- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.801
:roflol::roflol::roflol::roflol: başka obur için deseydin
CADIARZUCADIARZUCADIARZUyok kız ne konsantre ne de normal yumoş olamıyom bgu ara kim önüme gelirse fırlanıyorum ohhhhhhhhhhh sefam olsun kızsamda bu ara koçiş bebeğe yoruyo adete kadar yolu var elimden geleni ardıma koymuycam bide hamiş kalınca bitirdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi::lepi:
adet donemımde yakınlasıyo ya ondan olabılır belkı nebılem yoksaceylanın dedıgı gıbı hayırdır inş hamılemıyımkı
bisde kuru patlıcan,biber dolması bide sarma var
valla zaten hepsı :1shok: bu şekılde bakıyo ben yemek yerkenn hamılelık yaradı dıyolarraklinialirimsmile
kız dilek sen adet olmadın dımı daha kac gunun gectı bakem
ya kızlar benim bu ara gözler kayıyo yorgunluktanmıdır yksam benim şantiyon beni hastamı edicek
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
haydı bakam bebiş olunca adamı dövme kıs sonra kaçar vallah herıf..
CADIARZU
valla zaten hepsı :1shok: bu şekılde bakıyo ben yemek yerkenn hamılelık yaradı dıyolarraklinialirimsmile
nam nam nam..gusel menu..
olmadım bacım..geçtı gıttı benım adet...beklıyom gelcekmıs adet yoldaymış..akannehir
ayy kız tansıyondan olabılırr ıhmal etme şaksı olmaz bunun yaaabilmiyorumkismile
ayy bende bayılıyorum valla yaaa patlıcan mannagıyım zatenn dolması da mannak oluyoo üfffffzemuszemusoy oy oy kuru patlıcan dolması bi ara senden tarifini alcam iki kere yedim bayıldım
maşallah yarasın kuzuma
yok kız dün zati sesimi çıkarmıyom diye kızmmıyorum sanma dedi adamda ya adeti bekliyo yada 9 ay 10 günü bekliyo sonrada benim çekiceğim var eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bak adam sesız duruyor..sende az susu ver..Şenizyok kız dün zati sesimi çıkarmıyom diye kızmmıyorum sanma dedi adamda ya adeti bekliyo yada 9 ay 10 günü bekliyo sonrada benim çekiceğim var eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ya kızlar benim bu ara gözler kayıyo yorgunluktanmıdır yksam benim şantiyon beni hastamı edicek
ölçüyom pekte bi oynaklık yk ama dönüyo bende bi oynaklık var galiba sositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?