyorumnanaktan

onu bnedeokumuştum kuzuuu
yaaaa sizin benden çekceğiniz var
renkli akıntıyla başladık
sora kalbi atacakmı die başlıcam
sora yaa kalbi durursa die 9 ay çekceniis beni süleyim şimdiktennn :kedi:

serapp ev hazrlıkları nasıl gıdıyoooo

ay canım ya sıkıldım valla artık şincik evde ufak tefek boya falan işleri var terasta bişeyler yapılıyo banyoda bir iki eksiklik vardı onlar yapılıyo pofff zati yapanda dekorasyoncu bi arkadaşımız kızdım onada bitiremedim bi evin işlerini diye yenge yenge diye anlatıyo yok fırçaladım ohh rahatladım sonra bi evin işini bitiremedi diye koçişe döndüm sonram ne diyom ben dedim gülmeye başladım kendime:roflol:

çekeriz seni kuşum sen erak etme bebişin doğacak ben bebişini görmeye gelcem ohhh belkim benimde olucak ozamana yada hamiş gelicem yanına Şeniz

öle evhamlı olma bakalım mıllete akıl verıyon kendıne gelınce fossss demı akıllı kızssın sen bı evham sahıbı olursan yandık desene saka bı yanada bebişinde sende saglıklı sıhatli birbirinize kavuşunda onemlı olan oo bız senı çekerız kuzummmm

yok kız kımseye kızdıgım falan bılmıyorum dunden berı ole gergınlek var ustumde
hayırdır inşallah hayırdır inşallahhh:CüvCüv: canım ailem dekı melıha dıyo yaa:))
oooo bende öleyıımmm zatı kör sagr agırlıcaartık bırbırımızı burdaakaydirigubbakcemile3
anammmm yasıkk adamlarraaabilmiyorumkismile

olur seker..10 gun oncede bendede vardı
sımdı yumusadım..konsantre yumus oldum opuyorumnanaktan

yok kız ne konsantre ne de normal yumoş olamıyom bgu ara kim önüme gelirse fırlanıyorum ohhhhhhhhhhh sefam olsun kızsamda bu ara koçiş bebeğe yoruyo adete kadar yolu var elimden geleni ardıma koymuycam bide hamiş kalınca bitirdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3kullan bu zamanlarıı sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…