- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.381
serappppp nasıl oldun canımmmm.
ceylanım nasılsın canım. görüşemedik bugün kıııız
kızlar yaa üzerinize afiyet canım acaip dondurma çekio..
Daha dondurma sezonunuda açmadım zatennn..
Aaaaaayyy dibim düşecek valla ben gidip alayım en iisiii..
serappppp nasıl oldun canımmmm.
ceylanım nasılsın canım. görüşemedik bugün kıııız
kızçem az ye benimde canım çok çekti 2 haftadır tırtıklıyom hep ama bi gün boğazlarım dan çektim tikat et
ayy gıt al canım ama küççük bişey al nefsını köreltsın sadece yoksa hasta olursun bak ...havalar henüz rayna oturamadı çünküükızlar yaa üzerinize afiyet canım acaip dondurma çekio..
daha dondurma sezonunuda açmadım zatennn..
aaaaaayyy dibim düşecek valla ben gidip alayım en iisiii..
Ceylancım sen nasılsın tatlım
valla öle ama katlanacam artık...
Mide bulantım hala devam edio bu arada..
Belki onu biraz bastırır...
ayy gıt al canım ama küççük bişey al nefsını köreltsın sadece yoksa hasta olursun bak ...havalar henüz rayna oturamadı çünküü
iyi canım aynı işte ne olsun...sen hastamıydın hayırdırr:uhm:
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?
yok anacımm ya yanı daha bilmeyom dün gece göbeeemi sevdim kuşum ordamısın diye ama arad pıt pıt oldu okaaa kapıyı çalda gel deyom konuştum konuştum onunla ama adetmi olarım bebişmi gelir takdir allahın
selam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?
hadi hayırlısı canım inşallah bebişin seninledir,bende çok konuşuyodum öle,şimdide konuşuyorum hep..az kaldı adetine benimki 2 gün varken çıktı idrarda
yok anacımm ya yanı daha bilmeyom dün gece göbeeemi sevdim kuşum ordamısın diye ama arad pıt pıt oldu okaaa kapıyı çalda gel deyom konuştum konuştum onunla ama adetmi olarım bebişmi gelir takdir allahın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?