Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Anaaaaaaaaaaa kisme kalmamış herkes hayırlısıyla gitsin gelsin doktorcuğuna çiçeeeeeeeem elifim güzel haberler verin hadii

kızlar yaa üzerinize afiyet canım acaip dondurma çekio..
daha dondurma sezonunuda açmadım zatennn..
aaaaaayyy dibim düşecek valla ben gidip alayım en iisiii..

Daha dondurma sezonunuda açmadım zatennn..
Aaaaaayyy dibim düşecek valla ben gidip alayım en iisiii..

kızçem az ye benimde canım çok çekti 2 haftadır tırtıklıyom hep ama bi gün boğazlarım dan çektim tikat et

daha dondurma sezonunuda açmadım zatennn..
aaaaaayyy dibim düşecek valla ben gidip alayım en iisiii..
ayy gıt al canım ama küççük bişey al nefsını köreltsın sadece yoksa hasta olursun bak ...havalar henüz rayna oturamadı çünküü
Ceylancım sen nasılsın tatlım

iyi canım aynı işte ne olsun...sen hastamıydın hayırdırr:uhm:

ya kızlar kötü örnek olmak istemem ama bilen varsa diye diom..
mide bulantım şey gibi hani bira içtikten sonra bi hoş olursunda miden bulanırya ..
hele 2den fazla içtiysen..
ama bi türlü çıkaramazsın..
aynı öleyiimm..
haa içmedim bu arada...
1 senedir içmiorum....

yok canım ya şinirliydim ama niden okaadarını bilmiyom bide koçişim sağolsun gece uykusuda ağır sırtıma bi dirsek attı korku ve acıyla uyandım belki ondan gergindim

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?

yok anacımm ya yanı daha bilmeyom dün gece göbeeemi sevdim kuşum ordamısın diye ama arad pıt pıt oldu okaaa kapıyı çalda gel deyom konuştum konuştum onunla ama adetmi olarım bebişmi gelir takdir allahın

Ohhhhhhhhhh bebıŞımızın kesesınıde gÖrmÜŞsÜn ne gÜzel canım ya tekmelerını de kendısınıde gÜzel gÜzel gÖrÜrsÜn zamanı gelınce ohhhhhh kaÇ tane teyze oldum burada

hadi hayırlısı canım inşallah bebişin seninledir,bende çok konuşuyodum öle,şimdide konuşuyorum hep..az kaldı adetine benimki 2 gün varken çıktı idrarda

merhaba kızlar , canım sıkıldı benim ne güzel adet olmayı bekliyordum hani olmayayım diye bekliyordum , bu ayda nasip değilmiş malesef adet oldum az önce

ayy ne güzel yazmışsın kıs..
ağlattın valla beni.....
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…