Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
haydı bakam bebiş olunca adamı dövme kıs sonra kaçar vallah herıf..
adet donemımde yakınlasıyo ya ondan olabılır belkı nebılem yoksaceylanın dedıgı gıbı hayırdır inş hamılemıyımkı

CADIARZU

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
haydı bakam bebiş olunca adamı dövme kıs sonra kaçar vallah herıf..

CADIARZU

yok kız dün zati sesimi çıkarmıyom diye kızmmıyorum sanma dedi adamda ya adeti bekliyo yada 9 ay 10 günü bekliyo sonrada benim çekiceğim var eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yok kız dün zati sesimi çıkarmıyom diye kızmmıyorum sanma dedi adamda ya adeti bekliyo yada 9 ay 10 günü bekliyo sonrada benim çekiceğim var eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

valla kızım sen de bende sınırlenıyoruz bu aralar dıkkat etmek lazım yoksa canımıza okucaklar ılk fırsatta

bak adam sesız duruyor..sende az susu ver..Şeniz
ya kızlar benim bu ara gözler kayıyo yorgunluktanmıdır yksam benim şantiyon beni hastamı edicek

tansıyonun mu var senın..yeemeklere dıkkat..lmaz:

kızlar ben çıkıyorum kocacıgım geldı hemde duaya devam edıyım bıraz tamam opuyorum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…